farzedinki görümceniz buraya yazdıklarınız okuyacak :))

Abla senden öğreneceğim şeyler var biliyorsun ve buna şu hamur işlerinden başlasak artık diyorum

bende görümceyim. yeğenime bayılıyorum. şimdi yanında olsam da sevsem.

Son düzenleme:
benim iki tane görümcem var. cok samimi olamasakta

ablalarim ikinizide cok seviyorum. iyiki varsiniz. hakkinizi helal edin :))

1.goruceme,lutfen kocani da al o gorgusuz yasaminda kal parayla saadet olmuyo demekki bak aciyorum sana
2.gorumcecim sen fena deilsin ama bana hicbizaman gercekkardesimsin dedirtecek kadar yakin olup bana samimi davranmiyosun
amaan ananizi da alip gidin

Sana karşı nefret doluyum yaa seni kardeşim diye savunan eşime de ayrı nefret doluyum hayatımdan çık git!!!!!!!!!!!

müstakbel olan görümcelerim 6'nızıda ayrı ayrı seviyorum amaaaaaaaaaaa sen büyük görümceeee görmeyeyim seni ömrümceeee

Güzel ablam benim.. Sen bildigimi bilmiyorsun. Ama ben biliyorum...
Cok uzuluyorum herzaman dualarimdasin. Insallah derdi veren Mevlam dermaninida verecek... Insallah cok kotuye gitmeden tez zamanda sagligina kavusursun.. Rabbim sifani versin, seni evlatlarina ailene ve bizlere bagislasin. Seni cok seviyorum...

sevgili görümceciğim çok tatlı ve şekersin umarım ilerleyen zamanlar da değilmezsin :)

Benim iki tane görümcem var ikisinide seviyorum bir sorunum yok ikiside benden büyük ve uzakta olduklarından fazla samimide olamıyoruz henüz telefonla görüşüruz arasıra onlar arıyor ben arıyorum arasıra:)

......Abla ,çok sakin sessiz bir insansın ve birazda yaramaz çocuklarından dolayı sersemlemiş gibi olmuşsun.Allah onlarla baş etmek için sana güç kuvvet versin:)

......Abla ,Çok neşeli ,şakacı,güler yüzlü cana yakın ve becerikli bir insansın.Benim için yaptığın ve yapacağın güzel el emeklerin için çok teşekkür ediyorum:)

Ayy en son sana ne ayip ettik.Oglan yuzunden apar topar donduk.Sende cok hazirlik yapmissin arayamadim da seni.Araya bir kacgun girince elim telefona gitmedi.Bana kizmadin insallah.Offff neden aramadiysam.

Son düzenleme:
tek sorun samımıyetsızlık bee ablam aslında senı ve teyzelerını sevıyorum ama su dedıkodunuz benı mahvedıo o düğün zamnı yaptıklarınız içiç içimi yiyor ama bişer diğemiyorum helede su sagdan soldan duyduklarım burda yalnızım dıe benı sahıpsız sanıp konusmalarınız sonra hepsının benım kulagıma gelmesı sonra benım gecelerı uyuyammam sonra sonrasıı yokk uzar gıderrr öle işte keske hep bole dedıkoduyu bıraksanız yada ben duymasam mutlu huzurlu olsammmmm nokta

büyük görümce ; balayı dönüşü bizi özleme bahanesiyle gelip,altınlarımı borç istediğiniz günü unutmadım o gün verdim notunu. Ama yine de severim seni kendini düşünsen de iyi kadınsın

ortanca görümce ; kaynanam seni yere göğe koyamıyo, herşeyi sen bilirsin hep sen doğrusun, sen neymişsin be. Not: herkes hamile oluyo bi poşet bile taşımıyosun ne doğuracaksın acaba geleceğin başbakanını mı?? Not: geçmişte evimimi zaruri sebeplerle kapayıp kaynanamlara yerleştiğimde sen bekardın. karnım burnumda halimle etmediğini bırakmadın. BUrası niye dağınık bıdı bıdı, hala bitmedimi vs. bak etme bulma dünyası insanın evini kapatması başkasının evine gelmesi ne zormuş seninde aynıları geldi şuan başına. Hamile halimle aldın ahımı bak tek tek çıkıyo.

küçük görümce ; hala bekarsın ama çok fenasın umarım benim üç katım görümcen olur hepsi de birbirinden fena olur. Not: kızıma annesiymişsin gibi davranma , sen sadece halasısın o kadar.hasret bırakırım seni ki bırakıyorum da

hemen hemen aynı yaşlarda olmamız güzel bi duygu arkadaşlığın dostluğun ablalığın bunları hep hissettim ama beni çocuk yerine koyman hoş olmuyor aptal değilim anlıyorum sende bi haller var bnm bunu bildiğimi bilmene rağmen bide fal baktırdın herbişeyini sööledim genede sır saklıyon benden gerçi bildiğimdense bilmediğim daha iyi ya neyse kardeşine sorumlu hissettmem kendimi hiç değilse... geri kalan herşeyini seviyorum ablacım ha bide bazen az birz bencilliğin yavaşlığın olmayaydı eydii ama

4 tane görümce var hepsi ayrı telden
1 numara; Benimle yaşıt kızın var. Kırk yılda bir görüşüyoruz bir zararını görmedim. Allah razı olsun.
2 numara; Geçmişte beni çok ağlattığın olmuştur ama 3 ve 4 numaranın gazına geldiğini biliyorum. Şimdi ise gözünü açıp herşeyi görüp objektif davranıyorsun.
Kızıma bayılıyorsun bizde seni seviyoruz :)
3 numara; Allahım sana bildiğini etsin. Beddua etmeye bile üşeniyorum. Çocuklara deli olan ben sayende cocuklarından bile soğudum. Dünyanın en zeki insanı değilsin bunu bil.
4 numara;Sen bekar ben evlenmişken bana evliliğe dair nutuklar atıp dururken evlendin hergun eşin şikayet etti senden. Halada evime gelip şunu şöyle koy bunu böyle yap vs karışmana sinir oluyorum haddini bildiriyorum ama yılmıyorsun. Azmine hayranım

taa geçen seneden bu yaptığının böle bi sonuç vereceğini biliyodum ses etmedim ve bugün başıma geldi sonunda..anlıyorum bana iylik etmeye çalıştın o zaman ama farketmedin beni kötü edeceğini..sayende 2kuruşluk 2günlük insanlar bile bana kırılıp darılabildiler neyse bi yandan düşünüyorum zaten lazım da değildiler ama bidaha benim yerime aşırı tepkiler verme benim ağzımdan konuşma konuştun konuştun bari kendi fikrin olduğunu belli et millet de tribe girince ne halt olduğunu anlamıyorum bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…