Farklı bir bakış açısına ihtiyacım var

Aslında evi satmak için acelemiz de yok.Eşim çok iyi niyetli insanlara hayır diyemiyor. Ben de sizin gibi düşünüyorum bize kim merhamet edecek ev alırken kimse bu kadar düşürmez diyorum, biz yardımcı olursak Allah bize bir kapı açar diyor.

Bunun adı merhamet değil ticaret.

Herkes bütçesine göre ev alıyor zaten.

Teşekkür ederim😊.Benim kırıldığım konu benim verdiğim tepkiye kızıp trip atması benim kızmam gerekirken suçlu oldum😅Yoksa olan oldu ve dediğimiz fiyat oldu anladığım kadarı ile benim tepki vermeme kızdı sevgili beyim
Haha sizi bastırmış tribiyle, tatlış şeyler bunlar ya çok da takılmayın 💖

Tepkiniz sanki pek uygun değil bence de. Seni eve almam, ağır gelebilir bir erkeğe bu konularda hassasiyetleri varsa. Normal koşullarda zaten eminim yapıyorsunuzdur da, böyle stresli anlarda da tepkilerde makûl olmaya özen göstermek lâzım. Haklı olmak tartışılan konuda haklı olmaktır, gönül incitme hakkı değildir ki. Belli ki incinmiş.

Bir ara sakin stressiz bir anınızda, üslûbunca, şakasının da şaka tadının üstüne çıktığını, bu "deneme"lerin sizi yorduğunu üzdüğünü sakin sakin anlatıverin. O konu da çıksın aradan. Sizi denemesin, siz eşisiniz, size fikrinizi ve/veya tepkinizin ne olacağını sorsun, siz zaten söylersiniz, ama bir ara gardroptaki pantolonlarını denesin meselâ, baksın bakalım hepsi halâ oluyor mu.

Bu konuları çözmezseniz, her gerildiğinizde, birbirinizi yıpratırsınız yok yere, ömür uzun, daha neler neler var önünüzde, konu bugün ev satışı olur, yarın başka bir şey,...

Umarım gönlünüze göre bir ev alır, ağız tadıyla huzur içinde oturursunuz. Şimdiden hayırlı olsun.
Ben kırgın kalmaya dayanamadığım için yanına gidip konuştum demin. Dediğiniz gibi eve sokmam dememe maddi konularda böyle tepki vermeme kırılmış.Ben onu şakasına dedim evi bedavaya da versen eve sokmamazlık yapmazdım biliyorsun dedim. Benim tepki vereceğimi bildiğin halde neden bilerek düşük fiyat söylüyorsun tepki verince de kızıyorsun dedim. O da ben bu kadar tepki vereceğini bilmiyordum şaşırdım senden beklemiyordum dedi.O materyalist bir insan değil.Merak etme ben sana fiyat düşürmüş olsam bile istediğin evi alırdım sen canını sıkma böyle şeylere dedi.Ve fiyatı indirmemiş adama inersek biz döküntüyse düşeriz demiş.Olay tatlıya bağlandı yani değerli yorumlarınız için herkese teşekkürler😊

Ev fiyatlari uctu malesef bankalar konut kredi faizlerini dusurunce firsatci mal sahipleri teyakkuza gecti.
Aranizda ki kirginlik tepkiden ziyade sanki ben kazandim istedigim fiyata satarimin kibarcası olmus.Yeni evli es tepkisi bu :) biz cok yıllı evliler olsaydi kavga olurdu

Eşiniz yapı olarak size göre daha nazli ve duygusal geldi. Ve her insanın şaka algisi farklıdır. Ben size hak verdim. Eşler bir konuda mutabik kaldiysa ya da birbirlerine söz verdilerse buna riayet etmeliler. Benim de en sevmediğim seylerden biri sözünü tutmayan insanlardır. Bunun şakası olmaz.
Tatlıya baglamaniza sevindim, esiniz de sizin şaka ya da ciddiyetle.ilgili eşik noktanizi öğrenmiştir umarim.ve bir daha böyle saçma sebeplerle sizi denemeye kalkmaz.
Evinizin satışı hayirli olsun, inşallah yeni evinizi de alır huzurla oturursunuz.

Ev fiyatlari uctu malesef bankalar konut kredi faizlerini dusurunce firsatci mal sahipleri teyakkuza gecti.
Aranizda ki kirginlik tepkiden ziyade sanki ben kazandim istedigim fiyata satarimin kibarcası olmus.Yeni evli es tepkisi bu :) biz cok yıllı evliler olsaydi kavga olurdu
O kazanmadı ki beraber kazandık🙈 Evet maalesef, devlet kredileri düşürdü ama herkes fiyatları yükseltti, biz de yükseltmek zorunda kaldık.3 ay önce beğendiğim ev 250.000 TL arttırmış hiç değmeyecek bir ev hem de😶Biz sadece 50.000 arttırdık uçuk bir fiyat değil normal bir fiyat zaten hemen alıcı buldu.

Eşiniz yapı olarak size göre daha nazli ve duygusal geldi. Ve her insanın şaka algisi farklıdır. Ben size hak verdim. Eşler bir konuda mutabik kaldiysa ya da birbirlerine söz verdilerse buna riayet etmeliler. Benim de en sevmediğim seylerden biri sözünü tutmayan insanlardır. Bunun şakası olmaz.
Tatlıya baglamaniza sevindim, esiniz de sizin şaka ya da ciddiyetle.ilgili eşik noktanizi öğrenmiştir umarim.ve bir daha böyle saçma sebeplerle sizi denemeye kalkmaz.
Evinizin satışı hayirli olsun, inşallah yeni evinizi de alır huzurla oturursunuz.
Amin, çok teşekkürler 😊

Haklısınız ama adama "bu eve bir daha girme" demektense ben olsam "vazgeçtim satmıyorum, o fiyata satmam" derdim. Sizin düşüncenizi biliyor daha da aşağıya inmemesi lazım. İnşallah yalan söylemiyordur.

Erkeğin işine karışılmayacakmış oldu canımmmm, ne kadınlar var yahu. Erkekler bu kadınları görüp hepimiz öyle olsun istiyor. az para mı merhamet ettiği kısım, çocuğun rızkı. bir de her evin bir ederi var , altına neden satılsın? sor bakalım eşine haram mı kazanıyoruz ne kolay vazgeçiyorsun de ? hayır 2. el tv satar adam karşıdaki de gariban olur çocuklar izleyecek vs der, bedava ver derim. 700 bin alacak adama mı merhameti kabarmış.

Back
X