- 30 Mart 2016
- 380
- 613
- 53
- 39
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Eşinizi ikna edip bir aile danışmanlığı na gidin. Kendinizi ifade ederken de onu suclamadan ben dili kullanın. Kendinizi nasıl hissettiginizden başlayın ruh sağlığı bizim tehlikeye girdiğinden bahsedin. Çocuğunuzun gelişimi için sizin ruh sağlığınızın öneminden bahsedin. Ayrıca çocuğunuz ruh sağlığını da etkilediğini söyleyin onun sebeplerini dinleyin ve bir aile danışmanlığı teklif edinHem çok kıskanç hem çok güvensiz çevreye
Nasıl yapıcam onu ya. Bence numaraya gerek kalmicak zaten yakında deliricemEvlenince ne değişti sadece gıcıklığına yapıyor bir cinnet işi çözer bence evde delirmiş numarası yap.
Kendi zihniyeti kötüyse karşısındakilerini de bu şekilde görmesi normal..Belli bi sebebi yok. Yani benden kaynaklı bi sorun yok. Kendi güvensiz, çevreye insanlara karşı.
Hiç yanaşacağını sanmıyorum ama denerimEşinizi ikna edip bir aile danışmanlığı na gidin. Kendinizi ifade ederken de onu suclamadan ben dili kullanın. Kendinizi nasıl hissettiginizden başlayın ruh sağlığı bizim tehlikeye girdiğinden bahsedin. Çocuğunuzun gelişimi için sizin ruh sağlığınızın öneminden bahsedin. Ayrıca çocuğunuz ruh sağlığını da etkilediğini söyleyin onun sebeplerini dinleyin ve bir aile danışmanlığı teklif edin
Kendisi geçmişinde çok hovarda bi insan olduğu için hemde aldatıldığı için, geçmişindne kaynaklı gibi geliyo bana evet insanalra karşı kötü düşünüyoKendi zihniyeti kötüyse karşısındakilerini de bu şekilde görmesi normal..
Aldattığını düşünmüyorum. İlişkimizde başka bi problem yok. O stalk olayını da çözdük ama konuyu güncellemedim ordaki arkadaşların yazdıkları yüzünden.Kafeste kuş muamelesi yapıyor size,önünüze yeminizi suyunuzu koyuyor bari,kendisi beğendiği kadınlara feysbuktan stalklayacak kadar bakıyor ama,muhtemelen aldatıyor sizi,kendisi gibi sanıyor herkesi,bu manyaklığının başka açıklaması yok.
Haklısınız..çok çok üzüldüm
neden bu muameleyi kendinize reva görüyorsunuz ki?
bu köleliğe siz boyun eğmişsiniz, biz ne diyelim size…
etrafı kırıp dök bacım hiç mi film izlemedin bu kadar saf olma gerçi ona bile gerek yok al bebeğini çık gez napıcak hakikaten geberticek mi seni, bu herifler nasıl başarıyor sizi bu kadar sindirmeyi bi anlayamadım ana babanıza asi olursunuz sıra kocaya gelince kedi gibi pısarsınız bir kere yaşayacaksın bu hayatı ona göre davran.Nasıl yapıcam onu ya. Bence numaraya gerek kalmicak zaten yakında deliricem
umarım çocuğunuz kız değildirHaklısınız..
