Valla canim bazen kasiklarim agrio ama regl olcam ondan mi üşüttüm mu baska biseyden mi bilmiyorum normalde bu cmt regl olmam lazim.goguslerim de yanlardan acimaya basladi ama kismet artik.sen nasilsin ?gogusten gelen akinti neymis sordun mu doktora?Cnm nasıl gidiyor
Sormadım cnm valahi bıraktım akışına bnde adet günüm 15 i bkliyorum ..rabbim bizleride hayırlısıyla mutlu etsinnnnValla canim bazen kasiklarim agrio ama regl olcam ondan mi üşüttüm mu baska biseyden mi bilmiyorum normalde bu cmt regl olmam lazim.goguslerim de yanlardan acimaya basladi ama kismet artik.sen nasilsin ?gogusten gelen akinti neymis sordun mu doktora?
Amin canim amin..Sormadım cnm valahi bıraktım akışına bnde adet günüm 15 i bkliyorum ..rabbim bizleride hayırlısıyla mutlu etsinnnn
Sormadım cnm valahi bıraktım akışına bnde adet günüm 15 i bkliyorum ..rabbim bizleride hayırlısıyla mutlu etsinnnn
Cnm akıntın varmı bnm akıntım var cnm yaAmin canim amin..
Var gibi biraz ama bekliyorum ben regliCnm akıntın varmı bnm akıntım var cnm ya
Kızlar iki gündür yapmıyoruz bizimkiyle kötü tartıştım bazen rabbim vermeyincede geleceği gördüğümdendir
Akıntım var kızlar beyaz beyaz
Rabbimden hayirlisini isteyelim hep arkadasim ,kalbini karartma,esinin cani biseye sıkılmıştır sen zaten streslisin ,olur oyle arada her evlilikte.sıkma canını toparlayın bir an once cok uzamadan,stres de cok etkili.uzulme daha fazla..
Akıntı koyu ve bazen krem bazen beyazsa bebek rahme yerleştiği için dir peynir gibiyse eyerKızlar iki gündür yapmıyoruz bizimkiyle kötü tartıştım bazen rabbim vermeyincede geleceği gördüğümdendir
Akıntım var kızlar beyaz beyaz
Canoş nasıl oldun cumartesiye az kaldı duam seninle cnm bnmRabbimden hayirlisini isteyelim hep arkadasim ,kalbini karartma,esinin cani biseye sıkılmıştır sen zaten streslisin ,olur oyle arada her evlilikte.sıkma canını toparlayın bir an once cok uzamadan,stres de cok etkili.uzulme daha fazla..
Bilmiyorum bacımya altımın ıslandığını hisedince bakıyorum akıntım varAkıntı koyu ve bazen krem bazen beyazsa bebek rahme yerleştiği için dir peynir gibiyse eyer
Bilmiyorum bacımya altımın ıslandığını hisedince bakıyorum akıntım var
Nasip artık pek umudumda yok inan
Sagol canim,allah razı olsun, Ben bugun test yaptim bisi cikmadi ama erken gebelik testi degildi 3 5 liralik dandiklerden.bakalim regl gunumu bekliyorum zaten 2 gun kaldi ,gecen seneki hamilelikte reglden sonra 27.gunde belli belirsiz cizgi vardi dun 23.gündü ondan cok onemsemedim belirtiler var ama regl mi oteki mi inan cok kafa yormuyorum hayirlisi ne diyeyim.sen de uzulme nasipse,hayirlisi buysa bi birliktelikle 1 yumurtayla bile olur ,stresten uzak tut kendini elinden geldiginceCanoş nasıl oldun cumartesiye az kaldı duam seninle cnm bnm
Bizde sadece birgün birliktelik oldu başkada olmadı çünkü konuşmuyoruz çok nasip artık umudum pek yok
İnş bacım yaa kaçıncı günün bugün 15 miSagol canim,allah razı olsun, Ben bugun test yaptim bisi cikmadi ama erken gebelik testi degildi 3 5 liralik dandiklerden.bakalim regl gunumu bekliyorum zaten 2 gun kaldi ,gecen seneki hamilelikte reglden sonra 27.gunde belli belirsiz cizgi vardi dun 23.gündü ondan cok onemsemedim belirtiler var ama regl mi oteki mi inan cok kafa yormuyorum hayirlisi ne diyeyim.sen de uzulme nasipse,hayirlisi buysa bi birliktelikle 1 yumurtayla bile olur ,stresten uzak tut kendini elinden geldigince
Dayanamadım eczaneden test aldım yaptım tek çizgi zaten umudum yoktu şimdi artık netleşti hayırlısı buymuşSagol canim,allah razı olsun, Ben bugun test yaptim bisi cikmadi ama erken gebelik testi degildi 3 5 liralik dandiklerden.bakalim regl gunumu bekliyorum zaten 2 gun kaldi ,gecen seneki hamilelikte reglden sonra 27.gunde belli belirsiz cizgi vardi dun 23.gündü ondan cok onemsemedim belirtiler var ama regl mi oteki mi inan cok kafa yormuyorum hayirlisi ne diyeyim.sen de uzulme nasipse,hayirlisi buysa bi birliktelikle 1 yumurtayla bile olur ,stresten uzak tut kendini elinden geldigince
Bugün 12.günü evde test yaptım hiç çizgi bile yok temiz tek çizgi buayda olmadı gerçi olmazdı bizimkiyle tartışmıştım yapmadık öncekilerde olmamışAkıntı koyu ve bazen krem bazen beyazsa bebek rahme yerleştiği için dir peynir gibiyse eyer
Allah sana saglik versin ben de regl oldum kismet degilmis bu ay..yilmadan devamBugün 12.günü evde test yaptım hiç çizgi bile yok temiz tek çizgi buayda olmadı gerçi olmazdı bizimkiyle tartışmıştım yapmadık öncekilerde olmamış
Nasip artık canoş hayırlısıAllah sana saglik versin ben de regl oldum kismet degilmis bu ay..yilmadan devam
Öyle tabii dogru zamani bekliyor diyorum,moralim bozulmadı degil ama vardir bunda da bir hayirNasip artık canoş hayırlısı
Öyle canım bnm bnde üzüldüm inan akıntım çok ya gecen sefer 12.günde çizgi vardo bu ay yok demekki değişiyor bnm buay herşeyim farklı oldu valahiÖyle tabii dogru zamani bekliyor diyorum,moralim bozulmadı degil ama vardir bunda da bir hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?