Farklı bir bakış açısına ihtiyacım var

Eşim yalan söylemez, ona güvenirim. Ama sürekli benim kızacağımI bildiği şeyleri söyler ilk başta benim ilk sinirli tepkimi görmek hoşuna gidiyor sanırım sonra şaka yapıyorsun değil mi derim Evet der.Hep yaptığı şey bu olayda da aynı ilk önce kuracağım fiyatı söyledi sonra da tepkimi beğenmediği için laf ediyor beyfendi bu benim canımı sıktı.
Sadece kızacagınız seyleri soylemıyor yapıyor da, arsa almak gıbı.
Bana oyle geldı demek.

Evlenmeden önce kendi aldığı şahsi malı bile olsa ortak bir karar alındıysa uyulmalı. Herkesin emeği var evine, malına ama eşin sanki tek başına gibi hoş olmamış. Bu arada alıcı da arsızmış sanki bakmış düşüyo zorlamış yani ona takıldım ben olsam satmaktan vazgeçerdim.
Adam kredi çekmiş mağdur edemeyiz.Ben sadece fiyat düşmeyelim başta tamam demeselerdi diyorum.

Eşin yalan soyluyor tepkini falan olcmedı bence
Seninle konuştuğu fıyatın altına verdi evı, ama hangi fiyata verdi onu bilemem.
Bır ınsan delı degılse, ust uste sakasına ( ne gerek varsa) fiyat uydurmaz kafadan
Merak ettim konu sahibi bile bu yoruma beğenmedim atmamış. K kocelee neyini beğenmedin arkadaşın yorumunun ?

Alıcı bulmuşken satmak istemiş eşiniz. Bakın çok az kişi eve 700 küsur binler verebilir. Eşiniz de istediğiniz gibi bir ev almak için satmaya çalışıyor. Çok tepki göstermemek lazım bence...
Ev belirlediğimiz fiyata satılırdı.Adam da belirlediğimiz fiyatın 5.000 TL altına tamam deyince biz de olur dedik.Adam kredi çekti.Şimdi hala pazarlık yapmaya çalışıyor.Adama hayır desek hiçbir şey yapamaz kredisi çıktı.Eşime diyorum tamam demişti dün bugün böyle bir olay yaşadık işte

Böyle şaka olmaz ki. O zaman size de 750-710=40 bin lirayı versin hemen şimdi. Sonuçta elin adamına veriyor siz eşiniz.
Kaça satıldı anlamadım ama hayırlı olsun Hoppa

Adam kredi çekmiş mağdur edemeyiz.Ben sadece fiyat düşmeyelim başta tamam demeselerdi diyorum.
750 bin liralık ev alan adam mağdur edebiyatı yapamaz.
2 göz olsun kafamızı sokacak bir yer olsun diye tüm birikimiyle ev alan biri değil sonuçta...
Mağdur edilmek istemiyorsa gitsin daha ucuz bir ev baksın...
Eşin biraz avel sanırım benim babamda böyledir. Millete gelince ağzındakini verir bize gelince mağduru oynar. Ev meselesinde ne yaparsınız bilmem de bundan sonraki ekonomik meselelerde para işleri ile sen ilgilen yoksa bu avel kocan başınızı çok ağrıtır.

Aman neye anlaştıysa anlaştı

Geri dönüşü kolay olmaz bu işin zaten

Bence sıkma canını olan olmuş.

Eşiniz fiyat indirme konusunda haklı. Eve istediğiniz fiyat az değil çünkü, alıcı bulmuşken biran önce satmak istemiştir. Siz de başka ev alacakmışsınız sanırım, o evi alın bir an önce diye acele etmiş olabilir. 200 binlik ev olsa belki bir haftada alıcı bulur ama 750bşnlşk ev kolayca müşteri bulamaz. Şaka yapması çocukça geldi bana. Siz de bu konuda haklısınız ve ne karar aldıysanız buna uymalı. Böyle şeyler için kafayı yormayın ne güzel 750binlik ev alabilecek durumunuz varmış bu bir lüks. Allah daha çok versin 😊

