Falsepeti Lidya

sanada onca laf söleip hakaret ettiler iyi oldu bak sabır etmemiz hala sölüorum yazık yaaa burdaki yorumlara göre fal baktırdı millet psikolojileri bozuk insanlardan yardım beklemişiz
biz lidyaya kotu demememize ragmen saldirdi 3ü! birden:)dedim ya ben ilk sayfayi okuyunca anladim bide chanel varken fistikli yoktu fistikli varken chanel yoktu reklamini yapmasa kendi adina daha iyi olurdu isin garibi kadin hala 4-5 fal aliyo

anlamış olduk en azından bana neler dedi yaa seni gömerim tarzı şeler söledi zaten anlamıştım ben kendisi olsa o kadar savunurdu

başımız sıkıştı ya illa sömürecekler.ama şunu anladım ben bu işi hakkıyla yapan zaten parayla yapmaz bir insanın hissi kuvvetliyse günde 10 kişiye o his parayla çalışmaz ben o kadar okudum hesaba döksen bunlar benim 3 katım kazanıyordur.düşün ki ben bir saat özel ders veriyorum kafa patlatarak 30tl ,bunlar beş on dk fal bakıyo 20tl (eğer hissederek değil de sallamasyon bakıyorsa) biz de denize düşen misali sarılıyoruz yine de bazen psikologa gitmekten iyi gelebiliyor psikolog zor geliyor insana ulaşılabilir değil çoğu zaman...ben 1 aydır böyle atlattım fal olmasa 100 kez arardım neden diye sorardım şimdi durup bekliyorum en azından o en sorunlu dönemi atlattım.ama keşke psikologlar daha ulaşılabilir olsa.kişilik analizini onlar yapsa.işte bizim kafalar karışık olunca onlar da bu durumdan faydalanıyor.hepsi değil tabi...

grçkten haklısın canımcım bende öle boşluktan v.s fal baktırıp duruorum, psikoloğa gitmekten kolay oluo nesibeye baktırıorum arada ii gelio terapi gibi düşünüorum falcı deiştirince kafam karışıo ben fala değil hissiyata inanıorum cidden. sana arkadaş olarak tavsiyem bir süre fal baktırma çok kafan karışıo çünkü umarım yanlış anlamazsın

oysa ne kadar da meşgulmüş hem o kadar fala bakıp hem buralarda millete cevap yetiştirmek de ayrı yetenek :))

Artık o kdr şüpheleniorum ki yorumlarını kendi yazıo die düşüncm nerdyse

iğrenç geçmiş bir yds den sonra salaklığıma yandım bir aydır bu saçmalıklara kafa yoracağıma ders çalışsaymışım keşke dedim.
yorumlarını tabi kendi yazıyo atıyorum bi fal 10 lira günde 10 fal baksa(ki fazlası var) e bi tane de kendi yollar sonuçta o paranın belli bi yüzdesi kendine kalıyo kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez...

Ben İlkay. Yayınlanmayan puanım yoktur, bu konuda katıyım. Lütfen hangi tarihli yorum ve puanınız yayınlanmadıysa (iddianıza göre) fal sepeti yönetimine bildirin. Çünkü bu konuda aşırı hassasım, eh doğal olarak ben baktığıma göre bilmek de hakkım. Teşekkür ederim.

merak etmeyın daha sonrasında msj attım oyum yayınlandı....

lidya bir süre fal almıyormuş...burada önce ilkayla lidyayı tek geçerim dedi biri ilkayı övüp lidyayı kötüleyince bence ilkay kötü lidya mükemmel dedi...meleğe o benim için bitmiştir dedi:)bu arada chanell adlı kullanıcı adına başka sitelerde de rastladım lidyayı övmüştü...keşke kendini övmeseydi en azından ben pozitif elektrik almıştım yazık oldu....

ay evet onu bende gordum reklam yapcaksın barı barı baska nıck al ya kendı kendını rezıl ettı ıste

ay evet onu bende gordum reklam yapcaksın barı barı baska nıck al ya kendı kendını rezıl ettı ıste
rezil oldu tabi lidya,gülüp geçiyoruz da günde ortalama 10-15 fal baktı yine hepsi kahve bile olsa 10tl kazandı (ki horoskop 50 tl) yani ona kaç tlsi kalıyo bilemiyorum ama işte tarotu kahvesi horoskobu derken 15* 10=150 tl kazandı günde ki fazlası var azı yok ayıp ya...

melek buradaki yorumların onun fal sayısını azalttığını söylüyor...doğrudur kurunun yanında yaş da yanar ayrı bir başlık açtım.melek özenli ve uzun bakar onu övmedim diye kırılmış...madem ben sebep olmuşum!bunu da okusun ki o yazdıklarımı da okuduğunu bilerek yazdım...olumlu/olumsuz yorum duymak istiyorsanız tarotu ciddiyetle bakan kahvede bile kesin konuşmak adına kendi kartlarını açan katina ile destekleyen biridir melek hanım.ben artık fal baktırmayacağım ne ona ne online ne gerçek ama baktırmak isteyen olursa melek öz iyidir!beni engellese de yolu açık olsun...

aynen ben de artık fal baktırmamaya karar verdim anlık olarak moral versin diye sonunda hayal kırıklığına uğruyorum.

ilkay o kadar mantıklı şeyler demişti ki belki olur demiştim ama alakası bile yok şuanki durumun.sıkıldım fallardan.

şu anda fal sepeti ilkay güre e baktırdım gerçekten çok beğendim içimi okudu galiba artık sıkıldıkça baktıracağım fal cafeleri gezmekten çok daha iyi

falın iyiyse iyidir.Biraz kahve falından anlıyorsam içine bakıyorlar önce açıksa iyi derler ki benim sormadığım şeyleri bana söylemişliği de vardır kendisinin içini ferah tut belki olur...Olabiliritesi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…