Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

İstersen test yap idrarda varsa çıkar zaten

Göğüs damarın belirginleşmiş mi yada ucu kararmışmı ? Bunlarda belirti karın ağrısı da velirti bel ağrısı falan
Bel ağrısı karın ağrısı var akıntım var idrarda değişiklik var batma oluyor kasıklarda üşüme geliyor bi yanma geliyor vajinada ağrı giriyor arada kıl çıkımı fazlalaştı sanırım kaşıntı var su içimi iştah bazen anlamsız gerginlik göğüslerimde tam anlamıyla belirti yok ucu şiş gibi ne acık ne kara blmiyorum aklıma gelenler bunlar

Ay benim belirtilerimin aynısı kaşıntı genitalde miiii bence test yap heyecanladım kesin hamilesinnnn

Bende o kadar çok tüylenme olmuştu ki anlatamam bacaklarım falan

İdrarında koyu muuuu

Evet arada oluyor genitalde ağzından bal damlıyor benide heycanlandırıyosun inşAllah canım İnşAllah ama cesaret edemiyorum
Bak beni dinle bence sende var birşeylerrr git al testi sende rahatla bizde ayol

Tamam Canım merak etme duam seninle sende bana dua ettttİğne ile yaramış olsunnn...

Ay benimde dişime vurmuştu sakın ama sakın ialç kullanma bence test yap çünkü ilk gebeliklerde risk oluyor riske atma

Ay be bileyim ya benim bebeğim öldü kimse yaşasın istemiyorum çok acı bir
Şey

Canım belirtiler devam ediyor mu?
Hemen hemen dün uyuyamadım sığamadım resmen koca yatağa ilk bi kasıklarım bi şekil oldu sonra dalmışım geri kalktım ateş gibi soğuk gibi değişik kuzum bugün test alıyım diyorum bakalım ne çıkarsa bata 3 4 gün var tahminen eğer 2 gün daha uzamazsa inşAllah çift çizgiyi görürüm de paylaşırım sevincimi senle ama pekde bi umudum yok gibi ilaçlara yoruyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…