Zaten haber yollayan kendisiadamın senden haberi var mı?
Ciddi bişey yok sadece haber yollamış ama hiç uymayacağını belittim aracı kişiye sadece danışmak istedimAdamla evlenmemek için bu kadar sebebiniz varken neden evlenmek istediğinizi anlayamadım.
Zaten haber yollayan kendisi
35 yasında evlenmiş boşanmış bir adamın 23 yaşındaki arasındaki hiçbir muhabbet bile geçmemiş bir kıza başkasi aracılığı ile böyle bir haber yollamasi hic hoş gelmedi bana iyi yapmissin.Ciddi bişey yok sadece haber yollamış ama hiç uymayacağını belittim aracı kişiye sadece danışmak istedim
Ne kadar tanıyorsunuz ki ya hala evliyseHem yaş farkı hemde evlenip ayrıldığı için kaybetmeme korkusu olur gibi geliyor
Ne kadar güzelTürk kadınları çok geçerli bir sebebi olmadıkca boşanmaz.(şiddet, ihanet, kumar ya da alkol veya madde bağımlılığı, evine cocuklarına bakmama, ailesini evine kariştırma gibi...) Ve buna rağmen boşanmış bir adam varsa o adamdan korkarım ben. (Istisnai durumlar oldukça nadir görülür )
20 lerinde hayatının baharında boşanmış yaşı büyük ve aynı ayarda olmadığın bir adamla neden görüşesin ki?
Bu arada boşanmıs olan sen olsaydın kuvvetle muhtemel o seni "dul" diye istemezdi.
Çok doğru söylediniz. Hiç canım yanmadan bu konuyu kapatmam gerekTürk kadınları çok geçerli bir sebebi olmadıkca boşanmaz.(şiddet, ihanet, kumar ya da alkol veya madde bağımlılığı, evine cocuklarına bakmama, ailesini evine kariştırma gibi...) Ve buna rağmen boşanmış bir adam varsa o adamdan korkarım ben. (Istisnai durumlar oldukça nadir görülür )
20 lerinde hayatının baharında boşanmış yaşı büyük ve aynı ayarda olmadığın bir adamla neden görüşesin ki?
Bu arada boşanmıs olan sen olsaydın kuvvetle muhtemel o seni "dul" diye istemezdi.
Cok genelleme olmus nerdeyse butun kadinlar bosanmada masumdur yanlis ben cevremde biliyorum bu saydiginiz nedenler olmadigi gibi kadin bosanmis hemde evlilklerin ilk 3 ayinda bosanmis kotu niyetli kadinlar da vardirTürk kadınları çok geçerli bir sebebi olmadıkca boşanmaz.(şiddet, ihanet, kumar ya da alkol veya madde bağımlılığı, evine cocuklarına bakmama, ailesini evine kariştırma gibi...) Ve buna rağmen boşanmış bir adam varsa o adamdan korkarım ben. (Istisnai durumlar oldukça nadir görülür )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?