farzedinki görümceniz buraya yazdıklarınız okuyacak :))

bu cümleler büyüğüne

evlendin de kurtulduk
her sene evlendiğin gün mevlüt okutasım var bu yaz yaşattıklarından sonra
son bir sene (işndan sonra) bütün sülalen senden nefret etti
herkes yaktık damadın başını dedi
keşke bu kadar kötü olmasaydın bu yıl
seni iyi bilir iyi tanır ve severdik

şimdi evli ve uzaktasın
yaz tatillerine kv evine geldiğimde lütfen sen de çıkıp gelme
bu yaz yaşadığım sinir stresi bir daha yaşamak istemiyorum
ben annenle mutlıuyum araya girme

Allah kocana sabır versin

küçüğü için tek bişey söylicem
yazık sana
hem uzaktasın hem zorluklar içerisindesin dualarımdasın

Ayy bu topiği görünce sevindim,
Yazacak çok şey var ama sadece özet geçiyorum.
Sevgili Görümcecim,
Keşke ilk başlarda bana sevgi dolu olmasa da saygılı davransaydın.
Şuan ilişkimiz abla kardeş ilişkisi olurdu.
ama senin yüzünden olanlara bak,
Sen olmadığın zaman kayınvalidemle kayınpedirim bizimle gayet mutlu,
sohbetlerine doyum olunmuyor, eşim ve ben yeğenlerimizle (çocuklarınla) daha çok şey paylaşıyoruz.
akraba ilişkilerimiz bile daha güzel.
Ve herkes o an ortamda sen olmadığın için ne kadar rahat olduklarını söylüyor.
Neden öyle davranıyorsun. Eşim yeğenlerini bile tanıyamadığını, onlara özlem duyduğunu,
anneleriyle sensiz görüşmek istediğini ancak böyle mutlu olduğunu söylüyor.
Bak böyle yapma, ilerde büyüklerimizi kaybettiğimizde bizbize kalıcaz.
Şu garip kıskançlıklarını bir kenara bırakmazsan akrabalık diye birşey kalmayacak.
Bir de insanlara maddi imkanlarına göre değer vermeye devam edersen seni büyük yalnızlık bekliyor.
(offf keşke bizi dinlese de bunları kendisine de anlatabilsek)

hayatımda tanıdığım en kıskanç en dedikoducu insan yüzünü gülüp arkandan vuran terbiyesiz insan allahtan uzaktasında yüzünü görmüyorum adını bile duymak istemiyorum annen baban bile yaka silkiyo senden keşke biraz annene babana benzeseydin

Sevgili ablacığım. İlişkimizden gayet memnunum. Uzağız, sık görüşmüyoruz ama yakın da olsak aramızda bir problem olmazdı herhalde. :)

senle abla kardeş gibiydik
de anlamadığım şu bu havaların kime yavrum senin sanki dünyanın en güzeli sensin, allahım telefonla konuşurken bile hava atmalar afralar tafralar
bi taraflarıma takmıyorum seni haberin olsun anası kılıklı

gene ben :)
Heey görümce eltimin yuvasını yıktın.Mutlu oldun atıp tuttun sıra bana gelmişti beceremedin ama Allah işte alma mazlumun ahını şimdi senin kızının yuvası yıkılıyor.

3 tane görümcem var ayrı ayrı yazayım bari.
1.Hayatımda senin kadar güzel kalbi olan bir insan daha görmemiştim.
Öyle temiz bir kalbe sahipsin ki insanlar seni istemsiz seviyor.
2.Yaşadıkların seni çabuk olgunlaştırsa da sen hala yaramaz bir çocuksun bence.
İnşallah seninde birgün bir bebeğin olacak ve sen o anlamsız sorulardan kurtulacaksın.
3.Sadece bana değil herkese göre zorsun sen.Yine de inşallah herşey gönlüne göre olur,
bir de bu kadar inatçı olmasan.

Görümceem gecmiş olsunn bitanem aradım konuştuk ama aklım kaldı sende, rahatszlığınaa krem arıyorum koca karı ilacı gibi bişeyy umarım bulurumm

hayatımda senin kadar konuşan birini daha görmedim hani söylediklerin dolu olsa tamam ama boş konuşuyon valla boş konuşuyon...kardeşin de korkudan arayamıyor seni, taramalı tüfek gibisin...neyseeee, seni de ananı da babanı da sevmedim, sevemiyorum

haa bi de düğün gecemizi son anda berbat etmeseydin ve daha ilk sabahımızda pat diye odamıza girmeseydin iyiydi, gıcığım sana

sevgili kocacım tek erkek olduğun gibi keşke tek çocuk olsaydın hep benim olsaydın
4 tane görümcem var (MAŞALLAH ÇEKİYORUZ) tabi duyan acıyo halime eşimin babası çok erken öldüğü için evde tek erkek kocammış o da bebekmiş. neyse bunlar çok mu düşkün çok mu umursamaz anlamadım orasını ama benden uzak allaha yakın olsun. şahsen birşey yapmıyorlar bana karşı ama kardeşlerinin benimle evlendiğinide kabul etmiyorlar... şimdi onlara şunu söylüyorum kaynanam da dahil:

BEN KOCAMI ÇOK SEVİYORUM DÜŞÜN YAKAMIZDAN, SİZ OLMADIĞINIZDA BİZ DAHA MUTLUYUZZZZZ :

kınadın
büyük konuştun
iftira attın yuvamızı yıkmak için elinden geleni ardına koymadın ya ,hani beni sahipsiz sandın ya Yaradanı unuttun... şimdi;
ne kınadıysan Allah başına verdi
aldığım kararlarda büyük konuştun ''ben olsam asarım keserim dedin'' ee hani başına geldide süt dökmüş kedi oluverdin
iftira attın ,gözüm dışardaymış dedin eşime söyledin...kendi kocanın başına geldi....

senden tek istediğim benden ve ailemden uzak dur ama Allah'a yakın ol başka hiç bişey istemiyorum..

ne olur ..lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…