Evet durum tam olarak bu. Sanki bi fanusun içindeyim. Mutlu muyum mutluyum, seviyorum evimi, kocamı, bebeğimi.. Başka bi sıkıntım yok. Ne istesem alır, ne istesem yapar. Şiddeti yoktur, küfrü yoktur. Ama evden dışarı çıkamam. Yani izin vermez. Evlendiğimden beri daha 1 kez bakkala bile gitmedim. Beraber çıkıyoruz onda sıkıntı yok. Ama şu son 2 haftadır hiç çıkmadım evden. Artık duvarlar üzerime gelmeye başladı. Çocuk zaten bunaltıyo o ayrı ama ev ev ev ev kafayı yicem. Bugün izinli eşim. Ama başka bi işi olduğu için biraz geç çıkacaktık. Yani saat 4 gibi falan. Ama şimdi mesaj attı, trafikte çakılı kalmış. Ben gitme demiştim, yada beraber gidelim git gel olmasın bidaha demiştim. Ama o bile bile girdi trafiğe. Şimdi de çıkamicağımızı biliyorum. Oturdum sinirden ağlıyorum. Karnı açmış. Eve gelirken bişeyler alıyim canın ne istiyo dedi, bişey istemiyorum sen eve gel de yeter dedim. Ne çok uzatmışım, yapmicakmışım yemek mazaallah boğazında kalırmış, sanki keyfinden gelmiyomuş... Bide üstüne suçlu ben oldum. Madem tek çıkmamı istemiyo o zaman biraz daha düşünceli olmasını bekliyorum, çok mu? Evet hep evi seven bi insandım, bekarken de nadir çıkardım. Ama bu kadar değil ya. Rüyamda kendimi sürekli dışarda gezerken falan görüyorum. Yada alışveriş yaparken. Psikolojik olarak çöküyorum galiba. Ve napıcağımı bilmiyorum.. Şimdi sayan söven yargılayan giydiren olucak biliyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Çok gelmeyin üzerime olur mu.
Bitaneside eşine oğlum sen manyakmısın demiyor mu?Dedesi amcası teyzesi vs onlarla çıkıyor bebeğim dışarı bazen, ben evdeyim
Cok uzucu buna izin vermeyin lütfen bunun çok kötü bir durum olduğunu bilsin iki gün evde kalsam patliyorum daralıyorum iki küçük çocuğum var canim çok sıkıldığında onları esime bırakır tek çıkarım gezerim esimde anlayışla karşılarEvet durum tam olarak bu. Sanki bi fanusun içindeyim. Mutlu muyum mutluyum, seviyorum evimi, kocamı, bebeğimi.. Başka bi sıkıntım yok. Ne istesem alır, ne istesem yapar. Şiddeti yoktur, küfrü yoktur. Ama evden dışarı çıkamam. Yani izin vermez. Evlendiğimden beri daha 1 kez bakkala bile gitmedim. Beraber çıkıyoruz onda sıkıntı yok. Ama şu son 2 haftadır hiç çıkmadım evden. Artık duvarlar üzerime gelmeye başladı. Çocuk zaten bunaltıyo o ayrı ama ev ev ev ev kafayı yicem. Bugün izinli eşim. Ama başka bi işi olduğu için biraz geç çıkacaktık. Yani saat 4 gibi falan. Ama şimdi mesaj attı, trafikte çakılı kalmış. Ben gitme demiştim, yada beraber gidelim git gel olmasın bidaha demiştim. Ama o bile bile girdi trafiğe. Şimdi de çıkamicağımızı biliyorum. Oturdum sinirden ağlıyorum. Karnı açmış. Eve gelirken bişeyler alıyim canın ne istiyo dedi, bişey istemiyorum sen eve gel de yeter dedim. Ne çok uzatmışım, yapmicakmışım yemek mazaallah boğazında kalırmış, sanki keyfinden gelmiyomuş... Bide üstüne suçlu ben oldum. Madem tek çıkmamı istemiyo o zaman biraz daha düşünceli olmasını bekliyorum, çok mu? Evet hep evi seven bi insandım, bekarken de nadir çıkardım. Ama bu kadar değil ya. Rüyamda kendimi sürekli dışarda gezerken falan görüyorum. Yada alışveriş yaparken. Psikolojik olarak çöküyorum galiba. Ve napıcağımı bilmiyorum.. Şimdi sayan söven yargılayan giydiren olucak biliyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Çok gelmeyin üzerime olur mu.
Hemen olmaz sabırlı olmanız lazim. Belliki bazı kalıplaşmış düşünceleri var. Bunlar kolay değişmez sizin bu konudaki mutsuzluğunuzu görmesi lazım.Hiç yanaşacağını sanmıyorum ama denerim
kesinlikle bu derece güvensiz bir adam kendi yediği haltlardan doalyı izin vermiyordurKendimi görüyorum şuan yazdıklarından ama şunu söyleyebilirim evden dışarı çıkarmayan adamın öz güveni sıfır ayrıca bu benim eşim için geçerli kendi yaptığı için çapkınlık aldatma bizimde yapabileceğimizden korkuyorlar yoksa dışarıya güvenmiyormuş hadi ordan biz çocukmuyuz da elimize çikolata şeker verip kandıracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?