Farklı Şehre Gelin Gidenler Var Mı?

Zor oluyor ben 7 ay oldu alışabilmiş değilim,gerçi ben doğuya geldim sen daha rahat adapte olursun. Bir de eşini seviyorsan gerisi boş.

Zor oluyor ben 7 ay oldu alışabilmiş değilim,gerçi ben doğuya geldim sen daha rahat adapte olursun. Bir de eşini seviyorsan gerisi boş.

Sen nerden nereye gittin canım? Eşinin ailesi de bulunduğunuz şehirde mi acaba? Çok soru sordum kusura bakma
İnşallah sende tez zamanda alışırsın canım benim

Sen nerden nereye gittin canım? Eşinin ailesi de bulunduğunuz şehirde mi acaba? Çok soru sordum kusura bakma

Biz aynı şehirdeydik ama onlar Anadolu yakasında oturdukları için 2-3 haftada bir ancak görüşüyoruz

Bende seneye evleneceğim kısmetse. İstanbul da doğma büyümeyim izmit e gelin gideceğim. Aynı tedirginlik bende de var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok ben zaten evliyim, eşim öğrenci okulu bitecek glecek yıl bende onun memleketine gideceğim. O nedenle endişeliyim.

Anladım canım sen tecrübe et geleyim diyince heyecan yaptım bizim kızlardan biriyle aynı yere mi gelin gidiyoruz diye. İnan ki bende çok endişeliyim, bilmediğimiz yer sonuçta. Bütün hayatımda İstanbul'da

Aynen ama tek tesellim 1 saat mesafe olması. İstanbul da yaşayanlar için 1 saatlik yol normal mesafe. İşe yada okula giderken 2 saatten fazla yol çekenler var. 1 saatlik mesafe aslında çokta istanbuldan kopma hissi yaratmiyor. Yada züğürt tesellisi

Aynı durumdayız canım benimde İstanbulla aram 1 saat olcak. Bende kendimi öyle avutuyorum Allah ikimizi de utandırmasın inşallahhhh

Vaay Çorlu. . Benim memleketim arkadaşım bende istanbulda oturuyordum şuan 3 saat uzaklıkta bir yerde 1 yıllık evliyim. 1 saatlik yol mesafe bile sayılmaz emin ol

Ben istanbuldan ığdıra geldim dile kolay 1500 km eşimin ailesi burada değil biz görev gereği geldik teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…