Kızlar merhaba,
1 yıl sonra evleniyorum nasipse kısmetse. Doğma büyüme İstanbulluyum ama evlendiğim de Çorlu'ya gelin gideceğim. Korkmuyor değilim. Aramızda var mı evlenip farklı şehre gidenler? Zor oluyor mu alışılması zor mu?
Vaay Çorlu. . Benim memleketimarkadaşım bende istanbulda oturuyordum şuan 3 saat uzaklıkta bir yerde 1 yıllık evliyim. 1 saatlik yol mesafe bile sayılmaz emin ol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım biz de iş gereği 1 yıl Denizli de kaldık ikimiz de doğma büyüme İzmirliyiz.İzmirde sosyal yaşantımız çok iyiydi ama iş için mecburen şehir değiştirdik.İlk ay ağladım sürekli ama daha sonra spor salonuna kayıt oldum.Pilates zumba oryantal derken süper bir arkadaş çevresi edindim.Şubat ayında Bandırma'ya taşındık Denizli'den ayrılırken ağladım bu sefer de 😊 Merak etme biraz sosyalleşmeyi seviyorsan uyum sağlıyorsun çevrene.Benim gibi aktif bir şeyler yap gör bak nasıl güzel oluyor ger şey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben istanbuldan ığdıra geldim dile kolay 1500 km eşimin ailesi burada değil biz görev gereği geldik teşekkür ederim iyi dileklerin için
Corluya gezmek icim gittim birkac kez cok buyuk bir yer degil ama guzele benziyordu.istanbullusun ama mesela avmleri seven bir insansan sıkılabilirsin orda.eger evcimen biriysen sana her yer istanbul olur zaten dert etme.bende izmitte evlendim memleket maras istanbulda oturuyorum sevmiyorum burayi daha kucuk bi yer istiyorum ama esimin ailesi burda gitmiyor benimki.sen esinle iyi ol alisirsin.komsular akrabalar derken anlamazsin bile zamanin nasil gectigini
He bi de tavsiye esinin akrabalarini cok fazla sokma evine.mesafe iyidir.sonra afedersin b.ku cikiyor.
avmlerle pek aram yoktur hatta bunaltıyor artık beni canım ama Taksim'i çok severim mesela. İnşallah dediğin gibi akraba komşu derken bi bakmışım ki alışmışım Çorlu'lu olmuşum
Ahh taksimi ben de cok severim.cocuklar oldugundan beri gidemedim.calisirsan daha kolay olur senin icin.calismayacaksan konu komsu edinirsin.zaman oyle hizli geciyorki valla ne oldugunu anlamadan yaslaniyoruz.hic takma kafana bunlari.guzel dusun guzel olsun insallah
Yaramı deşmeyin.
Ailemden uzakta çoook zorr
Gozunu korkutmak istemem canim, cok uzak degil 1 saat hele ki istanbulda yasayan biriymissin dogma buyume. Gider gelirsin hafta sonu hic dert etme kendine. Gurbet cok zor, bende 6saatlik mesafede oturuyorum aileme. Istanbula gelin geldim. Hala daha alisamadim. Aglama krizlerim bitmek bilmiyor. Esimden baska destek olacak kimsem yok yanimda. Esimin hemen hemen butun akrabalari burda benimse kimsem yok. Cok bunaliyorum bazen esimi de bunaltiyorum. Her gun dua ediyorum hayirlisiyla memleketime tasinmak icin. Bilmiyorum canim, zor cok zor kalabalik bir aileden cikip yapayalniz gurbet ellerde kalmak...
LG G2 D802
Ben varim basta sudan cikmis balik gibi oldum ama alistim
ustelik corluyla istanbul cok uzak diil benim mesafe bayagi vardi korkma alisirsin esinle aran iyi olduktan sonra alsmiycak bisey yok .
Ben alıştım hatta Bursa'ya gitmek bile istemiyorumdaha çok annemler geliyor
Ben alıştım hatta Bursa'ya gitmek bile istemiyorumdaha çok annemler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?