kimi savunursan savun her baslikta.siyah ve beyaz yok hayatta kotu yanini da iyi yanini da soylerim tabiki sen karar veremezsin buna ben isim mi verdim ki sen saldirmaya ve savunmaya gectin?sen neden ilk once ilkayi severim dedin sonra biri lidya kotu deyince ben ilkayi sevmem lidya tek dedin bu celiski olmuyor mu acaba ???
kimi savunursan savun her baslikta.siyah ve beyaz yok hayatta kotu yanini da iyi yanini da soylerim tabiki sen karar veremezsin buna ben isim mi verdim ki sen saldirmaya ve savunmaya gectin?sen neden ilk once ilkayi severim dedin sonra biri lidya kotu deyince ben ilkayi sevmem lidya tek dedin bu celiski olmuyor mu acaba ???
fal güzelim bu fal bir falını begenirsin öteki falda bişey olur kızarsın begenmezsin ama her mesajda da farklı davranılmaz sevgilinin seni neden terk ettiği anlaşıldı sen sabah programlarına çık yorum yap o üslüptasın belli ki eğitim seviyen de kültürün de genel mahalle acıdım sana şimdi :) sen şimdi otur da sevgilinin üstüne bir bardak su iç :)
bi akşam konuşuyorsun hakkımda rüyanda mı gördün ki; bir de sabah konuşuyorsun.benim eğitimim de belli zekam da belli.ben seni kıracak bişey söylemedim isim dahi vermedim.kendi kendine kavga ettiğinin umarım farkındasındır.sen bi dönüp yazdıklarını oku.neye sinirliysen buraya değil oraya patla yazmayım dedim ama ağır konuşmuşsun dönüp seni bulmasın bu laflar.dikkatli konuşman gerekirdi.hep sıkıntılısın hep
Kızlar yıllardır binnazablada İlkay hanıma fal baktırır dururdum ondan başkasını zaman zaman denesemde genelde hayal kırıklığı olurdu. sonra falsepetine geçti orada Lidya Matriarkiyi keşfettim bana tarotumun yanında melek kartı da çekti katinayla da destekledi. o gün bugündür Lidyadayım. Sizde falsepeti deneyimlerinizi yazın lütfen
Bende falsepetinden Lidya Matriarki nin ve binnaz abladaki Tornishanın üstüne tanımam.
burada bir kaç kenini bilmez yüzünden ceza aldım.. sizden ricam bir kişiye iftira atarken iki kere düşünmeniz gerilmemiş oluruz boş yere
Ben şunu anlamadım hala herkes baktırdığı falcı hakkında olumsuz olumlu istediğini yazmakta özgür diilmi? neden savunuyorsunuz ben nesibeyi çok beğenirim fal konusunda ama onu hiç savunmam mesela memnun olan olur olmayan olur beni ilgilendirmez
bu ne sinir dostum biraz sakin ol
Bu ezikler benden nefret ediyor değil mi ?
İnsan kendi kendine sakin ol der mi yahu ? Bu nasıl bir reklam politikası .... Şaka gibisiniz...
herşey belliydi zaten ben ikisini anlamıştım da üçüncüye şok oldum chanell konuyu açtı millet toplandı sonra fıstıklı dondurma geldi o ceza aldı hiç uğramayan chanell yazmaya başladı.lidyaysa bunları yapan yazık oldu ben dediklerine inanmasam da severdim ama şu olaydan sonra fikirlerim tamamen değişti.ben melek öz ün diğer falcı arkadaşlar oy için pozitif olurlar dediğini buraya yazdım fıstıklıdondurma hemen "çalışma arkadaşlarını kötülüyorsa melek bitmiştir benim için dedi" buradan bile belliydi aslında...seni mi kötülüyo melek sonuçta...neyse olay çözüldü ben yazacaktım aslında kendi tespitimi ama verdikleri tepkiler tuhaftı lidya bu başlık açılmadan 2 fal alırdı birden 6 7 fal almaya başladı. meşgul hiç yazmıyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?