Nasip kuzum yaaa 5 gündür değerlendiriyoruz zaten çatlamıştır dedik dünkü ağrıyı unutamıyorum doğrulamadım bir mide bulantısı bir ter anlatamamAyyy değerlendirseydiniz iyiydi neyse nasıp artık
Sıcak su tutmasaydım karnıma ayaklarıma mahvolurdum inş zararı yokturdurAyyy değerlendirseydiniz iyiydi neyse nasıp artık
Yok zararı yok ama spermelri öldürüyor sıcak su diye biliyorumSıcak su tutmasaydım karnıma ayaklarıma mahvolurdum inş zararı yokturdur
Nasip artık ağrım hiç yok dedim dedim iyi bir ağrı oldu ölüyordum inan birde ilacın dozajınıda arttırmıştı famera günde 2 çıkartmıştı oda kesin çok fazla büyüdü bnce nasip artık yaaYok zararı yok ama spermelri öldürüyor sıcak su diye biliyorum
Gecmis olsun canim bence vakit kaybetmeden doktorunu ara..o bilir ne oldugunu,sonra bize haber ver merakta bırakmaKızlar ya sabah ettim ağrıdan kasığım bir ağrıdı patlıycak dedim karnım bir mide bulantısı ter çok kötü oldum..gittim ayaklarımı banyoda sıcak suyun altına koydum biraz karnıma tuttum yarım saate azaldı bilmiyorum iyimi ettim kötümü anlamadım inan çok kötü oldum
Geç çatlamıştır dediGecmis olsun canim bence vakit kaybetmeden doktorunu ara..o bilir ne oldugunu,sonra bize haber ver merakta bırakma
Aynen hayırlısı sen yine çok takma inan takmadığın an olucak iniallahNasip artık ağrım hiç yok dedim dedim iyi bir ağrı oldu ölüyordum inan birde ilacın dozajınıda arttırmıştı famera günde 2 çıkartmıştı oda kesin çok fazla büyüdü bnce nasip artık yaa
Geldiği gibi sabah akşam olmak üzere günde iki defa değerlendir ve sıcak olmicak şekilde duşunu alGeç çatlamıştır dedi
Eşimde köyde yarın gelck
Dua edin bacılarımmmm inş kaçırmayız günleriGeldiği gibi sabah akşam olmak üzere günde iki defa değerlendir ve sıcak olmicak şekilde duşunu al
Yok yok 4 gün süren var eyer dün çatladıysa inşallah bacımDua edin bacılarımmmm inş kaçırmayız günleri
İnş bacım ya internette 24 saat yazıyorduda ondan ne şans var bnde nasip artık yaaaYok yok 4 gün süren var eyer dün çatladıysa inşallah bacım♥
Hayır canım eyer 24 saat olsaydı iğneden sonra 4 gün değerlendirirn denmezdi bende sağlık okumuştum ondan biliyorumİnş bacım ya internette 24 saat yazıyorduda ondan ne şans var bnde nasip artık yaaa
Kızlar ya sol göğsümde sıvı geldi bugün normalmi sizce başına gelen oldumuHayır canım eyer 24 saat olsaydı iğneden sonra 4 gün değerlendirirn denmezdi bende sağlık okumuştum ondan biliyorum
Gecmis olsun canim bence vakit kaybetmeden doktorunu ara..o bilir ne oldugunu,sonra bize haber ver merakta bırakma
Canım akıntının rengi ve koyuluğu ?Kızlar ya sol göğsümde sıvı geldi bugün normalmi sizce başına gelen oldumu
Sanki ucunda su vardı hafif sıktım hafif su krem tarzıCanım akıntının rengi ve koyuluğu ?
Sıkıncamı geldi kendiliğinden mi?
Aa hic bilmiyorum bende olmadi oyle bisiKızlar ya sol göğsümde sıvı geldi bugün normalmi sizce başına gelen oldumu
Olabilir canım süt damarlarından kaynaklı birley olmazSanki ucunda su vardı hafif sıktım hafif su krem tarzı
Cnm nasıl gidiyorAa hic bilmiyorum bende olmadi oyle bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?