Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uhuhu hafızamı kaybettim sanırım hiçbirşeyi hatırlamıyorum bir yalancı dışında
çokmu mutlusun daim olsun sen şimdi benim için gerçekten sıradansın nefretim bile bitti
ya ben resmen kendim için mutlu oluyorum huhu var mı ötesi bugün bir kez daha anladım ki
sen vazgeçilmez degilmişsin benim sevgim muhteşemmmişş yuppi ve bitti bu sefer eyvALLAH ...

“Kıyâmet gününde nereye gitmek istiyorsanız; hazırlığınızı ona göre yapın!”

(Ömer bin Abdülaziz)

Bilmem Anlatabildim mi..? ))

El ve ayak çatlaklarına KREM iyi geliyorda; KAFADAN ÇATLAKLARA ne iyi geliyor.işte onu bilmiyorum..:))) bulursam söz ilk sana vereceğim

yüzüne bakarak söyleyemedim ama şimdi yazıyorum işteeeee...... sendennnnn vazgeçmicemmmm hayalimdeki erkek sendinnnn ve ölene kadar senin yanında olucammm canım eşimmmm ROMEOM!!!!!

yoklugunu bastirmak icin ogrensen sinir olcagin seyler yapiyorum.. ben uzaklarda olup sen benim suan yaptiklarimi yapsan senin..... ozur dilerim. ama napayim yoksa dusun dusun coktur isin demisler. hem ayrica kafaya taktigim seyleri de daha da buyutuorum..

bir gülü sevdim
bir seni sevdim
bir mevsimlikmiş senle aşkımız

Gözlerimi açsam Da Sen çıksan karşıma
Gel Beni azat Et kayboldum karanlıkta
Ben Bizi unutmam gitmek yakışmaz bana yolcuyuz hayatta Sen gel otur yanıma

sevgili kocacim burayi okuman yuzde sifir ihtimal ancak yinede seni cooookk seviyorum..
senden bi cocugum olsun istiyorum....

''Kendime katlanmam gereken bir ömür olması midemi bulandırıyor ve kalıp bana katlansaydın dünyanın en mutlu sayılan insanlarından biri olurdum.''

Uzun zaman sonra ilk kez seni bu kadar çok öptüm değil mi?
Ne yapacaksın madem? Beni kızdırmayacaksın.

Gerçi ne istesem yapıyorsun, bana olan özverin fedakarlıkların verdiğin değer çok fazla.
Yetinmeyen benim galiba.

Bazen seni çok özlediğimi farkediyorum sonra yüzümde tatlı bir tebbesüm olursun.......

Son düzenleme:
annişko farzet ki burayı okuycan
sevenleri 2 gün de olsa ayırmak günahtır
lüffffffeeennnn gidiim keşana :116:
1 aylık ütü benden noluuuurrrr :84:
pişman olmıcaksın

Hala hayatimda ve hayatim olusun baskalarinin canini yaksada, ben seni sevdigim icin kendimi kutluyorum her seferinde

Senle olan kocaman eğlence dolu bi 24 saatin ardından , şimdi evde olmaak okadar can sıkıcıkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…