Fanusta yaşıyor gibiyim..

Hem çok kıskanç hem çok güvensiz çevreye
Eşinizi ikna edip bir aile danışmanlığı na gidin. Kendinizi ifade ederken de onu suclamadan ben dili kullanın. Kendinizi nasıl hissettiginizden başlayın ruh sağlığı bizim tehlikeye girdiğinden bahsedin. Çocuğunuzun gelişimi için sizin ruh sağlığınızın öneminden bahsedin. Ayrıca çocuğunuz ruh sağlığını da etkilediğini söyleyin onun sebeplerini dinleyin ve bir aile danışmanlığı teklif edin

Hiç yanaşacağını sanmıyorum ama denerim

Aldattığını düşünmüyorum. İlişkimizde başka bi problem yok. O stalk olayını da çözdük ama konuyu güncellemedim ordaki arkadaşların yazdıkları yüzünden.

Nasıl yapıcam onu ya. Bence numaraya gerek kalmicak zaten yakında deliricem
etrafı kırıp dök bacım hiç mi film izlemedin bu kadar saf olma gerçi ona bile gerek yok al bebeğini çık gez napıcak hakikaten geberticek mi seni, bu herifler nasıl başarıyor sizi bu kadar sindirmeyi bi anlayamadım ana babanıza asi olursunuz sıra kocaya gelince kedi gibi pısarsınız bir kere yaşayacaksın bu hayatı ona göre davran.

Bu süreç nasıl başladı tam olarak? Siz 5 yıl sevgililik geçirmişsiniz eski konunuza baktım. Bu süreçte çıkma, etme dememiş de evlenince ne değişti? İlk bensiz çıkma deyince ne tepki verdiniz? Olay biraz garip geldi açıkçası. Atıyorum acil ihtiyaç oldu ya da kuaföre gitmeniz gerekti ne yapıyorsunuz? Bu eziyete akrabaları ya da kendi aileniz ne diyor?

umarım çocuğunuz kız değildir
bu adam onu da okutmaz allah bilir
çok üzüldüm inanın… size değil ama çocuğunuza daha çok…
öz güvensiz bir anne ve patolojik bir babayla yetişecek…
belki de böyle bir ilişkiyi normal zannedecek o da…

siz kaç yaşındasınız?
eminim gençsinizdir.
hiçbir şey için geç değil…
yalvarırım hayatınızı ellerinizle mahvetmeyin

nasıl mutlusunuz onu anlamıyorum? izin vermemek nedir dışarıya. cidden iyi değilsiniz.

Cok uzucu buna izin vermeyin lütfen bunun çok kötü bir durum olduğunu bilsin iki gün evde kalsam patliyorum daralıyorum iki küçük çocuğum var canim çok sıkıldığında onları esime bırakır tek çıkarım gezerim esimde anlayışla karşılar
Ben onun yükünü o benim yükümü hafifletmeye çalışır evlilik böyle yürür

Kendimi görüyorum şuan yazdıklarından ama şunu söyleyebilirim evden dışarı çıkarmayan adamın öz güveni sıfır ayrıca bu benim eşim için geçerli kendi yaptığı için çapkınlık aldatma bizimde yapabileceğimizden korkuyorlar yoksa dışarıya güvenmiyormuş hadi ordan biz çocukmuyuz da elimize çikolata şeker verip kandıracaklar

kesinlikle bu derece güvensiz bir adam kendi yediği haltlardan doalyı izin vermiyordur

ohaaa cocuk iki hafta disari cikmadimi? biz eve ya yemek yemeye yada uyumaya giriyoruz, cocuk icin cikmalisin o ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…