Amin canim aminnn❤❤❤Ayyy inşş neolur herkese rabbim hayırlısıyla bersin
Ver valla hemen bizi de haberdar et..ohh yetişti valla dogumgunu hediyesi ..oleyyyy✌Normalde yaptım yarım saat sonra silik çizgi çıktı yarın kan vercem valahi
İnşşş vardır yaaaaa ayyyy içim içime sığmıyorrrrVer valla hemen bizi de haberdar et..ohh yetişti valla dogumgunu hediyesi ..oleyyyy✌❤
Allah askina moralini yuksek tut, olumsuz dusunme,Rabbimden hayirlisini iste,her sey gönlünce olacak gor bakİnşşş vardır yaaaaa ayyyy içim içime sığmıyorrrrçıkmassa üzülürümmm
Amin amin aminnAllah askina moralini yuksek tut, olumsuz dusunme,Rabbimden hayirlisini iste,her sey gönlünce olacak gor bak
Ya çok teşekkürü ederim bacım Allah razı olsunHyt-123 Amin inşAllah bacım Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın seni hiç unuturmuyum bi seni biliyorum uzun süreli hep aklımdasın sen kuzum duamdada hep varsın merak etme ..o yüzünüde asma bana diyordun yılmak yok yola devam diye hadi bakıyım gül saana o yakışır sabret zor biliyorum ama ummadığın anda oluveriyor takma biraz Rabbim'e bırak. güçlü kol emojisini bulamadım sen burda varmış gibi gör
Canım bu gün iğnenin kaçıncı günü testi yaptın ve nasıl ağrıların var yani tam olarak neren ağrıyorAyyy gerçektenmi inan yazarken bile ağlıyorum çokkk istiyorum hayırlısıylaaaa ağır kaldırmam zatende nebileyim ağrım var korkuyorum
Canım sen nasılsın iğnenin kaçıncı günündesin belirti falan var mıAllah askina moralini yuksek tut, olumsuz dusunme,Rabbimden hayirlisini iste,her sey gönlünce olacak gor bak
Cnm 13.günüCanım bu gün iğnenin kaçıncı günü testi yaptın ve nasıl ağrıların var yani tam olarak neren ağrıyor
Ayyy keisn var kesinnnn belin ağrır o bel kemiğin ağrır akıntın olur bunlar çok normal iğnenin 13. Günğ silik çizgi hamilesin 10 yada 11 günlük bebek anca silik çizgide beli eder kendiniCnm 13.günü
Akıntım var dün adet olcm zanettim bugün sadece belimin ortası ağrıyo
Yarın testi tekrarla ilk idrarla olur mu fotosunuda atCnm 13.günü
Akıntım var dün adet olcm zanettim bugün sadece belimin ortası ağrıyo
Ayyy keisn var kesinnnn belin ağrır o bel kemiğin ağrır akıntın olur bunlar çok normal iğnenin 13. Günğ silik çizgi hamilesin 10 yada 11 günlük bebek anca silik çizgide beli eder kendini
Kaçtane test yaptın kızzz Allah seni ama var hani belli çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhinş cnm neolur dua edin neolurrrrr
Kendimi toplayıp kan vercm
Ayy inşşş öyledir cnm yaaaaa vala enson ikigün önce yaptım tek çizgiydi baya üzüldüm bugün yine dürttüler beni ilk normal test yaptım zorla görünüyordu sonra bunu yaptımKaçtane test yaptın kızzz Allah seni ama var hani belli çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhsen hamilesin bizidr unutma olur mu
Ayy inan rabbim her isteyene versin inşşşşş hayırlısıyla bakalım bebeğim benimlemiBende geçen yıl bu zamanlar bebeğimle konuşuyordum karnımda çok güzel bir duyguydu o kadar ağrım vardı sırtım belim karnım ama o kadar tatlı bir ağrıydı ki çünkü bebeğim karnımdaydı ben mutluydumama kaybettim onu ve bir yıl oldu bebeğim gideli acısı hala içimde geçmiyor da
İnşallah....Ayy inan rabbim her isteyene versin inşşşşş hayırlısıyla bakalım bebeğim benimlemi
28inde igne oldum ben.bat 13 eylül, valla bana kalirsa belirtiler var ama bugunku test negatifti belki de cokistediğimden belirti varmis gibi gelio bi tarafimdan uyduruom ama mide eksimesi var,gaz var,ayak usumesi var,uyku hali yorgunluk var,goguslerde siskinlik agri var,istah acilmasi var,arada kasikta batma var,bel ağrısı var,arada bas donmesi var,mide bulantisi cok ender tiksinti gibi o da var,hatta dun avokado yiyordum resmen balik gibi koktu burnuma içim kalkti yani kardesim ivir zivir ne ararsan var ama şimdilik 2.cizgi yokCanım sen nasılsın iğnenin kaçıncı günündesin belirti falan var mı
Ben de ayni durumdaydim ic yarasi resmen..gecmis.olsun arkadasimBende geçen yıl bu zamanlar bebeğimle konuşuyordum karnımda çok güzel bir duyguydu o kadar ağrım vardı sırtım belim karnım ama o kadar tatlı bir ağrıydı ki çünkü bebeğim karnımdaydı ben mutluydumama kaybettim onu ve bir yıl oldu bebeğim gideli acısı hala içimde geçmiyor da
Amin bacım28inde igne oldum ben.bat 13 eylül, valla bana kalirsa belirtiler var ama bugunku test negatifti belki de cokistediğimden belirti varmis gibi gelio bi tarafimdan uyduruom ama mide eksimesi var,gaz var,ayak usumesi var,uyku hali yorgunluk var,goguslerde siskinlik agri var,istah acilmasi var,arada kasikta batma var,bel ağrısı var,arada bas donmesi var,mide bulantisi cok ender tiksinti gibi o da var,hatta dun avokado yiyordum resmen balik gibi koktu burnuma içim kalkti yani kardesim ivir zivir ne ararsan var ama şimdilik 2.cizgi yokyumurtalama zamanim 29 30.31 ağustostu az daha bekleyip bir daha test yapicam hayirlisi allahtan ☝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?