- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Merhaba KK'nın güzel kadınları,öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum.Anne olmak için illa kişinin çocuğunun olmasına gerek yok,anneliği yüreğinde hisseden her kadın annedir.Şimdi sorunuma gelecek olursam benim sanaldan tanıştığım biri var demiştim,hiç birbrimizi görmeden 1 yıl konuştuk resmen.Wpden konuşuyorduk,instagram hesaplarında birbirimizi ekledik.Bir konumda yaşadığım yere gelip beni görmediğini söylemiştim.Şimdi bu kişiyle konuşmuyoruz.Bana son günlerde çok soğuk davranıyordu.Sadece günaydın ve iyi gecelerden oluşan mesajlar atıyordu.Eskiden gün içinde kaç defa ne yapıyorsun,nasılsın,nerdesin 40 defa sorardı neredeyse.Bir cafede çalışıyor,sanırım oradan birini buldu ve bulduğu andan itibarende bana mesafeli davranmaya başladı.Bugün konuştuk ve ben bitirdim.Böyle bir arkadaşlık istemediğimi falan söyledim.Bir kez daha bitirmek istemiştim,o zaman ağlamıştı.Kıyamamıştım.Şimdi söylediğimde hiçbir tepki vermedi.Sadece sen olsan da olmasan da seni seveceğim dedi.Bana tekrar yazar mısın falan dedi.Sanırım her ihtimale karşı beni cebinde tutmaya çalışıyor.Ben bu 1 yıllık süreçte fark etmeden ona bağlanmışım,şu an içim acıyor.Kötü oluyorum.