Bekliyoruz cnm hayırlısı cnm bnmNasıl gidiyor canımmm
Cnm ya gecen ayki gibi ağrım olmadı iğneden sonra her ay farklı seyler yaşatıyoAynen oyle süpersin arkadasim,hayirlisi allahtan
Kaçıncı günü iğnenin canımBekliyoruz cnm hayırlısı cnm bnm
İnan hatırlamıyom pazartesiydi sanırım saymıyorum artık çünkü takınca olmuyo nasip artıkKaçıncı günü iğnenin canım
Yok bir degisiklik..dikkat de etmiyorum regle kadar da birsey yapmak istemiyorum,beklicem bakalim kismet..Nasıl gidiyor canımmm
Benim de bu ay igne agrisi olmadi,zaten yumurtanin bitanesi kendi catlamis o agri yapti o kadarCnm ya gecen ayki gibi ağrım olmadı iğneden sonra her ay farklı seyler yaşatıyo
Bencede takmasan olur gör bakkYok bir degisiklik..dikkat de etmiyorum regle kadar da birsey yapmak istemiyorum,beklicem bakalim kismet..
Hayırlı bacım vala gecen ay daha kötü oldun bu ay anlamadım pek yumurtanın çatlamasının ağrısınıBenim de bu ay igne agrisi olmadi,zaten yumurtanin bitanesi kendi catlamis o agri yapti o kadar
Rabbbim hayırlısıyla evlat nasip etsin isteyen heerrrrkeseeeeBenim de bu ay igne agrisi olmadi,zaten yumurtanin bitanesi kendi catlamis o agri yapti o kadar
Amin canim aminnRabbbim hayırlısıyla evlat nasip etsin isteyen heerrrrkeseeee
Hadi insallahBencede takmasan olur gör bakk
İnşşşşHadi insallah
İnşşşş
Kaçıncı günü iğnenin canım
Aaaa sakıncalı bir durum iğnenin kaçıncı günüKızlar ya sabah ettim ağrıdan kasığım bir ağrıdı patlıycak dedim karnım bir mide bulantısı ter çok kötü oldum..gittim ayaklarımı banyoda sıcak suyun altına koydum biraz karnıma tuttum yarım saate azaldı bilmiyorum iyimi ettim kötümü anlamadım inan çok kötü oldum
Pazartesi yaptırmıştımAaaa sakıncalı bir durum iğnenin kaçıncı günü
5 gün yumurtan çatlamıştır canım hemen değerlendirrrrrrPazartesi yaptırmıştım
Eşim köye gitti dün canım ya5 gün yumurtan çatlamıştır canım hemen değerlendirrrrrr
Ayyy değerlendirseydiniz iyiydi neyse nasıp artıkEşim köye gitti dün canım yapazar gelck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?