Bnm böyle çıktı testimmBenim telefonda regl takip programi var ona yaziyorum ben o soyluyor.kac gunde bir regl oluyorsan onceki regl tarihine o sayiyi ekle cikar zaten, buyuk ihtimal sen de benim gibi 12 13 eylul gibi regl olursun ben 18de regl oldum 28 igne 13u gosterio telefon.senin de o civardadır
Canm ben geldim mujdemi ister bi maşAllah'ınızı alırım çok şükür Rabbim'e anne oluyorumİnşallah senin için en hayırlısı neyse o olur
Ayy çok sevindim yaaaaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhCanm ben geldim mujdemi ister bi maşAllah'ınızı alırım çok şükür Rabbim'e anne oluyorum ♥
Çizgiyiii gördümmm iğnenin kaçıncı günüBnm böyle çıktı testimm
Maşallah çok sevindim kaçıncı günü pozitif fördünAyy çok sevindim yaaaaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhben sana dedim de sen hamilesin diye bak his etmiştim çünkü
Cok sevindim allah kucağınıza almayi nasip etsin sagsalim insallah darisi başımıza ❤❤❤❤Canm ben geldim mujdemi ister bi maşAllah'ınızı alırım çok şükür Rabbim'e anne oluyorum
Amin inşAllahhh bacım Darısı sana Sanada teşekkür ederim yanımda olduğun için.Ayy çok sevindim yaaaaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhben sana dedim de sen hamilesin diye bak his etmiştim çünkü
Amin inşAllah çok teşekkür ederimCok sevindim allah kucağınıza almayi nasip etsin sagsalim insallah darisi başımıza ❤❤❤❤
Olur mu hepimiz aynı dertten yanıyoruz bir birimize destek olucaz sen dikkat et kendine artık iki canlısınAmin inşAllahhh bacım Darısı sana Sanada teşekkür ederim yanımda olduğun için.bende hissediyordum ama idrar testi olsun pskoloji olsun ilerleyiş olsun yoktur dedim üzülmeyim diye ama inanamadım değişik..
Allah razi olsun canim bakayim hemenAmin inşAllah çok teşekkür ederimRabbim en tez zamanda nasip etsin duadan vazgeçmeyin kuzum ben sabrımın çabamın meyvesini aldım sanırım neler yaptığım yazıyor olması lazım bi bak istersen benzer bi skıntın varsa brlki sana o yollar yardmcı olabilir
Yanlış oldu sanırımm kuzum senin testinde ikinci çizgiyi gördümmmm bende gebelik yok malesefMaşallah çok sevindim kaçıncı günü pozitif fördün
Ediyoruz bakalım perşembe ayrıntılı muanemiz var inşAllah güzelce ilerlerim bu yolda neymiş bakcaz dün değer 2596 çıktı işteOlur mu hepimiz aynı dertten yanıyoruz bir birimize destek olucaz sen dikkat et kendine artık iki canlısın
Amin inşAllah cümlemizden etiketliyorum seni şimdiAllah razi olsun canim bakayim hemen
Maşşallahh değerin baya yüksek büyük ihtimalle 7 8 haftalıkEdiyoruz bakalım perşembe ayrıntılı muanemiz var inşAllah güzelce ilerlerim bu yolda neymiş bakcaz dün değer 2596 çıktı iştedoktora gerçekmi dedim yüzüme bakıyor
Bakalım ben ilk baş 1 2 haftalık sandım yok ya gerçek değildir falan diye düşündüm aklıma gelmeyen kalmadı açıkcası baktım yükselişte ama çok şükür değer iyi inşAllah güzelcede ilerler takvime göre 7 internete göre 5 haftalık diyorda perşembe öğrencez canmMaşşallahh değerin baya yüksek büyük ihtimalle 7 8 haftalık
Cnm ya erken gebeliktede bu çıktı sabahkindede çizgi var ayy adet gününü bkliycmAllah razi olsun canim bakayim hemen
Bakalım ben ilk baş 1 2 haftalık sandım yok ya gerçek değildir falan diye düşündüm aklıma gelmeyen kalmadı açıkcası baktım yükselişte ama çok şükür değer iyi inşAllah güzelcede ilerler takvime göre 7 internete göre 5 haftalık diyorda perşembe öğrencez canm
[/QUOTHAYIRLISI İNŞALLAH BACIMM...BANADA DUA ETinşallah bizlerede nasip olur tekrar çift çizgi Beni unutma olur mu
Pozitif gibi duruyor test bendede böyle çıkmıştı Rabbim gönlüne göre versin canm inşAllah hayırlısıylaCnm ya erken gebeliktede bu çıktı sabahkindede çizgi var ayy adet gününü bkliycm
Sen hamilesin demedi demeCnm ya erken gebeliktede bu çıktı sabahkindede çizgi var ayy adet gününü bkliycm
Yaa varmı sende resmi inan deli olcam düşünmekten ağrım var akıntımda varPozitif gibi duruyor test bendede böyle çıkmıştı Rabbim gönlüne göre versin canm inşAllah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?