- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi mavisaclikiz35
-
Herkese merhaba,
Coooook uzun zamandır yazmıyorum buralara. Bahsedeceğim konu da daha önce defalarca yazılmış aslında...
Ama içim o kadar sıkılıyor ki...
Biriyle tanıştım, epeyce bir süre konuştuk, yüzyüze görüştük. Birbirimize içimiz cok ısındı, hatta onun açısından durum daha da ileri vaziyette, yıllardır bekleyip de en sonunda aradığımı bulduğum hissiyatını veren kişisin seninle evlenmek istiyorum diyor.
Bende bu duygular bu kadar yoğun olmasa da ona şans vermeyi istiyorum. Tabi ki hemen gidip nikah kıymak degil derdim ama en azından tanımak istiyorum, onunla vakit gecirmekten ve onunla konusmaktan inanılmaz keyif alıyorum.
Bu kısmı asla provokasyon amaclı yazmıyorum ama kendisi kürt. Ve annem bunu cok problem ediyor.
Babam henüz bilmiyor.
Ben bu kültür farklılığını aşamayacağız diye bitirdim ama her an aklım onda.
Çıldırmak üzereyim...
Fikirlerinizi bekliyorum...
Herkese merhaba,
Coooook uzun zamandır yazmıyorum buralara. Bahsedeceğim konu da daha önce defalarca yazılmış aslında...
Biriyle tanıştım, epeyce bir süre konuştuk, yüzyüze görüştük. Birbirimize içimiz cok ısındı, hatta onun açısından durum daha da ileri vaziyette, yıllardır bekleyip de en sonunda aradığımı bulduğum hissiyatını veren kişisin seninle evlenmek istiyorum diyor.
Bende bu duygular bu kadar yoğun olmasa da ona şans vermeyi istiyorum. Tabi ki hemen gidip nikah kıymak degil derdim ama en azından tanımak istiyorum, onunla vakit gecirmekten ve onunla konusmaktan inanılmaz keyif alıyorum.
Bu kısmı asla provokasyon amaclı yazmıyorum ama kendisi kürt. Ve annem bunu cok problem ediyor.
Babam henüz bilmiyor.
Çıldırmak üzereyim...
Iyyyyy kürt müüüü tüttüüütü pis kaka.... Tövbe yarabbim zihniyete bakHerkese merhaba,
Babam henüz bilmiyor.
Çıldırmak üzereyim...
Bütün yorumlarınızı tek tek okuyorum, gelen sorulara göre meseleyi detaylandırmaya çalışıyorum.
*
1- Ailesiyle tanışmadım, onun anlatmasıyla az cok fikir sahibi oldum. Kendisi bana bir keresinde bizde boşanma olmaz demişti, boşanan erkeğe kötü bakarlar, kimse arasına almaz selam vermez demişti. Bizde kadınlar çok değerlidir, babam bir şeye izin vermez annemi araya sokarım 1 saat sonra o iş olur falan demişti.
2- Aile anlattığına göre cok zengin ve saygın bir aile, ailem bu saygınlığı zorla değil is isteyene is vererek ac olani doyurarak kazandı demisti
Benim babam memur, orta halli bir aileyiz, kimseye muhtaç olmadan borcsuz harçsız geçirdik bütün hayatımızı.
Kendisi de izmirde yaşıyor, inşaat mühendisi ve o da iyi paralar kazanıyor. Maddi anlamda tamamen aileden bağımsız.
3- Ailecek birbirlerine cok sahip çıkıyorlar, 93te amcası ve yengesi vefat etmis onlarin iki çocuğunu bizimkinin babasi nüfusuna geçirmiş kendi cocugu gibi bakmış.
Gecenlerde amcasının oglu cok yüklü miktarda borç yapmış, tefeciden falan borç almış. Bütün aile biraraya geldiler ve borcu kendi aralarında bölüşerek ödediler.
Dedesi hastaydı, dışarıda olan bütün aile bireyleri ankarada buluşup bitlise geçeceklerdi.
Aile bağları sağlam yani.
Benim ailem tabi ki bu kadar büyük değil ve yıllardır dışarıda olduğumuz icin de aile bağlarımız oyle ahım şahım değil.
Aileden uzak ve maddi özgürlük olsa dahi eşi olacak kisiyle kafa yapisinin uyusmasi da onemli bncee cunku ben bile esimle ayni memleketten hatta ayni köyden olmamiza ragmen ara sira tartismalar oluyor yani cunku aile yapisi yetiştirme tarzi farkli oluyor bazenvalla kürt sevgilim oldu zamanında hiçbir kültür farklılığımız yotu çünkü aileden ayrı yaşıyordu ailesini bayramdan bayrama görüyordu, aileden uzak olunacaksa aile ile parasal anlamda bağı yoksa sıkıntı olmaz...
ama aileler iç içe olacaksa bu sıkıntı yaratır..
Iyyyyy kürt müüüü tüttüüütü pis kaka.... Tövbe yarabbim zihniyete bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?