Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keyfin mi yok? canın mı sıkkın? başına birşey mi geldi bilmiyorum. bakamıyorum da sayfana. içim çok sıkılıyor iyi misin? diye soracağım bir çuval inciri berbat etmek istemiyorum. içim daralıyor senin hakkında hayırlı dua ederek içimi rahatlatabiliyorum sadece. umarım başına bişi gelmemiştir, beni sevdiğini anlarsın pişman olursun inşallah birgün çok geç olmadan bu ay sonuna kadar aklını başına alırsın umarım

Sen bana hala aşıksın.
Üzülüyorum bazen senin adına ama sevmek de çok güzel di mi. /:
Ben kimseyi sevemedim bak 23 olduk.

Tam istediğim gibi olmasa da dediğimi yaptın, benim yanımda yaptın.
Başka insanların hataları yüzünden seni suçlamam doğru değil farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.
Bugün görüşürsek senin tavrına da bakacağım, dün gece çok kötüydün üzgünüm benim yüzümden bu hale geldiğin için.
Büyük şeyler yaptın benim için, kendin de söylediğin hatta başka biri için asla yapmazdım bunları yapmadım da zaten dedin.
Ama küçük şeyler bizi bu kadar etkiliyor işte. Malesef etkiliyor ve ne olacak bilemiyorum.

Farzet ki, yazdıklarımı anlayabildin...
Ya anlayamadıkların?
Ya yazıp da sildiklerim?
Ya yazamadıklarım?

Hz.Mevlana

Bi anda nefesim durdu sanki, kulaklarım uğuldadı , bir tek kalp atışımı hissettim.. Sen benim olunduğunda

Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış
Di'li geçmişten tek yaramsın sen
Sensiz kimsemiyim kimsesizmiyim bilmem ,
Hiç bilmek istemem hatta düşünmem

keşke yanımda olsan.. bu güzel hava da herkes dışarı da ve mutlu.. ama ben senin ellerini tutamıyorum,gözlerine bakamıyorum,seni koklaya koklaya öpemiyorum.

Dön artık seni özlüyorum..

sıcacık kollarından ayrılıp geleli daha 24 saat bile olmadı
ama ben seni çok özledim sevgili
nasıl geçer ki senden ayrı onca zaman yine?

Bana çevreni söyle,sana çapını söyleyeyim..

Sen beni yalnız anlamışsın...

Sevgilicim, sınavlarıma motive olayım diye cuma sınav çıkışı sürprizinin olduğunu şimdiden söylemen sınavlara motive etmekten, çok dikkatimi dağıttı Çok merak ediyorumm:97:
Neyse öğrenmesini bilirimki ben

beni buraya getirdin sonra da sap gibi bıraktın, aferin sana....
şimdi de ev sahibi mayıs sonu evi boşaltın diyor, nelerle uğraşıyorum Allah'ım....
tayinim belli olur giderim hemen inşallah....
nefret ediyorum bu memleketten....
sabır yarabbim....

''Tuvalete saklanıp, aynadaki kırmızı burunlu aptaldan nefret etmek normal.
Hiç tanımadığı birinin ölmesini istemek normal.
Çok içmek normal, sarhoş olmak normal, evden çıkmamak normal, kusmak normal, başkasına dokunamamak normal.
Rol kesmek, küfretmek, aynı kaldırımda tekrar oturup; ışığının sönmesini beklemek normal.
Kaçmak normal, uzaklaşmak normal, değişmek normal, delirmek normal.
Sana söz veriyorum, tutamayacağın sözler vermek normal.
Ben seni anlıyorum, sevmemek normal.
Derken, düşünmeye zaman bulamayacak kadar çok çalışır ve artık rüya bile görmez.
(Bizden çok daha önemli bir ‘sen’ var ki; benim lafım bile olmaz.)
Her şeyin giderek normalleşmesi.
Ve normal olmayan tek şeyde takılı kalmak, inanın çok normal.''

Bir gün beni aldatır da pişman olursan bir daha yapmayacaksan bana söyleme Senden ayrılmak zorunda bırakma beni en iyisi aldatma

Son düzenleme:
Sana dünyanın en güzel en anlamlı cümlesini söylemek isterdim ama hiç bi şey bu iki kelimeden daha değerli olamaz, seni seviyorum...

Özledim ömrümün törpüsü!
Hayır madem ben silince dayanamayıp engelliyorsun, 2 gün sonra o engeli niye kaldırdın? Derdin ne? Maksadın takip etmek ise ben hayatımın bütün kapılarını ardına kadar senin için açtım zaten!
Ama inanıyorum ki yakında hiç bir kızın sana benim kadar değer ve güven veremeyeceğini öğreneceksin. O teyzeni de buradan öpüyorumm

artık sadece pislik yazmak isterdim
seni tanıdığıma bin pişmanım , nerden o fırsatı aldım da tanıdım seni,keşke bana bu numaraları yapmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…