Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevindirdin beni. bak işte gönlümü almak zormuymuş..
bi gülüşün yetti

bida ararsam açmazsan furcam kafana kafanaaaa
gitmeseneeeeeee yaa daha göremedim bn seni

heyecan,korku,belirsizlik...karma karışık bir hal işte...:26:

abinlerin fotoğrafını gördüm de şimdi,ne güzel görünüyorlardı.

Çok sıkılıyorum ben...
Sorun sen değilsin ki!
Ben geçmişimdeki yaralarımı kapatamıyorum. Üzerini örtmeyi bile beceremiyorum. Ucundan çekip beni savunmasız bırakacaksın diye korkuyorum.
Keşke senin yanında bu kadar yarım kalmasaydım.
Tamamlayamıyorum...
Yapamıyorum...

Her ne kadar seni sevsem de aileni sayabileceğimi düşünmüyorum...
Bu şekilde bir gün sana olan saygımın da biteceğinden çekiniyorum... Napsam bilemedim... :26:

Sensiz olmuyor yapamıyorum..bir yanım hep eksik..öyle mutsuzum ki..

sensiz hayata nasıl tekrar bağlanırım bilmiyorum..:2:

dün o kadar sayıp sayıp hala gözlerimiz birbirine değince gülmeye başlıyoruz ya bu mudur acaba sana olan sevgimi masumiyetimi vazgeçilmez kılan offf offfff sıpasın eşşek kafalısın ama içim eriyooo çocuk :97:

:100: yaa oldu mu şimdii...
inşallah bir daha seni gördüğümde o aşk kelebeliği
misali halin devam eder...

:100: yaa oldu mu şimdii...
inşallah bir daha seni gördüğümde o aşk kelebeliği
misali halin devam eder...

kendimi tanıyamıyorum

şiştt kocacım.................... bugün benimsin heeeeeeeeeeeeee dövcem artık tırınada işinede onada bunada şunada sen baksana bi benim gözüme heyyy hadi işlerin yogun die ses etmiyorum ama krizim tutarsa kurtulamazsın elimden kendine gel kendine dönde bi bak küçücüğünebak süslenmiş

şişttttttt hastane................ gıcık kaç gündür randövü vermediniz ya verdiniz oda teeeeeeeeeeeeeeeeeeee 26 nisana o zmana kim öle kim kala devlet baba kapında öldürürsün adamı hee allah elinize düşürmesin amin

şişttttt anne...................... bi ara ya bi ara evlat bu evlat ben burda uğraşıyorum bi evladım olsun die senelerdir senin 3 tane var biride ben gb mikemmel bi evlat insan arar sorar ya puff puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

şişşşştttt abla................ nabıyosun sen ya sende anana benzedin iyce

şişşttt kayın valdecim............... keşke gerçek annem sen olsan sende olmasan

şiştttttttttttt kayınpederim............ kocamı bugün erken sal yüzüsünü göremiyom adamın özledim daaaaaaaaaaaaaaaasaygılar efem

şiştttt komşiiiiiii............... canım sıkılıyo kısır yapta çarsana beni

şişttttttttt kendim................. buralarda durcana gezicene kalkta ders çalış hey yawrum heyyyyyyyyyyyyyyy hafta sonu sınavın var

Son düzenleme:
Benim çektiğim acıların bin katını çek şu anda günlük gülistanık yaşıyorsun ama sende çekiceksin o zamnada ben mutlu olcam !!!

Son düzenleme:
Birini seviyorsan onun için yapabileceğin
En anlamlı şey
“Değişmektir!”...

Şayet “aşktan önce” ve “aşktan sonra”
Aynı insan olarak kalmışsak
Yeterince sevmemişiz demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…