biz lidyaya kotu demememize ragmen saldirdi 3ü! birden:)dedim ya ben ilk sayfayi okuyunca anladim bide chanel varken fistikli yoktu fistikli varken chanel yoktu reklamini yapmasa kendi adina daha iyi olurdu isin garibi kadin hala 4-5 fal aliyosanada onca laf söleip hakaret ettiler iyi oldu bak sabır etmemiz hala sölüorum yazık yaaa burdaki yorumlara göre fal baktırdı millet psikolojileri bozuk insanlardan yardım beklemişiz
başımız sıkıştı ya illa sömürecekler.ama şunu anladım ben bu işi hakkıyla yapan zaten parayla yapmaz bir insanın hissi kuvvetliyse günde 10 kişiye o his parayla çalışmaz ben o kadar okudum hesaba döksen bunlar benim 3 katım kazanıyordur.düşün ki ben bir saat özel ders veriyorum kafa patlatarak 30tl ,bunlar beş on dk fal bakıyo 20tl (eğer hissederek değil de sallamasyon bakıyorsa) biz de denize düşen misali sarılıyoruz yine de bazen psikologa gitmekten iyi gelebiliyor psikolog zor geliyor insana ulaşılabilir değil çoğu zaman...ben 1 aydır böyle atlattım fal olmasa 100 kez arardım neden diye sorardım şimdi durup bekliyorum en azından o en sorunlu dönemi atlattım.ama keşke psikologlar daha ulaşılabilir olsa.kişilik analizini onlar yapsa.işte bizim kafalar karışık olunca onlar da bu durumdan faydalanıyor.hepsi değil tabi...
herşey belliydi zaten ben ikisini anlamıştım da üçüncüye şok oldum chanell konuyu açtı millet toplandı sonra fıstıklı dondurma geldi o ceza aldı hiç uğramayan chanell yazmaya başladı.lidyaysa bunları yapan yazık oldu ben dediklerine inanmasam da severdim ama şu olaydan sonra fikirlerim tamamen değişti.ben melek öz ün diğer falcı arkadaşlar oy için pozitif olurlar dediğini buraya yazdım fıstıklıdondurma hemen "çalışma arkadaşlarını kötülüyorsa melek bitmiştir benim için dedi" buradan bile belliydi aslında...seni mi kötülüyo melek sonuçta...neyse olay çözüldü ben yazacaktım aslında kendi tespitimi ama verdikleri tepkiler tuhaftı lidya bu başlık açılmadan 2 fal alırdı birden 6 7 fal almaya başladı. meşgul hiç yazmıyordu...
sinir oldum uyuz oldum bakıorum hala falları sıralamış ohh walla
eee işleri açılmış, işe yaramış taktiği :)
Artık o kdr şüpheleniorum ki yorumlarını kendi yazıo die düşüncm nerdyse
Artık o kdr şüpheleniorum ki yorumlarını kendi yazıo die düşüncm nerdyse
ılkay son falımda hıc fıncana bakmadan konusmus ve cok bellı oluyodu daha sonrasında zaten kotu yorum yapıp dusuk puan verdıgım halde bunları yayınlamadı daha once soyledıgı seylerın tam tesını soylemıs tutumunuda hıc begenmedım zaten ılk falında soyledıgı seylerde cıkmadı bana demıstıkı hayatına koc burcu bırı gırcek dedı sen bununla bırlıkte olucaksın dıye cok net konusmustu eve hayatıma oyle bırısı gırdı ve ben cocugu umursamazken ılkayın aklına uyup cocukla tanısmaya falan gıttım ama gıtmemle kacmam bır oldu yanı bunun gıbı bıkac sey daha var cıkmayan bısuru sey ama senınle enerjısı tuttuysa cıkabılır falı bekleyıp gormek lazım avatar ıcın tesekkurlermelek ıcın daha once aynı seyı bende yazmıstım sureklı puan ıstıyo ve ben ondan katına bakmasınıda ıstemıstım katınada bakmıs amakatınadan anlamadıgı cok bellıydı dun aksam bınnaz ablada rezzan ıksıre baktırdım guvendıgım bı arkadasım tavsıye ettı ona soyledıklerı cıkmıs hayatımda olan bı konuyla ılgılı hıcbısey yazmadıgım haldeo konuyla alakalıda bıseyler soyledı bakalım soyledıklerı cıkıcakmı ama melektende ılkaydanda daha cok begendım hem puan ıstemedı hemde pembe tablo cızmedı
Ben İlkay. Yayınlanmayan puanım yoktur, bu konuda katıyım. Lütfen hangi tarihli yorum ve puanınız yayınlanmadıysa (iddianıza göre) fal sepeti yönetimine bildirin. Çünkü bu konuda aşırı hassasım, eh doğal olarak ben baktığıma göre bilmek de hakkım. Teşekkür ederim.
lidya bir süre fal almıyormuş...burada önce ilkayla lidyayı tek geçerim dedi biri ilkayı övüp lidyayı kötüleyince bence ilkay kötü lidya mükemmel dedi...meleğe o benim için bitmiştir dedi:)bu arada chanell adlı kullanıcı adına başka sitelerde de rastladım lidyayı övmüştü...keşke kendini övmeseydi en azından ben pozitif elektrik almıştım yazık oldu....
rezil oldu tabi lidya,gülüp geçiyoruz da günde ortalama 10-15 fal baktı yine hepsi kahve bile olsa 10tl kazandı (ki horoskop 50 tl) yani ona kaç tlsi kalıyo bilemiyorum ama işte tarotu kahvesi horoskobu derken 15* 10=150 tl kazandı günde ki fazlası var azı yok ayıp ya...ay evet onu bende gordum reklam yapcaksın barı barı baska nıck al ya kendı kendını rezıl ettı ıste
melek buradaki yorumların onun fal sayısını azalttığını söylüyor...doğrudur kurunun yanında yaş da yanar ayrı bir başlık açtım.melek özenli ve uzun bakar onu övmedim diye kırılmış...madem ben sebep olmuşum!bunu da okusun ki o yazdıklarımı da okuduğunu bilerek yazdım...olumlu/olumsuz yorum duymak istiyorsanız tarotu ciddiyetle bakan kahvede bile kesin konuşmak adına kendi kartlarını açan katina ile destekleyen biridir melek hanım.ben artık fal baktırmayacağım ne ona ne online ne gerçek ama baktırmak isteyen olursa melek öz iyidir!beni engellese de yolu açık olsun...
4 hafta kadar önce ben de rezzan iksire baktırdım iyi yorumlar almıştı baktım puanına yüksekti.ve çok hayal kırıklığı oldu o kadar tozpembe şeyler söyledi ki çok olmayacak şeylerdi baya uzun bir faldı ama o kadar saçma geldi ki dinlemeye tahammül edemedim.ama genelde beğeniliyor herhalde benimki kısmetsizlik oldu.zaten her falcıyı beğenen de oluyor beğenmeyen de.enerji meselesi.
ama senin avatar ciddi çok tatlı ya keşke canlısı olsaydı da yanımda sevseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?