Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okumayı bırak roman yazıyorlar :) senin fıstık nasıl özlemiş mi seni. Ne zaman ulaşacağım sana bi yazdığın gibi yazabilsem keşke görsen ne zorluklar ile yqzıyorum :)

Barışsak artık, ben dayanamıyorumm
Öyle özledim ki seni, kokunu, nefesini, konuşmanı, yürümeni, gülmeni

ohoooo sen böreği açıp, pişirip yollayana kadar yemeği yerim ben

tatlı yolla sen en iyisi

icim okadar doluki
bunlari sana söyleyememek öldürüyor beni
söyleyemiyorum cünki imkansiz izin vermiyorsun..
cok üzüldün kirildin biliyorum ama
hayata bukadar kötü nejatif bakma
bana tanisma firsati ver ben seni mutlu edecegimden okadar eminimki
bana inan hep istedigin o mutluluk olacak
sen yeterki bana birdefa tanisma firsati ver
Seni cok seviyorum!

hayat sen oku bu sana>>>>>>>>>>>>>>> dıtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

aşkımmm yarın yanında olacğaım ama şu an gribimm
öyle özledim ki seni, yanına geldiğimde hiçbirşey bozamasın keyfimi istiyorum
o yüzden iki gündür içmediğim ilaç, içmediğim sıcak içecek kalmadı
tek olsam yatar yatağıma kendi kendime geçmesini beklerdim
yarınki vizemden sonra bütün yorgunluğumu alacaksın biliyorum
sana sarıldığımda bütün hastalığım bitecek, yine hayat dolacağım
bak gördün mü?vücudum da tepki veriyo artık özleme
son 24 saat nolur geç
sevgilimi özledimm

bir haberin gelsin artık lütfen gelsin seni çok özledim kafam çok karışık karışıklığımın ilacı da sensiz lütfen be canım artık hayat bize de gülsün sensiz yaşamak istemiyorum
sana bir şey olmasın korkuyorum..ne olur bırakma ismini söylemekten korktuğum yerden çık artık iyi olduğunu biliyim lütfen be canım duy beni ne olur güçlü bizim için
geleceğimiz için onca emek verdik bekledim bekledik.ne olur yarım bırakma beni lütfen içimde yangını söndür artık bir mucize bize geldin emi aşkım ne olur iyi olda senden bana başka beni anlayan bana destek veren yok yemin ediyorum söz veriyorum sözünden çıkmamaya seni kızdırmamaya çalışıcam evet seni kızdırmayı çok seven ben artık kızdırmıcam

normalinde başı ağrısa yataktan kalkmayaan been! regl sancısından geberirken nası oluyoda yarın için ne giycemi ayarlamaya çalışıyorum anlayamadım bu işi, Aşk bu olsa gereeekk diimi Kurbik ? yanınaa geliceem için hastalık ağrı sancı umursamıyorum ilacım sensiiiinnn

offf recep ivedik gibi bağırasım varr
agresifimmm,komplexliyimm,sinirliyimmm huzursuzum bu aralar
bir sakinleştiriciye ihtiyacım var sanırım
bak bak sana ne dicem senin keçi soyuyla akraban olduğunu düşünüyodum ya hanii şimdide şerefsiz olduğunu düşünüyorum
verdiği sözü tutamayan,kadir kıymet bilmeyen,öküzzzzzzz
sen naptın biliyo musun beni elimden tuttun dağın en tepesine kadar çıkardın sonrada uçuruma geldiğimde elimi bıraktın
nasıl inasnsın ,hiç aklına gelmiyorum biliyorum
ama nasıl işime geliyor biliyo musun gün gün aklımdan çıkıyosun özellikle de iyiki beni yarı yolda bıraktın nefret etmeme sebep oldun bu sayede bu seni unutmamı daha çok sağlıcak
hani yemin etmiştin senin olmam için de tutmadın ya bu sana olan nefretimi kat kaat arttırdı

Dilimle kalbim aynı şeyi konuşsun söylesin istiyorum artık lütfen :26:

Bu dünyada herkesi kandırmak öyle kolay ki diğer dünyada Rabbimin huzurunda ne yapacaksın çooook merak ediyorum..Azaların konuştuğunda hiç utanmıyacak mısın..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seni düşünmek güzel şey
Ümitli şey
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey.
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
Ben artık şarkı dinlemek değil,
Şarkı söylemek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…