- 28 Kasım 2016
- 138
- 184
- 23
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
En çok bebeğime üzülüyorum aslında zaten. İlerde onun için izin verir belki diye avunuyorum. Ama şuan bile çocuğum çok az dışarı çıkıyo. Başkalarıyla çıkıyo yada. Benimle çıkamadığı içinde ayrı kahroluyorumSana değil parka çıkaramadağın ilerde sosyalleştiremeyeceğin çocuğuna yazık
Bunu nasıl kabul ediyorsunu nasıl kendinize yediriyorsunuz anlamak mümkün değiş
Otur adam akıllı konuş ve bu saçmalıktan dön
Bilmiyorum. Keşke çözüm bulabilsem ama böyle geldi böyle gidiyorYanliş anlamayin ama ben kopegimi bile gunde iki kez en az yarim saat cikariyorum
İki gun cikarmasam acik kapidan kendi kaçar
Siz kendinize neden bunu yapiyorsunuz?
Belli bi sebebi yok. Yani benden kaynaklı bi sorun yok. Kendi güvensiz, çevreye insanlara karşı.izin vermemesinden veya dışarı çıkarmamasındaki sebep ne ?
Ne demek cozum bulabilsem ya, alcaksin cocugunu cikcaksin disari ne yapacak öldürecek miBilmiyorum. Keşke çözüm bulabilsem ama böyle geldi böyle gidiyor
En çok bebeğime üzülüyorum aslında zaten. İlerde onun için izin verir belki diye avunuyorum. Ama şuan bile çocuğum çok az dışarı çıkıyo. Başkalarıyla çıkıyo yada. Benimle çıkamadığı içinde ayrı kahroluyorum
Kıskançlığı var evet. Bide çevreye karşı çok güvensiz. Bide babasından böyle gördüğü için sanırım. Annesi de benimle aynıymış gençlikteBakkala bile göndermesinin sebebi nedir. Kıskançlık mi. Biraz daha detay verseniz. Bu konuyu eşinizle muhakkak konusmussunuzdur çocuk parka falan çıkması gerekecek mesela babayimi bekliycek. Anlattığıniz profile göre eşiniz size değer veriyor görünüyor. Ama dışarıya çıkmamızı izin vermeme nedenini tam anlayamadım. Biseyler tam oturmadi kafamda. Konuyu biraz daha açmanız lazim
Hem çok kıskanç hem çok güvensiz çevreyeGit gez yahu..al cocugu at arabasina bi cafe ye git bisey ic olmadi.. yurume mesafesinde.
Aileni ,arkadasini cagir,onlarla git gez..
Niye kucuk seylere takiliyorsun.markete git en olmadi.
Ben calisiyorum. 14 saat evimden uzaktayim. Haftasonu nereye atsam kendimi diye iple cekiyorum. Kendine niye yapiyorsun bunu
Niye bu kadar baskici ayrica?
Evlenmeden önce böyle değildi. Yani bi yere giderken haber verirdim ama çıkamazsın demezdi. Dediğim gibi çok gezenti bi tip değildim zaten ama bu kadar da bunalacak kadar evde durmuyodumEvlenmeden önce nasıldı?
Dedesi amcası teyzesi vs onlarla çıkıyor bebeğim dışarı bazen, ben evdeyimBaşkalarıyla çıkıyor derken??
Tovbe estagfurullahDedesi amcası teyzesi vs onlarla çıkıyor bebeğim dışarı bazen, ben evdeyim
Evlenince ne değişti sadece gıcıklığına yapıyor bir cinnet işi çözer bence evde delirmiş numarası yap.Evlenmeden önce böyle değildi. Yani bi yere giderken haber verirdim ama çıkamazsın demezdi. Dediğim gibi çok gezenti bi tip değildim zaten ama bu kadar da bunalacak kadar evde durmuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?