Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arayacağını biliyordum canım.
Ama tam konuşamadık ya, birazdan ararsın muhtemelen 5'e doğru hatta bişeyler içmeye çıkalım mı dersin.

neler çevirdiğini öğrendim kendini zeki sanıyorsun ama kaliteni gösterdin sana harcadığım zamana acıyorum ve tabi sanada acıyorum bu kadar midesiz olduğunu da bilmiyordumm yazıkk!!!

sevgulum : halin vaktin kafan yerinde mi?
aklin fikrin? nerdesin? o sarisin arkadasini ben operim bebegim. bisey dememem rahatsiz olmadigim anlamina gelmiyor. neyse ne ekersen onu bicersin bunu da soyleyim de sonradan basina geleceklerde bana cok tepki verme

okuldaki salak YY: bana bak, sen nasil cikarci adi bi insansin ya. ancaakk biseye ihtiyacin oldugunda ariyorsun beni. senin gibi insanlarin benim hayatimda yeri yokkk!! defol git yoksa hiiiiiiiiiiicccc duymaktan hoslanmayacagin seyleri soylememe cok az kaldi

Ve AFN: evet okulun belki en yakisikli erkegi sensin, en seksi erkegi de olabilirsin.. Ama benim bi sevgilim var.. Bana bakislarin, ustume dogru yuruyuslerin, o tatli gulumsemen.. cok tehlikeli hareketler bunlar. Zaten sevgilimle aramiz bozuk ve gorusemiyoruz birden bire karsima boyle cikma.. ve ya cik. ne bileyim hay allah kahretmesin bende akil fikir mi kaldi!

Sevgi istiyorum SEVGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

İyi günde sen,kötü günde sen.
Nasıl desem? Teşekkürler,teşekkürler...

Hadi bana mesaj at. "Naptın? Napıyorsun ? Nasılsın ?" de.
Çok mu zor bu ?
Hayatında başka biri var biliyorum.

Ya da atma mesaj filan. Sen bilirsin. Ben de atmam , olur biter. Yine biter, yine gider.
Haftaya bir tanecik atarım o da, doktor raporlarının sonuçlarını öğrenmek için.
Gerisi beni ilgilendirmez der kenarı çekilirim.
Bana verdiğin sözü tutman için peşinde koşup, "hani beri söz verdiğin yere götürecektin" diye kendimi paralayamam.
İnsan verdiği sözden kendi sorumlu olmalı. Kendi uğraşmalı.
Askere gideceksin, ben istiyorum ki, iyi bir şekilde kopalım birbirimizden.
Ama, sen kendini düşünmüyor ve vicdan azabıyla askere gitmek istiyorsan sen bilirsin.
Tam 15 ay ! Orada düşünecek çok vaktin olacak. Ve aklından çıkmadığımda, beni aradığında cevap vermeyeceğim.
Sen bilirsin yani.
Ben sen vicdan azabı çekip üzülme istiyorum beni kırdığın için. Ama sen bunun için hiçbir şey yapmazsan, gerisi beni ilgilendirmez.
Ve o zaman derim ki, "hadi bakalım sana vicdanınla mutluluklar !"

Son düzenleme:
datlum iyisin hossun da sen benim arkadasimsin yaa( olmaz ben yepyeni bi sayfa acicam kendime

Arada sırada aklına geldiğimde gülümse
Ufak bir tebessüm et ne olur
Sevmedi seni diyenler çıkarsa izin verme
Beni ezdirme sakın ne olur ..

hany kıızz iyiki tanıdım seni.. okuma ihtimalini bilmiyorum ama okumasan da içimden geçenleri yazıcam..
Sevdim seni.. kanım çok ısındı sana.. bırakmam ki ben seni...
Bi de (why be) ye.. nerdesiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu da kocama... uufff sinir ediyorsun beni. çok sıkıntılıyım hiç umrunda değil. bu kadar vurdumduymaz olma nolur.. yüzüne söyleyince hemen kızıyorsun..
ağlamaktan helak oldum nolurdu sakinleştirmeye çalışsan.. nolurdu hormonlarından diyip kestirip atmasan.. kalbimi daha fazla kırmasan..
biliyorsun ne kadar çok istediğimi..

ölsemde kurtulsam dediğim anlardan birini yaşıyorken neden yanımda olmuyorsun

Kadınlar ağlamak için bir erkeğin omzuna ihtiyaç duyarlar.Ama başı dolu olan kadınlar,erkeğin omzuna ağır gelir.Erkekler kadında kontrol edilebilir zeka,kontrol edilebilir başarı,kontrol edilebilir yetenek ister.Yani kadının sahip oldukları erkeğin kontrolünü aşmaya başladığında ilişki biter......bir yerde okudum ve çok hoşuma gitti.Paylaşmak istedim:26:

Sensiz olmaz ' deyince aklınıza kim geliyorsa Allah'ım sizi onsuz bırakmasın ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…