Hayırlısı artık inşallahPazartesi kontrol bacım bakalım hayırlısı
5. Gün pazartesi bkcak nekadar olmuş
Aynı cnm sen nasılsın neyaptınZ zeynep44044 canım nasılsın ?
İyiym ne yapayım işte kontrölün ne zamanAynı cnm sen nasılsın neyaptın
Bugün gittim perşembe gel dedi büyük ihtimal çatlatcak hayırlısı artık canoşİyiym ne yapayım işte kontrölün ne zaman
Ben de persembe gidicem catlatma icin zeynepcim bu ay olmazsa onumuzdeki ay tup bebek uygulanacak..lutfen kafana takma,guzel haberler verelim birbirimize insallah ❤Bugün gittim perşembe gel dedi büyük ihtimal çatlatcak hayırlısı artık canoş
Sanki 3 tane gördüm yumurta sormadım kaç adet kaç mm vs diye akışına bıraktım inan
İnş hayırlısıyla bacım bnmBen de persembe gidicem catlatma icin zeynepcim bu ay olmazsa onumuzdeki ay tup bebek uygulanacak..lutfen kafana takma,guzel haberler verelim birbirimize insallah ❤
İnş hayırlısıyla bacım bnm
Tüp bebek gerek yok dedi doktor nebileyim ya
Tabi tabi bacım sende haber ver duam herkesleE o zaman cok iyi..biz zaman kaybetmek istemiyoruz o yuzden 2 ay femarayla deneyelim dedik olmadi sinra tup bebek..sana da hayirlisi olsun canim haber ver gelişmelerden
Ay çok sevindimmm inşallah Allahım inşallah hayırlı ve salih evlatlara sahip olursun bir değil ikiBugün gittim perşembe gel dedi büyük ihtimal çatlatcak hayırlısı artık canoş
Sanki 3 tane gördüm yumurta sormadım kaç adet kaç mm vs diye akışına bıraktım inan
Canımm inşallaj Allahımdan ümit kesilmwz inşallah sende Z zeynep44044 te hamile kalırsınız alırım sizin güzel haberleriniziE o zaman cok iyi..biz zaman kaybetmek istemiyoruz o yuzden 2 ay femarayla deneyelim dedik olmadi sinra tup bebek..sana da hayirlisi olsun canim haber ver gelişmelerden
Hayırlısı neyse o olsun bacımCanımm inşallaj Allahımdan ümit kesilmwz inşallah sende Z zeynep44044 te hamile kalırsınız alırım sizin güzel haberlerinizi ♥
Amin canim hayirlisiyla insallahCanımm inşallaj Allahımdan ümit kesilmwz inşallah sende Z zeynep44044 te hamile kalırsınız alırım sizin güzel haberlerinizi
Cnm pazartesiye çağırdı doktor şuan halen büyüyor dedi pazartesi bakalım inş dediiAmin canim hayirlisiyla insallah
Belkide çatlatma iğnesi vurdurmuycakAmin canim hayirlisiyla insallah
E super masallahCnm pazartesiye çağırdı doktor şuan halen büyüyor dedi pazartesi bakalım inş dedii
Şuan sorun yok dedi
Benim iki tane varmis biri kendi catlamis digeri icin de igne vurdu..15 gun sonra test yap dedi catlayan yumurta 20 mm.mis onu soyledi..o kadar..Belkide çatlatma iğnesi vurdurmuycak
Akıllı büyüyorlar dedi yumurtalar
Hiç sormuyorum kaç tane kaç mm vs sormuycan artık çünkü üzülüyorum sonra sen neyaptın cnm gittinmi doktora
Bnde birsey yok anlamadım niyr iğne yapmadı şıan sıkıntı yok akıllı büyüyor dedi pazartes gel tekrar bakayım dedi anlamadım normalde gecen sefer iğne yapmıştı bu süreye kadarBenim iki tane varmis biri kendi catlamis digeri icin de igne vurdu..15 gun sonra test yap dedi catlayan yumurta 20 mm.mis onu soyledi..o kadar..
Senin regl dongun daha uzun diye bence.ben regl oldugumda sen daha olmamistin onlar biliyolar kafani rahatlat kendini doktoruna emanet et gerisi allahtan..Bnde birsey yok anlamadım niyr iğne yapmadı şıan sıkıntı yok akıllı büyüyor dedi pazartes gel tekrar bakayım dedi anlamadım normalde gecen sefer iğne yapmıştı bu süreye kadar
Haklısın bebeğim gerçi yumurtlamam 3 gün var programa göreSenin regl dongun daha uzun diye bence.ben regl oldugumda sen daha olmamistin onlar biliyolar kafani rahatlat kendini doktoruna emanet et gerisi allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?