farklı şehire evlenip boşananlar

Ben de varım. Evden çantamı alıp ayrıldım arkadasımda kaldım bir süre. Tayin istedim ailemin oldugu sehre geldim. Onu da o pis hatıralrla dolu koca şehri de ona ve pek kıymetli ablalarına bıraktım. Zaten arkadaslarım dan başka kimsem yoktu orada sokakta karsılasma ihtimali bile beni geriyordu. Kendi memleketimde gayet iyiyim.

merhaba eşimle boşanıyoruz sürekli her kavgada ben böyleyim git boşan, defol git, s.ktir git , beğenmiyorsan kapı orada laflarını 20.ye duyduğum için daha fazla dayanamıyorum.
fakat kafama takılanlar var ilk olarak uzak bir yere evlendim işimde oldu burada şimdi ailemin yanına döneceğim kesinlikle bu yüzden işimi bırakacağım bu duruma üzülüyorum. ikincisi o kadar eşyamı nasıl götüreceğim. son olarakta boşandıktan sonra ne hissettiniz gerçekten mutlu musunuz 1 senelik evliyiz biz çok uzun yıllar birlikte geçirmedik yinede alışkanlık oluştu tabi. ama ben kendimden fazlasıyla ödün verdiğim için daha fazla kaldıramıyorum.
Her tartismada bosanicam dediniz mi ? Yani bu cevaplar seni bosiycam boyle yaparsan dediniz de mi oldu? Eger maasiniz iyiyse ve aileniz onay veriyorsa bulundugunuz yerde bir yasam kurabilirsiniz isiniz iyiyse

En itici tıp Allah yardımcınız olsun evlilik öncesi iletişiminiz nasıl di hep boylemiydi bu arada yaşlarınız kaç erkekler geç olgulasiyor maalesef ayrıca eşinizin ailesiyle görüşme sıklığı nedir aklıma aile tarafından doldurabilecegi geliyor yanlış anlamayın ama elbette ki maddi özgürlüğünüz var henüz çocukta yok iken yolunuza bakmak istiyorsunuzdur ama önce kendi adınıza elinizden gelen çözümleri üretin ki yarın vereceğiniz hiçbir karardan pişman olmayın baba ocağının rahatlığına özlem duyuyor olabilirsiniz kimse boşanmak için evlenmez su aşama da tabiki önceliğiniz kendinizden odun vermeden doğru kararı verebilmek olsun işiniz güzelmiş var olan düzeni bozmak zordur tavsiyem eşiniz iletişime kapalı bı ise bir süre kendi haline bırakın asla tartışmayın ki kararınız etkilemesin zaten eğer sizi seviyor da evliliğe adaptasyon sorunu yaşıyor ve de kafası çalışıyorsa pişman olacak olumlu gelişme gösterecektir yoksa zaten siz elinizden geleni yapmış olarak karar vermiş olursunuz umarım hakkınızda hayırlısı olsun

bende farklı şehirdeyim işimi asla bırakamam emekliliğime birşey kalmadı 2 çocuğum var çocuklar üzülmesin düzenimi bozamam şuan ,ailemin yanına gidemem orada iş imkanı buradaki gibi olmaz.sadece evimizde o yok düzen aynı devam ediyor.

1 sene kısa bir süre acaba ikiniz de evliliğe mi alışamadınız, birbirinizi anlamaya çalışın öncelikle. Eşinizin hayatında başka birisi olabilir mi??
Bence yanlış tavsiye veriyorsunuz özür dileyerek söylüyorum çünkü küfreden,skttiri çeken birine acaba evliliğe mi alışamadı denmez.Asıl konuya gelecek olursak satın bütün eşyaları madem toplanın ailenizin yanına dönün.Ağlayın sızlayın orada toparlanın.Sonrası da size kalmış yepyeni bir hayat hatalarla ama ders alınmış✨

Back
X