Fark Etmeden Bağlanmışım..

Bizim geçmişimiz var 1.5 yıl kadar çıkmıştık 1 kere buluştuk sonra ayrıldık aradan yıllar geçti tekrar karşılaştık ilişkiye başladık o evine çağırmıştı ama gitmedim sen gel dedim gelecekti 4 gun kala birden değişti
Neden birden değiştiğini sordun mu peki?Başka biri olabilir mi sence?

Uzun mesafe ilişkisinin sorunu bu maalesef.Yüz yüze görüşmeden bir süre sonra olmuyor sanal ilişki,zorlaşıyor sürekli elde telefon yanınızda bile olmayan birini düşünmek.Anlayabiliyorum sizi,ama bir süre sonra alışırsınız,olumlu açıdan bakın yanınızda olmuş olsa veya görüşmüş olsanız ''onunla şuraya gittik,burada tanıştık'' vs. gibi şeylerle unutmanız daha da zorlaşırdı.En azından böyle sorunlarınız olmayacak.
Haklısınız ama insan kötü oluyor yinede.Aslında insan emek verdiği şeyi seviyor.Uzakta olsa insan emek veriyor,emek verdiği şeyi de kaybetmek istemiyor.

Neden birden değiştiğini sordun mu peki?Başka biri olabilir mi sence?
Çok boğmuşum onu darlanmis okulum var odaklanamiyorum diyor en yakin arkadasinin sevgilisiyle telefonda konusuyorlarmis yeni haberim oldu kiskandim onunla konuşma dedim diye o günden beri tartışmalar eksik olmadı güveniyordum ilâ ama suphelendircek bazı şeyler yaptı yada ben kuruntu yaptım onu suçladım hep. Bazen onu korkutmak amaçlı ayrılırım yada ayrılalım falan diyodum bunlardan sogumus

Çok boğmuşum onu darlanmis okulum var odaklanamiyorum diyor en yakin arkadasinin sevgilisiyle telefonda konusuyorlarmis yeni haberim oldu kiskandim onunla konuşma dedim diye o günden beri tartışmalar eksik olmadı güveniyordum ilâ ama suphelendircek bazı şeyler yaptı yada ben kuruntu yaptım onu suçladım hep. Bazen onu korkutmak amaçlı ayrılırım yada ayrılalım falan diyodum bunlardan sogumus
Anladım,hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X