Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Bnm böyle çıktı testimm

Eklentiler

• 6889F78F-0C69-4E63-900B-A0F5679C1868.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 21
Canm ben geldim mujdemi ister bi maşAllah'ınızı alırım çok şükür Rabbim'e anne oluyorum ♥
Ayy çok sevindim yaaaaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhben sana dedim de sen hamilesin diye bak his etmiştim çünkü

Ayy çok sevindim yaaaaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhben sana dedim de sen hamilesin diye bak his etmiştim çünkü
Amin inşAllahhh bacım Darısı sana Sanada teşekkür ederim yanımda olduğun için. bende hissediyordum ama idrar testi olsun pskoloji olsun ilerleyiş olsun yoktur dedim üzülmeyim diye ama inanamadım değişik..

Cok sevindim allah kucağınıza almayi nasip etsin sagsalim insallah darisi başımıza ❤❤❤❤
Amin inşAllah çok teşekkür ederim Rabbim en tez zamanda nasip etsin duadan vazgeçmeyin kuzum ben sabrımın çabamın meyvesini aldım sanırım neler yaptığım yazıyor olması lazım bi bak istersen benzer bi skıntın varsa brlki sana o yollar yardmcı olabilir

Amin inşAllahhh bacım Darısı sana Sanada teşekkür ederim yanımda olduğun için. bende hissediyordum ama idrar testi olsun pskoloji olsun ilerleyiş olsun yoktur dedim üzülmeyim diye ama inanamadım değişik..
Olur mu hepimiz aynı dertten yanıyoruz bir birimize destek olucaz sen dikkat et kendine artık iki canlısın

Allah razi olsun canim bakayim hemen

Olur mu hepimiz aynı dertten yanıyoruz bir birimize destek olucaz sen dikkat et kendine artık iki canlısın
Ediyoruz bakalım perşembe ayrıntılı muanemiz var inşAllah güzelce ilerlerim bu yolda neymiş bakcaz dün değer 2596 çıktı işte doktora gerçekmi dedim yüzüme bakıyor

Ediyoruz bakalım perşembe ayrıntılı muanemiz var inşAllah güzelce ilerlerim bu yolda neymiş bakcaz dün değer 2596 çıktı işte doktora gerçekmi dedim yüzüme bakıyor
Maşşallahh değerin baya yüksek büyük ihtimalle 7 8 haftalık

Maşşallahh değerin baya yüksek büyük ihtimalle 7 8 haftalık
Bakalım ben ilk baş 1 2 haftalık sandım yok ya gerçek değildir falan diye düşündüm aklıma gelmeyen kalmadı açıkcası baktım yükselişte ama çok şükür değer iyi inşAllah güzelcede ilerler takvime göre 7 internete göre 5 haftalık diyorda perşembe öğrencez canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…