Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Bugün gittim perşembe gel dedi büyük ihtimal çatlatcak hayırlısı artık canoş
Sanki 3 tane gördüm yumurta sormadım kaç adet kaç mm vs diye akışına bıraktım inan
Ben de persembe gidicem catlatma icin zeynepcim bu ay olmazsa onumuzdeki ay tup bebek uygulanacak..lutfen kafana takma,guzel haberler verelim birbirimize insallah ❤

Bugün gittim perşembe gel dedi büyük ihtimal çatlatcak hayırlısı artık canoş
Sanki 3 tane gördüm yumurta sormadım kaç adet kaç mm vs diye akışına bıraktım inan
Ay çok sevindimmm inşallah Allahım inşallah hayırlı ve salih evlatlara sahip olursun bir değil iki

E o zaman cok iyi..biz zaman kaybetmek istemiyoruz o yuzden 2 ay femarayla deneyelim dedik olmadi sinra tup bebek..sana da hayirlisi olsun canim haber ver gelişmelerden
Canımm inşallaj Allahımdan ümit kesilmwz inşallah sende Z zeynep44044 te hamile kalırsınız alırım sizin güzel haberlerinizi

Belkide çatlatma iğnesi vurdurmuycak
Akıllı büyüyorlar dedi yumurtalar
Hiç sormuyorum kaç tane kaç mm vs sormuycan artık çünkü üzülüyorum sonra sen neyaptın cnm gittinmi doktora
Benim iki tane varmis biri kendi catlamis digeri icin de igne vurdu..15 gun sonra test yap dedi catlayan yumurta 20 mm.mis onu soyledi..o kadar..

Benim iki tane varmis biri kendi catlamis digeri icin de igne vurdu..15 gun sonra test yap dedi catlayan yumurta 20 mm.mis onu soyledi..o kadar..
Bnde birsey yok anlamadım niyr iğne yapmadı şıan sıkıntı yok akıllı büyüyor dedi pazartes gel tekrar bakayım dedi anlamadım normalde gecen sefer iğne yapmıştı bu süreye kadar

Bnde birsey yok anlamadım niyr iğne yapmadı şıan sıkıntı yok akıllı büyüyor dedi pazartes gel tekrar bakayım dedi anlamadım normalde gecen sefer iğne yapmıştı bu süreye kadar
Senin regl dongun daha uzun diye bence.ben regl oldugumda sen daha olmamistin onlar biliyolar kafani rahatlat kendini doktoruna emanet et gerisi allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…