Farklı bir bakış açısına ihtiyacım var

Ya ne alakası var allah aşkına ya
Merhamet ediyor diyor. Neden merhamet etsin ki alıs veriş bu netice de ben arkadasa katılıyorum 😊
Merhamet edilecek çok fazla konu var bu dünya da. Kendini Böle seylere yormasın eş kişisi.. 😊

Ev fiyatlarını 1-2 aydır uçurdular zaten. Bence zaten siz de uçuk bir fiyat yazmışsınız ki eşiniz bu kadar düşmüş. Daha da dusulurmus gibi geldi. Tabii siz de ev alacaksanız sizin alacağınız ev de uçuk olacak.

Ev fiyatlarını 1-2 aydır uçurdular zaten. Bence zaten siz de uçuk bir fiyat yazmışsınız ki eşiniz bu kadar düşmüş. Daha da dusulurmus gibi geldi. Tabii siz de ev alacaksanız sizin alacağınız ev de uçuk olacak.
Ev okadar ediyordur belki.
Evin degerı oysa ucuk sayılmaz ki ama.

700 civari bir ev icin 5 10bin pazarlik insiyatifi kullanmasina izin vermelisiniz esinizin.

Sert çıkılacak sınir belki 20 30bin.

Evi siz satsaniz pazarlik yaparken bir miktar duşseniz esiniz kizsa bu sefer de siz darılmaz misiniz? Bana 3 un 5in hesabini soruyor die?

Lafini ettiginiz miktari biryerden dengelemek zor degil ki.

Esiniz de şaka yaparken gazını kaçirmis o kadar.

Bazi uyeleri tahmin ettigi gibi esinizin yalan soyledigini dusunmeniz de abes olur , ev satisi gizli sakli bisey diil ki, tapusu var devri var hersey kurusuna kadar yazili.

Alici da çingene pazarligina gitmis, nakit alsa belki anlarim, zaten kredi ile aliyor, bekli 100binler faiz verecek 5 bin mi gozune batmis?

710 bini bulan 730 u da 750 i de bulurdu bence..
Alıcı iyi pazarlık etmiş.Kârlı çıkmış.kismeti vardi demek.
Benim konunuzdan tek çıkardığım bu oldu..
Eşiniz elinde sizin için tepki ölçer ile dolaşacağına 30 bini nereden tedarik edeceğini düşünsün.
Ederi 750 değil demek evin..Siz insanlari kandırıyorsunuz 😀
Emlakçı o kadara koydu biz adama 730.000 istiyoruz dedik o da bu kadara koyalım pazarlıkla ineriz dedi.Biz zaten adam ne kadar olur deyince arada da emlakçı olmayınca direkt 730.000 olur dedik.Adam biraz daha inin deyince düşündüğümüz fiyatın da altına indik 5.000 TL sonra eşim 5000TL daha indi.Ben de eşime bunun altına inle artık biz zor durumda kalacağız dedim olay bu. Bizim binada müteahhit 790.000 TL ye satıyor ve bizim evin içi yapılı sadece kredi oranı 0 daire gibi olmadığı için fiyatı düşürdük yoksa insanları kandırmıyoruz.

Merhametlik durum yok, enayilik denir ona.
Parası yoksa ucuz ev baksım. Herkes kesesins göre ev alabilir. Ben de 1 milyonluk evde oturmak istiyorum gidip de merhametli ev sahibi bulup pazarlıkla beş yüze alayım bu mantıkla.
Aynen ve biz adama fiyatı söyledik son bu olur dedik adam tamam dedi krediyi çekti şimdi de indirmek için tekrar pazarlık yapıyor

