• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farklı şehire evlenip boşananlar

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.469
2.395
83
merhaba eşimle boşanıyoruz sürekli her kavgada ben böyleyim git boşan, defol git, s.ktir git , beğenmiyorsan kapı orada laflarını 20.ye duyduğum için daha fazla dayanamıyorum.
fakat kafama takılanlar var ilk olarak uzak bir yere evlendim işimde oldu burada şimdi ailemin yanına döneceğim kesinlikle bu yüzden işimi bırakacağım bu duruma üzülüyorum. ikincisi o kadar eşyamı nasıl götüreceğim. son olarakta boşandıktan sonra ne hissettiniz gerçekten mutlu musunuz 1 senelik evliyiz biz çok uzun yıllar birlikte geçirmedik yinede alışkanlık oluştu tabi. ama ben kendimden fazlasıyla ödün verdiğim için daha fazla kaldıramıyorum.

Şahsi fikrim bir kere evden çıktıktan kendi düzeninizi kurduktan sonra aile yanına dönmenin insana iyi gelmediği yönünde. Sizinle benze bir durum yaşamadım hala evliyim ama çevremdeki insanlardan yola çıkarak söylüyorum. İşinizden, yaşadığınız şehirden memnunsanız dönmeyin derim. O kadar eşyayı götürmektense satın derim nakliye dünya para ama elbette tercih sizin. Zaten ailenizle yaşayacaksanız eşya ihtiyacınız yok. Boşandıktan sonra çok mutlu olan bir sürü insan tanıdım, şu an hissettikleriniz normal ama İnan’ın geçiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Şahsi fikrim bir kere evden çıktıktan kendi düzeninizi kurduktan sonra aile yanına dönmenin insana iyi gelmediği yönünde. Sizinle benze bir durum yaşamadım hala evliyim ama çevremdeki insanlardan yola çıkarak söylüyorum. İşinizden, yaşadığınız şehirden memnunsanız dönmeyin derim. O kadar eşyayı götürmektense satın derim nakliye dünya para ama elbette tercih sizin. Zaten ailenizle yaşayacaksanız eşya ihtiyacınız yok. Boşandıktan sonra çok mutlu olan bir sürü insan tanıdım, şu an hissettikleriniz normal ama İnan’ın geçiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
işimden cok memnunum evet ama ailemin yanında da fazlasıyla huzurluyum bana kimse karışmaz istediğimi yaparım annem arkadaşım gibidir zaten burda yapayalnız sürekli eski eşi görür müyüm derdindense orda olmayı tercih ediyorum :(

1 sene kısa bir süre acaba ikiniz de evliliğe mi alışamadınız, birbirinizi anlamaya çalışın öncelikle. Eşinizin hayatında başka birisi olabilir mi??

Ne kadar şanslısınız çocuk olmadan kendini belli etmiş hakkınızda hayırlısı olsun lakin ilk yıllar evliliğin oturma aşaması olduğu söyleniyor iletişime açık biriyse konuşarak ikiniz için ortak noktada buluşmayı teklif edin ilk yıllar iletişim kopukluğu olduğundan sınırları çizmek adına her iki taraf birbirini yoruyor sanırım öncelikle birbirinizden şikayetçi olduğunuz konuları birlikte tespit edin size olan tabiki bu önerilerim hala seviyorsaniz geçerli önce kendi muhasebenizi bu çerçevede yapın hakkınızda hayırlısı olsun umarım pişman olmayacağınız karar verirsiniz.

cok acele etmeyın dıyecem ama agzına aldıgı laflar daha bırıncı senede epey agırmış eşinizin saygı bıtmış gibi görünüyor.

Ben konu ıle ılgılı kendımden örnek vereyım :

