Falsepeti Lidya

şu anda fal sepeti ilkay güre e baktırdım gerçekten çok beğendim içimi okudu galiba artık sıkıldıkça baktıracağım fal cafeleri gezmekten çok daha iyi

İlkaydan süper psikolojik danısman olur ama falcı falan zor.İlk falı iyiydi bozdu bol bol tavsiye akıl verir tahmin yapmaz tarih verir tutmaz...

zaten kötü dememim sebebi özellikle dediklerinin benimle ilgisi olmamasıydı. mesela etrafında senden 6 yaş büyük adında o harfi olan biri var dedi bu kişiyle ilişkin olacak dedi de etrafımda böyle biri yok ki. 6 yaş büyük bana uymaz ayrıca. onun dışında dedikleri hep tozpembeydi başarılar mutluluklar ayrıca yapmadığım kalmadı gelecekte törenlere katıldım tatile gittim falan.bana uymadı açıkçası hiç.

Lidya sanırım eskiden binnazabladaydı ,ilkaya baktırdım binnazabladayken hep aklımdakileri söyledi ben umutlanmıştım içimden geçirdiklerimi söylediği için ama olmadı dedikleri tavsiye etmem birtane tutmadı

Bana'da gelecek ile ilgili söyledikleri tutmadi

Son düzenleme:
falalem.com da perihan sal ve güldiyar öz bir harika inanılmaz pozitif enerjileri var.kahve falına meraklı olanlar mutlaka denemeli perihan hanım annemin ameliyat olacağını söyledi ve haftaya bu durum gerçekleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…