Hayir canimOldunmu cnm hasta bn henüz olmadım
Bnde olmadım bu bekleyiş yorduHayir canim
Hayır ben ilk defa tedavi gördüm o da çatlama iğnesiydiPeki ozamn tedavimi olmuştun cnm o geç adet olduğun zamn
Cnm kaçıncı günü tahlil yaptın çatlatma iğnesinde kaç çıkmıştı oranHayır ben ilk defa tedavi gördüm o da çatlama iğnesiydi
Ben çatlama iğnesi yapmıştım ama tutmamıştı ya yani hamilelik olmamıştı malesef benim ilk bebeğim bundan 1 yıl önceydi belirtilerm öyleydi geçen ay da çatlama iğnesi buruldum ama olmadı adet oldumCnm kaçıncı günü tahlil yaptın çatlatma iğnesinde kaç çıkmıştı oran
Tm hiç kan testi yapmamışmıydın cnm 14-15 gün felan birde tam adet günündemi oldun hasta yoksa iğneden 14 gün sonramı oldunBen çatlama iğnesi yapmıştım ama tutmamıştı ya yani hamilelik olmamıştı malesef benim ilk bebeğim bundan 1 yıl önceydi belirtilerm öyleydi geçen ay da çatlama iğnesi buruldum ama olmadı adet oldum
Çünkü bnm adet günüm 16 sıBen çatlama iğnesi yapmıştım ama tutmamıştı ya yani hamilelik olmamıştı malesef benim ilk bebeğim bundan 1 yıl önceydi belirtilerm öyleydi geçen ay da çatlama iğnesi buruldum ama olmadı adet oldum
Yok ya adet oldum hatta iki gün erken oldum adet sen olmadın bence sakıncalı bir durumTm hiç kan testi yapmamışmıydın cnm 14-15 gün felan birde tam adet günündemi oldun hasta yoksa iğneden 14 gün sonramı oldun
Yani kaç gün gecikmiş oluyor adetin canımÇünkü bnm adet günüm 16 sı
Ama iğneden dolayı 14 gün sonra olursun demişti hoca off
Adet günüm 16 sıydı ama çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra 14 gün sonra adet olursn dedi hoca hamile değilsnYani kaç gün gecikmiş oluyor adetin canım
Yani daha var mı adetineAdet günüm 16 sıydı ama çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra 14 gün sonra adet olursn dedi hoca hamile değilsn
Senin adetin iğneye göre geçmiş oluyor yanlış hesaplamadıysamAdet günüm 16 sıydı ama çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra 14 gün sonra adet olursn dedi hoca hamile değilsn
Aynen cnm yaaa bugün 17.günSenin adetin iğneye göre geçmiş oluyor yanlış hesaplamadıysam
Aynen anlamadım gitti ağrım var lavaboya gidiyom tamam diyom oldum ama sadece akıntı nebileyim yaaaSenin adetin iğneye göre geçmiş oluyor yanlış hesaplamadıysam
Akıntı beyaz mı canımAynen anlamadım gitti ağrım var lavaboya gidiyom tamam diyom oldum ama sadece akıntı nebileyim yaaa
3 gün geçikmiş yani demi bi 10 gün olsun sonra kanda baktırAynen cnm yaaa bugün 17.gün
Beyaz gibi bilmemAkıntı beyaz mı canım
Bence sen hamilesin yinede çok umutlandırmak istemiyorum ama öyle duruyorBeyaz gibi bilmem
Yaa ozamn bnmde olur bugün yarın aramızda 1 gün vardıBen regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?