falimi yorumlayana iskambil aciyorum

canim sana yaklasacak olan zamanla kumral ve esmer erkekler var :) sevdiginden bir teklif alabilirsin umarim onunla evlilik hayallerin gercek olur :) yakinlasacaksiniz bir görüsmeniz olacak

saol canım napalım sabretcez artık sabreden derviş muradına erermiş :)

içini çok karartmışsın canım. sıkıntılarını atamamışsın. biriktirmişsin iyice. esmer bir erkekle karşılıklı konuşman olacak. olumlu bir konuşmaya benziyor. bayrak tutan birisini görüyorum. sanki bir başarı elde edecek gibi. zafere koşuyor gibi . kısa kısa yolların var. süslenmişsin bir yere gidiyorsun. sanki doğumgünü gibi birşey var. bir kutlama olacak. tek başına havalanmış bir kalp var. uzaklara gidiyor. uzun zaman sonra gerçekleşecek bu dediğim şey. kalbinde aydınlık güzel bir yolun var. küçük balıkların var. parasal kısmetin var. herşey gönlünce olsun canım.

benim içinde iskambil açar mısın. ben kumralım. o benden biraz açık.

Son düzenleme:

canim falin cok güzel cikti :) kalpleriniz bedenleriniz bir gözüküyor hadi hayirlisi beyaz tenli siyah sacli bir arkadasin varsa onun kumral bir talibi var:)

Sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz.ilişkinde sıkıntılar yasamissin abla.Hayal kırıklıklari yasamissin,erkek arkadasinla aranizda da sıkıntılar olmus.
Anlayisla alakali sorunlar olmus sanirim,anlayissiz davranan ikinizden biri.Sorununuz anlayis gibi gorunuyor.
Abla sen bu aralar sanirim mutlu iliskileri gordukce ic cekiyorsun,seni cok yipratmis sevdiginle olan durumun..
Ama basari basamaklarini hizla tirmanacagin bir zaman dilimindesin abla,yukseliyorsun..
Maddi olarak da huzura kavusacaksin bir rahatlama donemi olacak..
Sevdiginle ilgili olanlarda dengeli yaklasman butun kapilari acacak sana abla.Uyumlu ve hosgorulu bir sekilde birbinize yaklastiginizda hersey duzelecek
hayatin duzgun bir yola giriyor,mutlulugun keyfini cikaracaksin..

Benim yorumum da boyle abla
bana.iskambil acar misin
İkimiz de kumraliz beyaz tenliyiz o benden daha acik

Son düzenleme:
El sallayan bir adam gördüm...
Çok belirgin bir şekilde
Biri sizi bekliyor ya da özlüyor...
Bir yere de gidebilirsiniz ziyarete

Yldırım/şimşek görüyorum..
Bazı hoş olmayan olaylar olabilir..
İyi akşamlar

içindeki sıkıntılar bir köşeye toplanmış. sıkıntılarını tam olarak atamamışsın, atmak üzeresin. küçük küçük göz yaşları görüyorum. bunların büyük çoğunluğu geçmişte kalmış. bir adamla karşılıklı konuşman olacak. güzel bir konuşmaya benziyor. etrafınız çok aydınlık çıkmış. çok açık ve çok uzun bir yolun var. kendi içine kapanmış bir kız var burada.çok düşünceli gözüküyor. arkasında da ona bakan bir adam var.esmer bir adam sanki. haneyle ilgili bir sıkıntın yok. dileklerin gerçekleşecek gibi gözüküyor canım. her şey gönlünce olsun.

benim içinde iskambil açar mısın. ben kumralım, o ise esmer ve beyaz tenli. teşekkürler.

canim görmesiniz olacak
sana ondan zamanla teklif gelecek canim ama daha zamni var ve sana yaskalasan esmer bir erkek var kalbine girmeyi basaracak sanirim :)

ooo yeni biri :)

kurmal bir erkek sana sorunlar yaratiyor
canim evlenmeyi cok istiyorsun sanirim kalbin evlilikle dolmus tasmis
canim evlenmene daha zaman var ama yakinlasmissiniz evlenme zamanina zamanla bir teklif alacaksin maddiyatla iligi olabilir ve bu esmer bisiyle aranizda yakinlik var seni özlüyor

sıkıntıların bir köşeye toplanmış. ferahlamış gördüm seni. birbirini düşünen 2 kişi görüyorum. kafaları ortak çıkmış. aşk var. yalnız birbirinden farklı düşünen kişilerde var. bunlar bir konuda anlaşamıyorlar sanki. sıra sıra develer var. güzel parasal kısmetlerin var. deve çok güzeldir. açık yolların var. ufak ufak göz yaşların var. mutluluk göz yaşı diyelim. :) hanen gayet ferah. 2 tane hediye gibi bir şey alabilirsin. kahveden pek anlamam ama kendimce yorumladım.her şey gönlünce olsun.

vaktin olunca iskambil açar mısın. ben ve o kumralız. ben biraz daha koyuyum.

bir görüsmeniz olacak canim
canim bedenleriniz bir cikmis ama o kalbinin icine esmer bir kizi almis gibi görünüyor maddi sikintilar cekeceksin kumral bir erkek seni özlyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…