Hani nerdeki test resimKızlar adetime 10 gün var ama bel ağrım kasık ağrım göğüs ucum ağrıyor sabah çok kötü mide bulantısı yaşadım karnımın üzerine yatınca karnıma sancı giriyor sabah test yaptım ilk idrarımla ama o kadar takmadım testi az önce gördüm iki çizgi acaba bu kadar erken gösterirmi ki test yanş hamilelik varmıdır ki
Net görünmüyor cnm bkle bnce sonra üzülüyoGöre biliyormusunuzz
Test benim ilk hamileliğimdeki gibi çizgisi ondan heyecan yaptımNet görünmüyor cnm bkle bnce sonra üzülüyo
Bekle kuzum adetini inan insan çok üzülüyo kafandan sil atTest benim ilk hamileliğimdeki gibi çizgisi ondan heyecan yaptımdoğru söylüyorsun bekliyim en iyisi yapacak bir şey yok erken gebelik testlerinden mi yapsam acaba ama şimdi değil hani bi 5 gün kala
Cogul gebelikse erken cizgi olur diye biliyorum ama yine de erken gibi geldi bilemedim simdiKızlar adetime 10 gün var ama bel ağrım kasık ağrım göğüs ucum ağrıyor sabah çok kötü mide bulantısı yaşadım karnımın üzerine yatınca karnıma sancı giriyor sabah test yaptım ilk idrarımla ama o kadar takmadım testi az önce gördüm iki çizgi acaba bu kadar erken gösterirmi ki test yanş hamilelik varmıdır ki
Bende anlamadım ya hemen çıkmadı çizgi yani daha sonralarda çıktı baktığımda gördüm belkide yanlıştır aman en iyisi adeti beklemek o kadar takmıyorum alışkanlık oldu artıkCogul gebelikse erken cizgi olur diye biliyorum ama yine de erken gibi geldi bilemedim simdi
Adeti bekle canım bnmmm üzülürsün inan çıkmayıncaBende anlamadım ya hemen çıkmadı çizgi yani daha sonralarda çıktı baktığımda gördüm belkide yanlıştır aman en iyisi adeti beklemek o kadar takmıyorum alışkanlık oldu artık
Evet üzülürüm ama artık alıştım o anlık oluyor yapacak bir şey yok nasipte varsa olur zaten diyorum artık tabi elimden geleni yapmaya çalışıyorum kürlerle falan ama akışına bıraktımAdeti bekle canım bnmmm üzülürsün inan çıkmayınca
Neyapıyon cnm nasıl gidiyoEvet üzülürüm ama artık alıştım o anlık oluyor yapacak bir şey yok nasipte varsa olur zaten diyorum artık tabi elimden geleni yapmaya çalışıyorum kürlerle falan ama akışına bıraktım
Bakalım nasip bende famera + kürler uygula bu ay ben akılına bıraktım...Doktora gittim bugün tekrar famera başladık
İyiym canım çok şükür gebelik yok sanırsam testi tekrarladım tek çizgi ama artık takmıyorum odak noktam zayıflamakNeyapıyon cnm nasıl gidiyo
Helal bacımaaaaaaaaİyiym canım çok şükür gebelik yok sanırsam testi tekrarladım tek çizgi ama artık takmıyorum odak noktam zayıflamak
Hayırlısı bacım yaa bu ay olmasa diğer ayy takmıyorum artıkBakalım nasip bende famera + kürler uygula bu ay ben akılına bıraktım...
Bencede takmadığın zamanda olucak emin olHayırlısı bacım yaa bu ay olmasa diğer ayy takmıyorum artık
Aynen öyle hayırlısı artık bebişimmBencede takmadığın zamanda olucak emin ol
Nasıl gidiyor bacımAynen öyle hayırlısı artık bebişimm
Pazartesi kontrol bacım bakalım hayırlısıNasıl gidiyor bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?