Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Ya çok teşekkürü ederim bacım Allah razı olsun iyiki konuşmuşum seninle

Ayyy gerçektenmi inan yazarken bile ağlıyorum çokkk istiyorum hayırlısıylaaaa ağır kaldırmam zatende nebileyim ağrım var korkuyorum
Canım bu gün iğnenin kaçıncı günü testi yaptın ve nasıl ağrıların var yani tam olarak neren ağrıyor

Allah askina moralini yuksek tut, olumsuz dusunme,Rabbimden hayirlisini iste,her sey gönlünce olacak gor bak
Canım sen nasılsın iğnenin kaçıncı günündesin belirti falan var mı

Cnm 13.günü
Akıntım var dün adet olcm zanettim bugün sadece belimin ortası ağrıyo
Ayyy keisn var kesinnnn belin ağrır o bel kemiğin ağrır akıntın olur bunlar çok normal iğnenin 13. Günğ silik çizgi hamilesin 10 yada 11 günlük bebek anca silik çizgide beli eder kendini

Ayyy keisn var kesinnnn belin ağrır o bel kemiğin ağrır akıntın olur bunlar çok normal iğnenin 13. Günğ silik çizgi hamilesin 10 yada 11 günlük bebek anca silik çizgide beli eder kendini

inş cnm neolur dua edin neolurrrrr
Kendimi toplayıp kan vercm

Eklentiler

• 4CAB2DE5-FC3D-4414-8032-3F5D9188058C.webp
    19 KB · Görüntüleme: 22
inş cnm neolur dua edin neolurrrrr
Kendimi toplayıp kan vercm
Kaçtane test yaptın kızzz Allah seni ama var hani belli çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhsen hamilesin bizidr unutma olur mu

Bende geçen yıl bu zamanlar bebeğimle konuşuyordum karnımda çok güzel bir duyguydu o kadar ağrım vardı sırtım belim karnım ama o kadar tatlı bir ağrıydı ki çünkü bebeğim karnımdaydı ben mutluydum ama kaybettim onu ve bir yıl oldu bebeğim gideli acısı hala içimde geçmiyor da

Kaçtane test yaptın kızzz Allah seni ama var hani belli çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhsen hamilesin bizidr unutma olur mu
Ayy inşşş öyledir cnm yaaaaa vala enson ikigün önce yaptım tek çizgiydi baya üzüldüm bugün yine dürttüler beni ilk normal test yaptım zorla görünüyordu sonra bunu yaptım

Eklentiler

• 48C86491-D43F-4601-99CC-756F1E650998.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 17
Ayy inan rabbim her isteyene versin inşşşşş hayırlısıyla bakalım bebeğim benimlemi

Canım sen nasılsın iğnenin kaçıncı günündesin belirti falan var mı
28inde igne oldum ben.bat 13 eylül, valla bana kalirsa belirtiler var ama bugunku test negatifti belki de cokistediğimden belirti varmis gibi gelio bi tarafimdan uyduruom ama mide eksimesi var,gaz var,ayak usumesi var,uyku hali yorgunluk var,goguslerde siskinlik agri var,istah acilmasi var,arada kasikta batma var,bel ağrısı var,arada bas donmesi var,mide bulantisi cok ender tiksinti gibi o da var,hatta dun avokado yiyordum resmen balik gibi koktu burnuma içim kalkti yani kardesim ivir zivir ne ararsan var ama şimdilik 2.cizgi yok yumurtalama zamanim 29 30.31 ağustostu az daha bekleyip bir daha test yapicam hayirlisi allahtan

Ben de ayni durumdaydim ic yarasi resmen..gecmis.olsun arkadasim

Amin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…