Benım iki çocukla 13 yıllık evlılığım bıttı . bana en yakın arkadaşım derdıkı hep maddı manevı sen guclusun ancak gucunun farkında degılsın . Bende hayatıma start verdım :
  1. Mahkeme gunu elım ayagım tutmuyor gozler sıs bır dırhem uyku yok kalktım guzel bır dus aldım abdest aldım namazımı kıldım rabbım dedım sen buyuksun yardım et gıyındım çocukları okullarına bıraktım gıttım mahkemeye zaten 5 dk surdu yuzune bıle bakmadım cıktım sessızce konusmadan geldım . Bu karaktersızde suslenmış puslenmış gelmıştı burnu dık tabı kaf dagında gezıyor agzını yuzunu eğe eğe yanaklarını ısıra ısıra ...
  2. Aslında ilk boşandığım hafta duzneımı bozma gıbı bır nıyetım yoktu ancak aynı sektorde çalıştıgımız ıcın arabalarlada olsa karşılaşma ıhtımalımız cok yuksektı. Çalışılan kurumlar ortak . Bırde benı aldattıgı kadınla mahkeme gununden ıtıbaren gezmeye baslayınca ele gune karşı dedım benım gıtmem gerek bunları adilikleriyle bırakıp ...
  3. Türkiye çapında çalışan bir özel şirkette çalışıyorum hemen şirket sahibinden toplantı talep ettım merkeze gıdıp durumumu anlattım baska sehıre tasınmak ıstedıgımı bıldırdım kı gıdecegım sehırde ofıs dahı yok onay aldım ısımı ayarladım dedım su ayın 1 ınde artık o bolgede calısmaya baslayacagım home offıce hemde ...
  4. Hemen gidip gizlice bir kargo şirketiyle anlaştım .yeterki paran olsun toplama işlemini bile onlar yapıyor
  5. yenı sehıre gıdıp ev tuttum hemen temızlık elektrık su ....ıslerını hallettım
  6. komsularımın bıle haberı yokken bır cuma gunu dayandı kapıya kargo arabası çektim geldim
  7. onlarıda karaktersızlıklerıyle bıraktım
  8. İyiki şehir değiştirmişim iyiki gözüm görmüyor yenı sehır yenı ortam yenı ınsanlar mutluyum elhamdulıllah
KORKMAYIN BIRAZ AYAKLARINIZ YERE BASSIN SADECE KENDINIZI MADDI ANLAMDA GUCLENDIRIN BUNLARI YAPABILMEK ICIN PARASIZ KAPI ONUNE DAHI CIKAMAZSINIZ .SEHIR DEGISTIRIN .GÖZUNUZ GORMESIN SILIN GITSIN .ÇEKIN GECMISE ÇİZGİYİ YENIDEN BASLAYIN ....

Boşanmakta kararlıysanız ben olsam arkama dönüp bakmam. Davamı açarım, eşyamı kamyona yükler memleketimde bir depoya koyar, ne yapacağıma valizimle annemin evine gidince düşünürüm.

Ne kadar şanslısınız çocuk olmadan kendini belli etmiş hakkınızda hayırlısı olsun lakin ilk yıllar evliliğin oturma aşaması olduğu söyleniyor iletişime açık biriyse konuşarak ikiniz için ortak noktada buluşmayı teklif edin ilk yıllar iletişim kopukluğu olduğundan sınırları çizmek adına her iki taraf birbirini yoruyor sanırım öncelikle birbirinizden şikayetçi olduğunuz konuları birlikte tespit edin size olan tabiki bu önerilerim hala seviyorsaniz geçerli önce kendi muhasebenizi bu çerçevede yapın hakkınızda hayırlısı olsun umarım pişman olmayacağınız karar verirsiniz.
konuşamıyoruz ne yazıkki ben konuşmaya başladığım an deliriyor sen böylesin şöylesin sende akıl yok demeye başlıyor

Eşyaları sat bence götürme evliliğinden hiç bir şey.
Seni üzer ancak.
Zaten nakliye parası falan derken en azından eşya yükünden kurtulursun.

İşine bende üzüldüm ama ailen madem rahat umarım anlaşır yaşarsınız.

O sehri terkedeceksen işsiz mi kalacaksın.
İşīn iyi ise bu konuyu iyi düşün. İşi de bırakırsan hepten boşluga düşmez misin

Aynı şehirde yaşamak eski eşle karşılaşmak ya da akrabalarla ortak arkadaşlarla vs sizi zorlayabilir. Ama maddi sıkıntı daha çok zorlar. Ailenizin yanında iş ayarlamadan oradan gitmeyin derim. En azından dayanabildiğiniz kadar dayanın.

benim gibi kimse yok mu
Ben de aynı durumdayım hiç korkma canım hele annen de anlattığın gibiyse sana daha dikkatli davranırlar. Bizim 6 aydı evlilik ama o hakaretleri duymaya başladın mı devamı da geliyor. Ailene gittiğinde nefes aldığını hissediceksin bak ben 1 buçuk aydır buradayım gayet huzurluyum mutluyum.

Bende aynı durumdayım:) ceketimi alıp çıktım. Arkamda biraktiklarima bakmaya niyetim yok :) canımı, hayatımı kurtarmışım, ne yapayım eşyayı.

Back
X