Çok abartmiyor musunuz? Evet kitap okumak güzel bi sey ama bunu bu denli dert etmeniz tuhaf. Siz kitap okumaktan ders çalışmaktan hoşlanırsınız. O film izlemekten. Herkesten sizin gibi olmasını bekleyemezsiniz, herkes sizinle ayni düşünmek, ayni yaşamak zorunda değilki. Farkli dunyalarin insanı falan degilsiniz sadece zevkleriniz hobileriniz farkli o kadar. Ve bu da cok normal.
Olabilir ama abartılı değilim bence olması gereken biraz idealist olmak zaten.Sen fazla idealist olabilir misin?
Öyle yapıyorum. Öğrendiğim şeyleri paylaşıyorum. Çok iyi matematik bilir, bazen keyfine matematik soruları çozuyoruz filan. Ama onun genel hobileri futbol izlemek ve en iyi yemekleri yemekHer konuda aynı düşünmemeniz, aynı alışkanlıklara sahip olmamanız daha iyi bence. Okumayı sevmiyor demek ki. Siz ona okuduklarınızı anlatırsınız o size kendi ilgi alanını anlatır. Böylesi daha güzel geliyor bana.
Bence mutsuz olacak bir durum yok.Adam eşiyle film izlemek yerine neden ders çalışsın ki? Kitap okuma konusunda sen teşvik et emrivaki yap haydi bir saat kitap okuması yapalım deyip tutuştur eline kitabı.Olabilir ama abartılı değilim bence olması gereken biraz idealist olmak zaten.
İşte bu yüzden evlenme hikayemi okuyabilirsiniz demiştim. Biz eşimle 3 ay gibi kısa bir süre de evlendik. Nasıl olur filan demeyin oluyor işte. İyiki de olmuş. Harika bir adamla evliyim. Tek sorun bu ve benzeri bazı durumlar. Ben o durumları da buna bağlıyorum.Benim anlayamadığım nokta evlenmeden önce aklınız neredeydi? Yani bu adam gökten zembille inmedi neticesinde nikah masasına. Evlenince de birdenbire değişmedi sanırım. Muhtemelen evlenmeden önce zaten böyle bir adam olduğunu biliyordunuz ve bunu kabul ederek evlendiniz.
Beş sene sonra neden bu soru dank etti kafanıza?
Bence mutsuz olacak bir durum yok.Adam eşiyle film izlemek yerine neden ders çalışsın ki? Kitap okuma konusunda sen teşvik et emrivaki yap haydi bir saat kitap okuması yapalım deyip tutuştur eline kitabı.
Bu olabilir :)) bazen sabrını zorluyorum adamın.Nerden biliyorsunuz okuyup okumadigini.okuyordur icinden tövbeler sabırlar birseyler.
Müze filan neyse de tiyatro çok güzel mesela.Bir tadını alsa ayda bir gider.Ay neler neler denedim. Yok yok yok. Uykusu geliyormuş. Tiyatroya gidelim derim, yok. Sinemaya gidelim, yok. Başka kültürel faaliyetler, yok. Sinir oluyorum artik.
En son çocukken ninja kaplumbağalara gitmiş. Hiç güzel değilmiş, gitmeye değmezmiş :)) evlenmeden önce sık giderdim, şimdi o zamanlar birlikte gittiklerim eşileriyle gidiyor haliyle tek başıma da gitmek istemiyorum. Bazen diyorum boşver o hayatını öyle yaşasın ben de istediğim gibi. Ama bana da müdahale ediyor. Akşam akşam ne işin var tiyatro da der.Müze filan neyse de tiyatro çok güzel mesela.Bir tadını alsa ayda bir gider.
İşte bu yüzden evlenme hikayemi okuyabilirsiniz demiştim. Biz eşimle 3 ay gibi kısa bir süre de evlendik. Nasıl olur filan demeyin oluyor işte. İyiki de olmuş. Harika bir adamla evliyim. Tek sorun bu ve benzeri bazı durumlar. Ben o durumları da buna bağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?