Yapma artik test falan git kan ver kossssBacım evde tekrar test yaptım tek çizgi inan çok yoruldum yapmıycm artık
Amiiin inşallahhhh inşallah hepimizzAmin inşallah cümlemizden canım benim bende iyiki konuşmuşum zaten haberi alır almaz aklıma sen geldin giriyimde konuştuğum bayan vardı dedim yanımda olan ona söyleyim dedim inan bak taşınma falan derken şifre unuttum kapatıldı hesap yeniledim geldim direk sana.. En yakın zamanda seninde haberini alırım inşAllah ♥
Adetine ne kadar var canım erken gebeliktesti yapsaydın hemen karaları bağlama bi dur kırımızıları gör sonra üzülürsün....Evde tekrar test yaptım birşey yok tüm hayallerim bitti
Zaten erken test yaptım gittim kan verdim artık neyse o olsunAdetine ne kadar var canım erken gebeliktesti yapsaydın hemen karaları bağlama bi dur kırımızıları gör sonra üzülürsün....
Gittim verdim 4 de çıkck umudum yok artıkkkkYapma artik test falan git kan ver kossss
Olsun canım hayırlısı neyse o olsun bizler için her ay bizim için yeni bir BAŞLANGIÇ...Zaten erken test yaptım gittim kan verdim artık neyse o olsun
İnan umudum sıfır verdim ama iş olsun senin gibi oldu 13 gün pozitif olduOlsun canım hayırlısı neyse o olsun bizler için her ay bizim için yeni bir BAŞLANGIÇ...
Bugün tek çizgi çok umutlanmıştım ağrı demekki adet ağrısıymış sen kan vermişmiydin 14-15 gün vsOlsun canım hayırlısı neyse o olsun bizler için her ay bizim için yeni bir BAŞLANGIÇ...
Ben iğnenin 11 günü vermiştim değerim 1.20 çıkmıştı yani yoktu adet oldum olsun Allahım hayırlısını nasip etsin bizlere geçikiyorsa güzelleşiyordur böyle düşünelim olur muBugün tek çizgi çok umutlanmıştım ağrı demekki adet ağrısıymış sen kan vermişmiydin 14-15 gün vs
Canım gittin mi dr kan sonucun ne?Gittim verdim 4 de çıkck umudum yok artıkkkk
0.23 çıktıCanım gittin mi dr kan sonucun ne?
0.23 çıktıBen iğnenin 11 günü vermiştim değerim 1.20 çıkmıştı yani yoktu adet oldum olsun Allahım hayırlısını nasip etsin bizlere geçikiyorsa güzelleşiyordur böyle düşünelim olur mu
0.23 çoktuCanım gittin mi dr kan sonucun ne?
0.23 çıktıYapma artik test falan git kan ver kossss
Olsun ya üzülme hayırlısı böyleymiş0.23 çıktı
Hayirlisi canim..ama cok sasirdim ya bariz vardi kirmizi cizgi..allah hayirli oldugu zamanda kucagina almayi nasip etsin bebeğini..Üzüldüm inannn çokk
Amün bacı çok ağladım artık nasip rabbim diğer arkadaşların ve senin yardımcısı olsunHayirlisi canim..ama cok sasirdim ya bariz vardi kirmizi cizgi..allah hayirli oldugu zamanda kucagina almayi nasip etsin bebeğini..
Anliyorum cok uzucu canim ama toparlan hemen bak.yarin esinin dogumgunu,bu kasvetli havadan cik,allaha birak,mutsuz gecirmeyin yarini..her seyin basi moral, bak bebisler stres sevmio ,Allahaskina onumuzdeki ay her gun test yapip kendini strese sokma,akisina birak..rabbim en kisa zamanda nasip etsinAmün bacı çok ağladım artık nasip rabbim diğer arkadaşların ve senin yardımcısı olsun
Yok daha yapmam zaten bıraktım tedavi vs bıraktımAnliyorum cok uzucu canim ama toparlan hemen bak.yarin esinin dogumgunu,bu kasvetli havadan cik,allaha birak,mutsuz gecirmeyin yarini..her seyin basi moral, bak bebisler stres sevmio ,Allahaskina onumuzdeki ay her gun test yapip kendini strese sokma,akisina birak..rabbim en kisa zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?