Farzedin ki

Ben düşünüyorum ama onun için psikoloğa gitmek anlamsız. Bir kere gitmiş bekarken. Yararlı olmayacağını düşünür büyük ihtimalle.

Bugün mektup yazdım ona ama iyi gelecek şeyler değildi. Aradı konuştuk. Ben seninle birşey yapmak istemiyorum istiyorsan sen isteyeceksin dedi. Söylediklerin hep aynı şeyler ne dememi bekliyorsun.. Birşey yapmak istememesini nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum..

İş inada binmiş biraz sakin ve soğuk durabilirsiniz. Terslemeden ama. Biraz zaman verin birbirinize. Aklıma başka bir şey gelmiyor düzelir umarım.

Siz kırılmışsınız ve bu da soğukluk yaratıyor muhtemelen. O gelmiyorsa bile siz tek başınıza psikoloğa gidin. Belki anlatmak rahatlatır hemde psikolog yol gösterir. İçinize attıkça tek başınıza aşamadığınız şeyler daha çok kafanızda kurmanıza ve soğumanıza sebep olacak. Bence psikolog desteği ile aşabilirsiniz . Siz mutlu , kafa bakımından sağlıklı olacaksınız ki aileniz ilişkiniz mutlu huzurlu olsun. Eşinizde belki bununla nasıl başedeceğini bilemediği için hırçınlaşıyor.

Benim sizden tek farkım içimde hiçbir şey bırakmıyorum, sinirlendiği anda söyleyemediklerimi veya hoşuma gitmeyen şeyleri mesajla vs mutlaka söylüyorum, içim rahat oluyor, kafamda kursam belki soğumaya sebep olacak . Çünkü eşimde sinirlendiği zaman ne dediğini duymaz malesef.

Birde çok dua etmenizi tavsiye ederim, Allah'ım hep hayırlısı olsun diyorum, bazen tamam bitti bu Sefer dediğim anlarda bile Allah'ım sana havale ediyorum, evlilik konusunda hayırlısı neyse sonu öyle olsun diye dua ediyorum, buna ayrılık da dahil. Ama bi şekilde herşey yoluna giriveriyor. Ayrıca evin içinde Bakara suresi okunması evdeki huzursuzluğu vs giderirmiş, okuyamıyorsanız internetten filan acın hergün, ne kaybedersiniz.
İnşallah herşey gönlünüzce olsun

Adam sana cocugunuza kotu laf soylediniz diye kizip kufrediyor.
Cocuguna cok guzel rol model oluyor!
O cocugun psikolojisinden haberiniz var mi?

Ayrica onun kufrermesini hicbir davranisiniz normallestirmez ama sen istegini dile getirmezsen adam muneccim mi...
Yazarak anlatin isteklerinizi o zaman..
Konusamiyorsan.
Kapali kutu gibisin adam nerden bilsin ..
Terapiste gidebilirsiniz bence

Sormak istediğim birşey daha var. Bir süre önce şehir dışında annemlerin yanındaydım. Aramız iyiydi. Benden çıplak fotoğraflarımı istemişti yakınlık için. Ben pek rahat olmayarak istediği için yaptım. Çekincelerimi söyledim ona ama ısrar etti ben seninle paylaşmak istiyorum heyecan fantezi olsun istedi. Bunu yaptığım için kendimi pek iyi hissedemedim yine de. Sonraki gün ona yansıdı bu durumum. Uzak durmaya başladı. Bu konuda ne düşünürsünüz arkadaşlar. Fotoğrafların yanlışlıkla başka bir yere gitme endişesi de vardı bende. Ona da söyledim. Birşey olmaz dedi. Dün tekrar yazdığım mektupta dile getirdim. Öyle birşey olsa ben düşünmem mi niye bana güvenmiyorsun dedi. Ben çok mu tutuculuk yapıyorum. Rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. Böyle bir paylaşım-foto-normal mi sizce?

iki kişi bunları yaşıyorsa sucun tamamı bir kişide değildir.
Adamın ağzı bozuk bir kere, siz yaptıklarınızdan dolayı hakediyorsunuz moduna girmişsiniz ama ortada elle tutulur neler yaptığınıza dair de bir şey yok yazdığınız.
Mutsuzluk demişsiniz, bende sinir olurum sürekli negatif insanla aynı evde yaşamak zordur. Memnuniyetlerinizi daha iyi ifade etmeye bakın...

Tv yi yatak odasına alın ki ayrı uyumayın. Evlilikte ayrı uyumak bana göre değil...

Bir de eşinize yabancı bir adam gibi davranıyorsunuz. Halinizden onu anladım... rahat olun... derdinizi, sevincinizi, isteklerinizi paylaşın.
Eşiniz tarafından bir travma yaşatılmadıysa size, aranızda utanma, sıkılma, çekinme, ayıp olmamalı bana göre...
Fotoğraf istemesini ben garipsemedim.. heyecan olsun istemiş adam. Hem yollarken mırın kırın etmeniz hem sonrasında hala uzatmanız can sıkıcı olmuş olabilir onun açısından... tabi size göre anormal bir durumsa karakter farklılıklarınız var, oturun konuşun biraz birimiz biraz diğeriniz taviz verin orta yolu bulun.

bunların yanında küfür etmesin bir zahmet. Ağzı bozuk adam nasıl babalık yapacak? Eşle saygıyı koruyacak?

Yorumunuz için çok teşekkürederim. Çıkarımlarınız çok doğru. Birşeyleri biliyor olupta uygulayamamak benim akılsızlığım olsa gerek. Hep yanlış mı saçmamı diye düşünmekten içimi açamıyorum. Kendi istediği şey için bile hakkımda yanlış düşünür mü dedim. Fotoyu istiyor benimle istiyor diye sevinmeli güvenmeliydim ona. Ama annemlerin hastalığından dolayı o modda da değildim. Canım istemiyordu o moral ve ortamda. Çok kötü değil durumları bunu kendi içimde nötralize edip kendimi vermeliydim duruma verdim de o anda sonradan huzursuz hissettim kendimi. Bir de şöyle bir durum vardı benim fotoğraf galerime nasıl olduğunu bilmediğim şekilde işyerinden birinin fotoğrafları gelmişti ben çekmişim gibi. Bu programın bir özelliğidir dedim ama ya benim o fotolarım da giderse bir yere diye korktum durum budur

Eşim de ben de hala duygusal olarak çökmüş durumda. Normal davranmaya çalışıyoruz ama durum hala kötü. Akşam kızımıza bisiklet almış gelmiş. Bu çok olumlu. Yemekten sonra eline sağlık aşkım demesi bir nefes yeter diyorum şu anda ama bütün isteğini kaybetmiş gibi görünüyor. İyi düşünmek istiyorum ayakta kalmaya çalışıyorum ama ellerim titriyor. Birgün önce konuştuğumda ben S***** G** (Defol) desem de gitmeyeceksin dedi. Bu yıkıntı da payım büyüktür. Yapmaya çalışıyorum ama birtek kelime bile söyleyemiyorum. Bütün cesaretimle gittim elini tuttum yüzüme bakmadı. O kadar zor ki. Son nokta vardır ya orda hissediyorum kendimi. En kötüyü göze alıyorum ama umut etmek te acı veriyor. Gerçekte ne hissettiğini bilmiyorum. Kendimden geçtim artık. Bir an onsuz hayatı düşünüyorum mecburiyetten ama bir anda da düşünemiyorum. Ruhum gelgitlerde..

Sizin bir aile terapistine gitmeniz şart olmus , dışardan bir yardım olmadan çözemeyeceksiniz gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…