Bel ağrısı karın ağrısı var akıntım var idrarda değişiklik var batma oluyor kasıklarda üşüme geliyor bi yanma geliyor vajinada ağrı giriyor arada kıl çıkımı fazlalaştı sanırım kaşıntı var su içimi iştah bazen anlamsız gerginlik göğüslerimde tam anlamıyla belirti yok ucu şiş gibi ne acık ne kara blmiyorum aklıma gelenler bunlarGöğüs damarın belirginleşmiş mi yada ucu kararmışmı ? Bunlarda belirti karın ağrısı da velirti bel ağrısı falan
Bat tarihini bekleyimmi yinedeİstersen test yap idrarda varsa çıkar zaten
Ay benim belirtilerimin aynısı kaşıntı genitalde miiii bence test yap heyecanladım kesin hamilesinnnnBel ağrısı karın ağrısı var akıntım var idrarda değişiklik var batma oluyor kasıklarda üşüme geliyor bi yanma geliyor vajinada ağrı giriyor arada kıl çıkımı fazlalaştı sanırım kaşıntı var su içimi iştah bazen anlamsız gerginlik göğüslerimde tam anlamıyla belirti yok ucu şiş gibi ne acık ne kara blmiyorum aklıma gelenler bunlar
Bende o kadar çok tüylenme olmuştu ki anlatamam bacaklarım falanBel ağrısı karın ağrısı var akıntım var idrarda değişiklik var batma oluyor kasıklarda üşüme geliyor bi yanma geliyor vajinada ağrı giriyor arada kıl çıkımı fazlalaştı sanırım kaşıntı var su içimi iştah bazen anlamsız gerginlik göğüslerimde tam anlamıyla belirti yok ucu şiş gibi ne acık ne kara blmiyorum aklıma gelenler bunlar
İdrarında koyu muuuuBel ağrısı karın ağrısı var akıntım var idrarda değişiklik var batma oluyor kasıklarda üşüme geliyor bi yanma geliyor vajinada ağrı giriyor arada kıl çıkımı fazlalaştı sanırım kaşıntı var su içimi iştah bazen anlamsız gerginlik göğüslerimde tam anlamıyla belirti yok ucu şiş gibi ne acık ne kara blmiyorum aklıma gelenler bunlar
Evet arada oluyor genitalde ağzından bal damlıyor benide heycanlandırıyosunAy benim belirtilerimin aynısı kaşıntı genitalde miiii bence test yap heyecanladım kesin hamilesinnnn
Ona dikkat etmedim valla bazen oluyo koyuluğu ama dkkat ederim bugünİdrarında koyu muuuu
Alıyorum ertesi güne geri çıkıyor bide lazere gittiğim halde ha bunlar normal olan taraflarıda var gebelik demyim direk umutlanmıyım diyorum farklı oluyor yaBende o kadar çok tüylenme olmuştu ki anlatamam bacaklarım falan
Bak beni dinle bence sende var birşeylerrr git al testi sende rahatla bizde ayolEvet arada oluyor genitalde ağzından bal damlıyor benide heycanlandırıyosuninşAllah canım İnşAllah ama cesaret edemiyorum
Bak beni dinle bence sende var birşeylerrr git al testi sende rahatla bizde ayol
Ha bide esnerken falan karnım ağrıyor dünden beride arada ni diş ağrısı ve baş ağrısı varTamam Canım merak etme duam seninle sende bana dua etttt❤İğne ile yaramış olsunnn...
Daha çok sabırsızlandım bide işin kötüsü bende normalde de olan şeyler ya ayırt etsemmi bilemedimAy benimde dişime vurmuştu sakın ama sakın ialç kullanma bence test yap çünkü ilk gebeliklerde risk oluyor riske atma
Yok zaten bekliyorum bi haftayı hiç bişe kullanmıyorum çaylarımı bileAy benimde dişime vurmuştu sakın ama sakın ialç kullanma bence test yap çünkü ilk gebeliklerde risk oluyor riske atma
ALLAH sabır versn aminAy be bileyim ya benim bebeğim öldü kimse yaşasın istemiyorum çok acı bir
Şey
Canım belirtiler devam ediyor mu?ALLAH sabır versn amin
Hemen hemen dün uyuyamadım sığamadım resmen koca yatağa ilk bi kasıklarım bi şekil oldu sonra dalmışım geri kalktım ateş gibi soğuk gibi değişik kuzum bugün test alıyım diyorum bakalım ne çıkarsa bata 3 4 gün var tahminen eğer 2 gün daha uzamazsa inşAllah çift çizgiyi görürüm de paylaşırım sevincimi senle ama pekde bi umudum yok gibi ilaçlara yoruyorum ben..Canım belirtiler devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?