Eşim
750 bin liralık ev alan adam mağdur edebiyatı yapamaz.
2 göz olsun kafamızı sokacak bir yer olsun diye tüm birikimiyle ev alan biri değil sonuçta...
Mağdur edilmek istemiyorsa gitsin daha ucuz bir ev baksın...
Eşin biraz avel sanırım benim babamda böyledir. Millete gelince ağzındakini verir bize gelince mağduru oynar. Ev meselesinde ne yaparsınız bilmem de bundan sonraki ekonomik meselelerde para işleri ile sen ilgilen yoksa bu avel kocan başınızı çok ağrıtır.
Eşim konuşunca şu fiyatın altına inemeyiz yoksa bize sıkıntı olur der.Sonra da kişiler ile bir araya gelince biraz muhabbet edip iletişim kurunca karşı tarafı kıramıyor.Arkadaşlarına da öyle onu aramasalar da o hep arar olsun onlar gibi olmayayım der.Ya da arsa meselesinde sevmediğim bir arkadaşı ile girdi o işe o çocuğa hiç güvenmiyorum ve bunu bir kaç kez söyledim.Ara sor arsanın durumunu hani hemen satılacaktı dedim piyasa kötü satılsa satardı onların da durumu kötü vs deyip 2 senedir çocuğu sormadı .Bu ev satma durumları olunca aradı ilk defa çocuk yine oyalamış.Ne yapayım diyor.Eşim insanlara hiç laf edemez.Ben olsam hemen içimdekileri söylerim, bir Karadenizliler olarak çekinmem😂

Eşiniz fiyat indirme konusunda haklı. Eve istediğiniz fiyat az değil çünkü, alıcı bulmuşken biran önce satmak istemiştir. Siz de başka ev alacakmışsınız sanırım, o evi alın bir an önce diye acele etmiş olabilir. 200 binlik ev olsa belki bir haftada alıcı bulur ama 750bşnlşk ev kolayca müşteri bulamaz. Şaka yapması çocukça geldi bana. Siz de bu konuda haklısınız ve ne karar aldıysanız buna uymalı. Böyle şeyler için kafayı yormayın ne güzel 750binlik ev alabilecek durumunuz varmış bu bir lüks. Allah daha çok versin 😊
Teşekkür ederim😊.Benim kırıldığım konu benim verdiğim tepkiye kızıp trip atması benim kızmam gerekirken suçlu oldum😅Yoksa olan oldu ve dediğimiz fiyat oldu anladığım kadarı ile benim tepki vermeme kızdı sevgili beyim

Böyle kanaatkar, ponçik ve empatik olmaya devam edersen hollandaya taşınıp seni alma işini hızlandırırım bak Pundingim... Ona göre 😂😂😍😘😘

Öyle şaka mı olur?
İçerisinde hiç güldürü unsuru bulundurmuyor ki gülmemisssiniz.
Bence hiç taviz vermeyin.
Madem öyle bedavaya versin evi.
Siz hayır kurumu musunuz canım aaa?

eşiniz 680 e bırakmış gibi geldi bana, inşallah siz haklısınızdır
pazarlığı edilmiş hatta kredi çekilmiş bir evin fiyatını sonradan düşürmeye çalışmak ahlaksızlıktır bana göre. Böyle birisine ev satıyorsunuz, inşallah 680 i de sorunsuz alırsınız

tepkin hiç hoşuma gitmedi dedi.Tepkimde ne varmış sıkıştırıp duran sensin sonra da tepki verince kızıyorsun dedim.O da diyor ben o fiyata inebilirdim, hayırlı olsun demeliymişim. Allah bir kapı açarmış tepki verecek bir şey yokmuş, benim tepkim çok kötüymüş!

Tepkiniz sanki pek uygun değil bence de. Seni eve almam, ağır gelebilir bir erkeğe bu konularda hassasiyetleri varsa. Normal koşullarda zaten eminim yapıyorsunuzdur da, böyle stresli anlarda da tepkilerde makûl olmaya özen göstermek lâzım. Haklı olmak tartışılan konuda haklı olmaktır, gönül incitme hakkı değildir ki. Belli ki incinmiş.

Bir ara sakin stressiz bir anınızda, üslûbunca, şakasının da şaka tadının üstüne çıktığını, bu "deneme"lerin sizi yorduğunu üzdüğünü sakin sakin anlatıverin. O konu da çıksın aradan. Sizi denemesin, siz eşisiniz, size fikrinizi ve/veya tepkinizin ne olacağını sorsun, siz zaten söylersiniz, ama bir ara gardroptaki pantolonlarını denesin meselâ, baksın bakalım hepsi halâ oluyor mu.

Bu konuları çözmezseniz, her gerildiğinizde, birbirinizi yıpratırsınız yok yere, ömür uzun, daha neler neler var önünüzde, konu bugün ev satışı olur, yarın başka bir şey,...

Umarım gönlünüze göre bir ev alır, ağız tadıyla huzur içinde oturursunuz. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Back
X