Öncelikle herkese merhaba, yeni üye oldum.Klasik olacak ama eskiden beri takip ediyordum Kadınlar Klübünü sonunda da üye oldum:)
Derdim çok büyük bir dert değil ama dışardan birilerinin fikiri olursa daha tarafsız olur diye düşünüp fikirlerinizi almak istedim:) Biz evimizi satacağız ve bir alıcı evimize talip oldu, ilanda evin fiyatı 750.000 TL idi biz pazarlıkla 730.000’e kadar ineriz diyorduk neyse eşimle de konuşup en son 725.000 TL’ye tamam dedik telefonda. Karşı taraf krediye başvurdu ve çıktı ve bizimle tekrar görüşmek istediler ve adam kredi biraz az çıktı bir arsam var onu da satacağım biraz daha indirin dedi.Bundan sonraki konuşmalarda ben yanlarında değildim adam eşimle konuştu.Sonra adamdan ayrılınca eşim 720.000’e indim dedi adam zor durumda kalmasın dedi tamam dedim ama bundan daha fazla inme yoksa biz istediğimiz evi alamayız dedim. Eşimin konuşmasından tam el sıkışmamışlar gibi geldi biraz sıkıştırınca havada kaldı konu tam el sıkışmadık dedi ben de sakın daha fazla inme dedim hatta söz verdirttim (bu arada eşim çok merhametlidir ve ısrara gelemez).
Bugün eşim adamla tekrar buluştu eve gelince dedi ki 680.000’e anlaştık dedi ama ben ciddi olmadığını biliyorum ben de şakayla öyle bir şey olsa bu eve girme dedim.Bu dediğime bozuldu ne diyorsun dedi ben de şak tabi ki dedim.Sonra tekrar sordum bu sefer 710.000 dedi, ben de şaka yapıyorsun değil mi dedim o da hayır dedi ben de ciddiyse ben kabul etmiyorum kesinlikle olmaz bana söz verdin dedim.Doğruyu söyle diyorum cidden diyor ve ben biraz kızdım kesinlikle olmaz dedim.Eşimde tamam 720.000 ‘ e anlaştık ama tepkin hiç hoşuma gitmedi dedi.Tepkimde ne varmış sıkıştırıp duran sensin sonra da tepki verince kızıyorsun dedim.O da diyor ben o fiyata inebilirdim, hayırlı olsun demeliymişim. Allah bir kapı açarmış tepki verecek bir şey yokmuş, benim tepkim çok kötüymüş! Şu an ona kırgınım. Benim ne düşündüğümü biliyordu ona rağmen sıkıştırıp tepkimi ölçmek istemiş (böyle dedi tepkin ne olacak diye merak ettim diyor)
Sonuç olarak sizce kim haklı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler🤗
Yol yere kavga çıkarmanın yolları... eşiniz gereksiz bir davranış yapmış. Cok haklısınız.

Aynen bizim alacağımız evler artınca biz de arttırdık ama müteahhitin sattığı fiyatın çok altına satıyoruz ve eşim daha iki hafta önce 730.000 TL bin altına inemeyiz yoksa istediğimiz evleri almayız diyordu.

Adam bizim evi almadan önce dolandırılmış ona üzüldü biraz. Ayrıca yardım etmediğini nerden biliyorsunuz.

Kendi fikrimi yazdım.bilmiyorum çünkü yazmamışsınız
Beğenmiyorsanız konu açmazsınız tobe ya rabbim
Yardim etmiyor mu dedik garip geldi 700bin tl ev alabilecek insana merhamet etmek.
Bu benim fikrim.benim benim.

Eşin yalan soyluyor tepkini falan olcmedı bence
Seninle konuştuğu fıyatın altına verdi evı, ama hangi fiyata verdi onu bilemem.
Bır ınsan delı degılse, ust uste sakasına ( ne gerek varsa) fiyat uydurmaz kafadan
Eşim yalan söylemez, ona güvenirim. Ama sürekli benim kızacağımI bildiği şeyleri söyler ilk başta benim ilk sinirli tepkimi görmek hoşuna gidiyor sanırım sonra şaka yapıyorsun değil mi derim Evet der.Hep yaptığı şey bu olayda da aynı ilk önce kuracağım fiyatı söyledi sonra da tepkimi beğenmediği için laf ediyor beyfendi bu benim canımı sıktı.

İlla o adama vermek zorunda değil neden fiyatla oynayıp durmus. Elinden çıkarmaya çalışıyor gbi... Millet simdi her seyin karında. Ortalık malum.
Eşiniz uyanık olsun sizi deneyeceğine karsı tarafı denesin...
700ler de ev alınacak adama mı acımıs esiniz yazan yukarıdaki yroıma da kalp bırakıyorum..
Ve siz haklısınız.
Aslında evi satmak için acelemiz de yok.Eşim çok iyi niyetli insanlara hayır diyemiyor. Ben de sizin gibi düşünüyorum bize kim merhamet edecek ev alırken kimse bu kadar düşürmez diyorum, biz yardımcı olursak Allah bize bir kapı açar diyor.

Back
X