Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Cnm nasıl gidiyor
Valla canim bazen kasiklarim agrio ama regl olcam ondan mi üşüttüm mu baska biseyden mi bilmiyorum normalde bu cmt regl olmam lazim.goguslerim de yanlardan acimaya basladi ama kismet artik.sen nasilsin ?gogusten gelen akinti neymis sordun mu doktora?

Sormadım cnm valahi bıraktım akışına bnde adet günüm 15 i bkliyorum ..rabbim bizleride hayırlısıyla mutlu etsinnnn

Kızlar iki gündür yapmıyoruz bizimkiyle kötü tartıştım bazen rabbim vermeyincede geleceği gördüğümdendir
Akıntım var kızlar beyaz beyaz

Kızlar iki gündür yapmıyoruz bizimkiyle kötü tartıştım bazen rabbim vermeyincede geleceği gördüğümdendir

Rabbimden hayirlisini isteyelim hep arkadasim ,kalbini karartma,esinin cani biseye sıkılmıştır sen zaten streslisin ,olur oyle arada her evlilikte.sıkma canını toparlayın bir an once cok uzamadan,stres de cok etkili.uzulme daha fazla..

Akıntı koyu ve bazen krem bazen beyazsa bebek rahme yerleştiği için dir peynir gibiyse eyer

Canoş nasıl oldun cumartesiye az kaldı duam seninle cnm bnm
Bizde sadece birgün birliktelik oldu başkada olmadı çünkü konuşmuyoruz çok nasip artık umudum pek yok

Bilmiyorum bacımya altımın ıslandığını hisedince bakıyorum akıntım var
Nasip artık pek umudumda yok inan

Canim sen yine de belirtileri cok dinleme, iki tane gebelik yasadim ikisi birbirinden farkliydi hemen hemen hic belirtisi yoktu,gebe olmadigim her ay da yuz tane belirti yasadim saçma sapan.en dogrusu regl gununu beklemek bos yere umutlanmamak

Canoş nasıl oldun cumartesiye az kaldı duam seninle cnm bnm
Bizde sadece birgün birliktelik oldu başkada olmadı çünkü konuşmuyoruz çok nasip artık umudum pek yok
Sagol canim,allah razı olsun, Ben bugun test yaptim bisi cikmadi ama erken gebelik testi degildi 3 5 liralik dandiklerden.bakalim regl gunumu bekliyorum zaten 2 gun kaldi ,gecen seneki hamilelikte reglden sonra 27.gunde belli belirsiz cizgi vardi dun 23.gündü ondan cok onemsemedim belirtiler var ama regl mi oteki mi inan cok kafa yormuyorum hayirlisi ne diyeyim.sen de uzulme nasipse,hayirlisi buysa bi birliktelikle 1 yumurtayla bile olur ,stresten uzak tut kendini elinden geldigince

İnş bacım yaa kaçıncı günün bugün 15 mi
Bn 11.gün sadece akıntım ve kasıklarım ağrıyo bu ay umudum pek yok çünkü doğru dürüst beraberlik olmadı hayırlısı artık duam seninle inş güzel haberlerini alırız

Dayanamadım eczaneden test aldım yaptım tek çizgi zaten umudum yoktu şimdi artık netleşti hayırlısı buymuş bugün 12.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…