Farklı makarna tarifi önerileri...

makarnayı haşla.

mantarları ince ince doğra az kavur üzerine 2-3 diş sarımsak ekle . tavukları küçük küçük kes üzerine ekle bunlar kavrulunca braz kekik ekle. pişmesine bir kaç dakika kala kremayı ekle biraz harmanla. makarnanın üzerine mantarlı tavuklu sosunu ekle afiyet olsun

Patlicanlari kup kup dogra, sonra kizart.
Makarnan icin domatesli salcali sarimsakli bir sos hazirla biraz kavur, ardindan kizarttigin patlicanlari ekle. Cok severim patlicanli makarnami

Son düzenleme:
Mayonez, biraz yogurt, bir kutu ton baligi, bi kase misir, kuru nane. Iyice karistirilir. Hasladigin makarnayi servis ettikten sonra ustune dokulur. Bayiliriiimm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok açımm ve akşam sadece makarna yemek istiyorum. karbonhidratım geldi :) ama ama klasik yogurtlu domatesli falan değil. farklı makarna tarifi olanlar varmı aceba yardım edin sevaba girin mübarek günde canlar :2:

Domatesli ve mısırlı makarnayı çok severim ben deneyebilirsin
Sosis parçaları da atabilirsin içine :116:

makarna salatası tarifi :) benimki biraz farklı
makarnayı pişir mayonezle yoğurdu ağız tadına göre karıştır tavaya yağ koy salamları küçük küçük doğra onları birgüzel kızart üstünede kekik pulbiber malzemeleri karıştır ye bence harika oluyo çok severimmmm :)

Makarnayı haşlayın. Az yagda tavuk, sogan ve mantar soteleyin. Baharatlarla destekleyebilirsiniz köri çok yakısıyor. Beşamel sos hazırlayın ben genelde knorrun hazırlarından kullanıyorum hiçbir fark olmuyor lezzeti aynı çok da pratik. Makarna ve sotelenen tavukları karıstırıp bir fırın kabına alın. Üzerine beşamel sosu dökün. Fırında üstü kızarana kadar kalsın ortalama 180-200derecede. İsterseniz kaşar rendesi de ilave edebilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu tarif çok lezzetli

dolmalık fıstığı kavur

sonra reyhanla'la ikisini blenderda ikisini iyice ez
sonra tencerede sıvı ve tereyağı
ısıttıktan sonra blenderdeki karışımı haşlanmış kelebek makarnaya ekle

ayyy nasil severim makarnayi butun tarifleri okudum canim deli gibi makarna cekti bulgur pilavim olmasa hemen yapicam :)

pesto soslu makarna.
reyhanın bir farklı çeşidi fesleğenle süper olur.
fıstık ,z. yağı,tuz, fesleğen biraz parmesan. . tuz koy.sarımsakta tabii
rondodan geçir

Çok teşekkür ederim kızlar.. hepsi tam istediğim gibi farklı lezzetler Bunların hepsini her gün deneyecem
gelsin kaloriler

ımmmmmm ilk tarif çok ilgimi çekti, çayın yanına makarna :) denemek lazım aslında.. Hepsini yemek defterime yazdım deneyimleri paylaşırım yaptıgımda :)

olsun sen söyle farklı bir tatsa denerim :)
Tavuk göğsünü sotele. Sonra biraz yağ ve salça kat. Bol acılı süs biberleri de doğra biraz daha kavur. Sonra domatesleri de koy ve kimyon, karabiber, tuz ekle. Baya pişir. Pek farklı sayılmaz ama benim için makarna budur.

şaka yapıyorsun :) harika bir kombin birazda kekik mis gibi olurrrrrr

benimde fesleğen soslu tarifim çok meşhurdur eşim bayılır
ama vermişler zaten tek farkı ben domatesli-salçalı sos yaparım üzerine aynı tarifle kıymalısınıda denedim yemeye doyum olmuyo
canım çekti yaa

Herkes yazmis benimde cok sevdigim hicbiyerde denk gelemedigim bi makarna tarifi yaziyim belki hosunuza gidip yazabilirsiniz ben bayilarak yiyorum cunku:) spaghetti haşla o pisene kadar orta boy guzel bi teflon tavada yapismicak olacak zeytinyagini dok icine iki dis sarimsak rendele ve biraz kavur ondan sonra iki tane havucu kup kup dogra ve sarimsaklarin yanina gonder iyice yumasasin iki tane kabak yine kup kup sonra patlican buda kup kup bunlar iyice yumusicaklar sonra konserve mantarlari al karistir ben konserve kullanmiyorum gerci iyice harmanliyosun hepsine tuzunu ayarliyosun en sonada misir dokuyosun icine sonra krema aliyosun bu karisimlarin ustune dokup hafiften fokurdattin mi bide icine baharat olarak karabiber dokuyosun sonra makarnanin ustune dokup karistiriyosun iki dakka ocakla cevirdikten sonra mis gbi oluyo ben servis yaparken ustune kasar peyniride koyuyorum harika oluyor bu benim yakin bi akrabamdan ogrendigim tarif domatesde koyuluyo icine ama ben pek sevmiyorum domatesi boyle gayet guzel umarim begenir yapar ve afiyetle yersin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. dediğin gibi fesleğeni denemek istiyorum. Çok öneri var bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…