farzedinki görümceniz buraya yazdıklarınız okuyacak :))

her konuda kıyaslama yapmayı bırak.sen ve ben iki ayrı bünyeleriz farkına var..ne yapsam sende yapmak zorunda değlsin ya da kendi yaşadıklarını ben yaşamadım diye hayıflanma çünkü inanki abin sayesinde çook şey yaşadım.elini bizden çek kendi ailenle mutlu ol.ben hepinizin iyiliğini istiyorum.sadece fazla sıkı fıkı olmayı sevmiyorum.YAKIN OLMAK İÇİN UZAK DUR BENDEN.

senı tanımadan once "inş ilerde evleneceğim kışının kızkardeşi olmaz, abısını kıskanır felan " derdim. senı tanıdıktan sonra "ıyıkı varsın " dedim hep. her yardıma ıhtıyacım olduğunda çağırmadan geldığın, abınle benım mutlluluğumu herşeyden çok ıstedığın, bazen ters anıma gelıp senı tersledığım zamanlarda bıle sakınlığını koruduğun , bızı bızden fazla düşünerek her zaman bızım ıçın elınden gelenı yaptığın, iyi kalplı ama hakketen ıyı nıyetlı bır ınsan olduğun için seni seviyorum
bu cumlelerı ona söyleyemem cunku sevgımı dile getıren bır ınsan değilim okadar. burda yazayım dedim

yakında bende görümce olacağımdan gözüme iyi görünmeye başladı görümcem onun için sevgiler görümcecim

Bütün samimiyetimle iyi niyetimle başlayan ilişkimizi, kıskanç bencil ve görgüsüz tavırlarınla yaralamasaydın.
Bana abla olacağını düşünerek çok yanılmışım, iyiki ilişkimiz ilerlemeden kaliteni gösterdin daha fazla hayal kırıklığı yaşamamı engelledin.
Unutmaki bende bi anne babanın evladıyım, dünya sen ve ailenin etrafında dönmüyor.
Cin olmadan adam çarpmayı düşüneceğine, insan olmayı deneseydin keşke, yalnız kalmaktan kurtulurdun.

gelin şu görümceyi elti yapalım ( görümcem yok daaaaaaaaa)

kayınvalidem olsa olmaz mııı??

görümcem yok, çok şükür

5 tane var hangisine ne söylesem hamileyken kayganamın yaptıgı sarma için çagırdıgında garipseyen büyük görümce mi yoksa dogum yaptıgımda eşimin aldıgı gülü kıskanan 2 numara görüncememe mi yoksa hali tavrı belli olamayan 3 numaraya mı yada karı koca arasına girmeye çalışan 4 numara mı olası her konuda benimle yarışmaya çalışan benim kaile almadığım sonuncusumu bilemedim

1.benden uzak dur
2.yiyorsa kendi adını kullanıpta bana mesaj at bana ananın arkasına sıgınma
3.son hatanı bekliyorum parçalayacam seni

henüz evli değilim nişanlıyım annesi ablası hep birlikte yasıyoruz.Küçük bir aile olduk.abla kelimesini en çok hakeden insan :) ablam yok ablam olsa bu kadar iyi anlaşamazdık herhalde
minik kız çocugu onu çok seviyorum kanatsız yeryüzü meleği rabbim nazarlardan korusun bizi

ben bir görümce olaraktan biraz kötü olabilirim anneme göre ama annemede diyorum sevmiyorum sevmek zorunda da değilim ama saygı duyuyorum sonuçta abimin eşi ve benim tontişikimin annesi =)
veee benimde bir görümcem olacağı için anlıyorum onu birazcıkın ama iyi görünmek zorunda değil kimse kimseyi sevmek zorunda da değil.
görümce adayı abla inşallah iyi olursun bana karşı beni sevme ama saygın olsun

canım ablam özledim seni valla epey oldu görüşemeyeli şu sınavlar filan bi bitsin de rahat rahat görüşelim..

3 görümceme de seslenmek istiyorum : lütfen annenizi ayrı eve çıkmak için ikna edin kayınvalidem ile birlikte yaşamak istemiyorum artık ((

sözümü geri alıyorum sen zaten gezip eğleniyomuşsun şuan..bana gene yalnızlık kaldı bi davet edebilirdin..
amaan boşver sonra adı ben çıkarıp üç saat dolaştırdım olacak ben gene evimde oturayım en iyisi..

sayın çok bilmiş 3 görümcem, pardon da aslında bir .ok bildiğiniz çok, kapayın çenenizi,
kalitesiz insanlarla muhattap olmam.

siz konuştukça, kendiniz beğenip, kendinizi anlatıp durdukça, ve çok biliorum diyip saçmaladığınız şeyleri dinledikçe,
içimden kahkalar atıorum, çaktırmayın..

tahmin ettiğiniz gibi ezecek birini bulamadığınız için üzgünüm, o yüzden hadi naaşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…