Fanusta yaşıyor gibiyim..

Gel biraz değişelim gün aşırı bir 16saat bir 24 saat nöbete gidiyorum.Mumkun olsa mesai saatlerimi ve maaşımı paylaşırdım inanınki.

Sizi evden cikartmayan esinizin, kendisinin rahat durdugunu hic sanmiyorum. “Cevreye guvenmiyormus” kendinizi de bu sacma seye inandirmissiniz. Markete cikani kolundan cekip goturuyorlar mi surekli? Butun kadinlar ev hapsinde mi orada?

Dunyadan bir haber evde oturmus kocam gezdirsin diye bekliyorsun. Sanki aldatsa haberin olacak. Adam ne derse inanmak zorundasin zaten.

Bu ne ya??? Bunu nasıl kabul ettiniz? Şiddet yok diyorsunuz ama sizi sindirmiş bu adam. Dediğini yaptırmak için nasıl bir yaptırım uyguluyor size???
Evt siddet yok diyor konu sahibi
Psikolojik siddetin kralini yasiyor halbuki

Evlenmeden önce böyle değildi. Yani bi yere giderken haber verirdim ama çıkamazsın demezdi. Dediğim gibi çok gezenti bi tip değildim zaten ama bu kadar da bunalacak kadar evde durmuyodum
Kusura bakmayın ama birazda kendiniz hazırlamışsınız bu durumu
Evlenmeden önce niye haber veriyordunuz ?
Adamın hiçbir şekilde söz hakkı yokken siz izin vermişsiniz.

Kiskanclik mi bu? O yuzden mi izin vermiyo? Kendi istedigi gibi sense yavrunla evde surekli, gercekten uzuldum haline : ( neden sesini cikarmiyosun?

Ben anlamadim kapiyi uzerinizden mi kilitliyor? Neden cikamiyorsunuz ki?

Her seyin hesabini vermek zorunda degilsiniz, bu kolelik, resmen hapis hayati. Yani simdi bakkala gitseniz o iste iken adam nereden bilecek ki siz soylemezseniz? Ciksaniz mesela ne yapar ki, dover mi?

Bunlari yaşayanlar maalesef ya daha çok sevmeye devam ediyor eşini yada öğrenilmiş çaresizlik başlayıp doğrusu bu sanıyor . Çok az kadın rest çekip hakkını arayabiliyor.
Korkmayın arkadasim korkmayın çekin resti vurun masaya kadın olmaktan önce bende insanım diyebilin. Yorulmadan , yillariniz ziyan olmadan önce yapin bunu.
Kiskanildigimizda kısıtlandığımizda seviyor sanıyoruz ya öyle değil , bunlar insanı ezip ezip pasosunu çıkarır sonra yine kendi eserlerini beğenmezler.

Sen kendini birey olarak silmişsin evlenince erkeğe bağımlı yaşanmıyor herkes bir birey sen istemesen sana öyle davranamaz başta hata yapmışsın sana böyle davranmasına izin vererek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…