Falsepeti Lidya

kimi savunursan savun her baslikta.siyah ve beyaz yok hayatta kotu yanini da iyi yanini da soylerim tabiki sen karar veremezsin buna ben isim mi verdim ki sen saldirmaya ve savunmaya gectin?sen neden ilk once ilkayi severim dedin sonra biri lidya kotu deyince ben ilkayi sevmem lidya tek dedin bu celiski olmuyor mu acaba ???

fal güzelim bu fal bir falını begenirsin öteki falda bişey olur kızarsın begenmezsin ama her mesajda da farklı davranılmaz sevgilinin seni neden terk ettiği anlaşıldı sen sabah programlarına çık yorum yap o üslüptasın belli ki eğitim seviyen de kültürün de genel mahalle acıdım sana şimdi :) sen şimdi otur da sevgilinin üstüne bir bardak su iç :)

hep sıkıntılısın hep

bu ne sinir dostum biraz sakin ol

hep sıkıntılısın hep
bi akşam konuşuyorsun hakkımda rüyanda mı gördün ki; bir de sabah konuşuyorsun.benim eğitimim de belli zekam da belli.ben seni kıracak bişey söylemedim isim dahi vermedim.kendi kendine kavga ettiğinin umarım farkındasındır.sen bi dönüp yazdıklarını oku.neye sinirliysen buraya değil oraya patla yazmayım dedim ama ağır konuşmuşsun dönüp seni bulmasın bu laflar.dikkatli konuşman gerekirdi.

Ben şunu anlamadım hala herkes baktırdığı falcı hakkında olumsuz olumlu istediğini yazmakta özgür diilmi? neden savunuyorsunuz ben nesibeyi çok beğenirim fal konusunda ama onu hiç savunmam mesela memnun olan olur olmayan olur beni ilgilendirmez

Bende falsepetinden Lidya Matriarki nin ve binnaz abladaki Tornishanın üstüne tanımam.

burada bir kaç kenini bilmez yüzünden ceza aldım.. sizden ricam bir kişiye iftira atarken iki kere düşünmeniz gerilmemiş oluruz boş yere

bu 3 ezik aynı kişi dir. Yani bu başlığı tamamen reklam amaçlı açmışlar !

Çünkü olumsuz yorumlarınız bu ezikler hakkında yani bizzat falcıyı eleştiriyorsunuz o da gerçekleri okuduğunda çıldırıyor .....

Bu ezikler benden nefret ediyor değil mi ?

baska bı konuya daha yazmıstım bellıydı zaten reklam oldugu cunku burda yazılmaya baslandıktan sonra o kadın her aksam en az 10 fal bakmaya baslamıstı kı bundan oncesınde bır ıkı fal anca gonderen oluyodu

en sonunda! beni dövecekti yanında olsam o fıstıklı dondurma sadece lidya fallarında çok olumlu konusuo dedim die zaten adminlerede msj atmıştım beklemem ii olmus azımı bozup boştan yere ceza almadım :)

Son düzenleme:
Bunlarin hepsi para tuzagi. Bu isi gercekten bilen insan hayrina yapar, parayla yapmaz. Bu oyuna dusmeyin. Hem paranizi hem vaktinizi harciyorsunuz. Yazik.

2 gün giremedim neler olmuş yahu burda. aslında sürekli lidyayı savunmasından dikkatimi çekmişti bizzat kendisiymiş meğer. ne günlere kaldık

şok oldum ya okuyunca 3 üye aynı kişiymiş bir de lidya mıymış??

kendi kendine sakin ol yazması komik ya

trajikomik bir olay

herşey belliydi zaten ben ikisini anlamıştım da üçüncüye şok oldum chanell konuyu açtı millet toplandı sonra fıstıklı dondurma geldi o ceza aldı hiç uğramayan chanell yazmaya başladı.lidyaysa bunları yapan yazık oldu ben dediklerine inanmasam da severdim ama şu olaydan sonra fikirlerim tamamen değişti.ben melek öz ün diğer falcı arkadaşlar oy için pozitif olurlar dediğini buraya yazdım fıstıklıdondurma hemen "çalışma arkadaşlarını kötülüyorsa melek bitmiştir benim için dedi" buradan bile belliydi aslında...seni mi kötülüyo melek sonuçta...neyse olay çözüldü ben yazacaktım aslında kendi tespitimi ama verdikleri tepkiler tuhaftı lidya bu başlık açılmadan 2 fal alırdı birden 6 7 fal almaya başladı. meşgul hiç yazmıyordu...

sanada onca laf söleip hakaret ettiler iyi oldu bak sabır etmemiz hala sölüorum yazık yaaa burdaki yorumlara göre fal baktırdı millet psikolojileri bozuk insanlardan yardım beklemişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…