Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelip geçici şeyler için, birbirimize sevdalı yüreklerimizi yıpratmasak ne olur

gun olur devran doner ,sen kapimi calarsan
cok gulerim haline ,o gun beni ararsan..
jelibon sevilmek ister, ask kolay degil anla
agla haline aglaaa..

yolun acik ola elvada..
gor gor seni nasil unutacagim
yeni yeni asklara kavusacagim
sakin ola gonlume sirnasma
seni avucumda oynatacagim :)

valla canin yansin insallah ben birini bulayim da,hihhhhh.

Son düzenleme:
Habersiz gittigin seyirlerde sana mesaj atana kadar bana haber vermemen beni cok uzuyor. neden boyle yapiyorsun? hersey zaten yeterince zor degil mi ? seninle evlenmeyecegiz sevgilim, en azindan sen gecmisin tum izlerini kafanda yok edene kadar. seni nasil sevdigimi kendime bile zor acikliyorum. neler yapmadim ki senden kopmak icin.. olmuyor. alnima yazilmis bi yazi gibi kacmaya calistikca sende, cirpindikca iyicene kalbinin derinliklerinde buluyorum kendimi. uzme bizi ne olur. benim icin cok degerlisin ve bunun bi sebebi bile yok. Degerlisin cunku oyle.. Ne bileyim? Seni sevmek icin dogmus gibiyim. Bizi uzme, yorma, lutfen sevgilim.

halil sezai isyeeanınaa bağladım sevgilim kusuraa bakmassın artık diiimii?

gece gece one more cup of coffee dinleyip niye kendime işkence ediyorum hala...
daha kaç ay geçecek...
kaç yıl...
usandım artık bu hüzünden...
beni bıraksın senli düşünceler...
aklıma hiç gelme olur mu?

Ne kadar ürkütücü bakislarin varmis aslinda, bunu daha yeni farkettim.
Bazen düsünüyorumda 8 sene boyunca ben mi kördüm yoksa sen mi iyi oynadin?

senden ayrilmayi dusunurken simdi herseye ragmen seninle birlikte olacagim gunlerin hayalini kurarken buluyorum kendimi. bana dokunmani istiyorum, seninle ayni yatakta uyumak, nefesini dinlemek ve tenini tenimde hissetmek istiyorum...

Keşke bana biraz güvensen, küçük kız çocuğun değil sevgilin olduğumu kafana iyice soksan, ikimizi sevdiğimi bize zarar verecek birşeyler yapmayacağımı, sevdiğim şeyleri kırıp dökmeyeceğimi anlasan. Bir de beni annenden daha fazla sevsene mümkünse.. Hatta Dünyadaki herkesten daha çok sev.. şimdilik bu kadar öptüm bye

iyi ki terketmişim seni :) bensizlik adama çevirmiş bi güzel :) şimdi benim oluşunun bayramını kutluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…