Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en siradan gunde, zamanda elinde bir kirmizi gul ile geliyorsunya bana... icim eriyor, icim akiyor gozlerimden gozlerine.. sen iyiki benim kocamsin iyiki benim canimsin, iyiki SEnsin, iyiki BİZiz...

hayatım söz aldığın mızıkayı çalmayı öğrenip sana besteler yapacağımm en en en sevdiğim çocukluk oyuncağımdı bu benim
2 gündür çocuklar gibiyim sayende

Son düzenleme:
biri "kakam geldi,çişim var" diyor diye kendini dünyanın en mutlu insanı gibi hissetmek delilik mi yoksa annelik mi tuvalet eğitimi ömrümün zolu bir sınavıydın,başarıyla geçtik seni

Tek yürek yaşanmıyor
Dalgasız deniz gibi..
Hep çok yavaş bitiyor
Sanki hastalık gibi...

Ben size delicesine aşığım...... Yokluğunuzun bir anlık hayali bile ölümden beter... Benim hayatımın anlamı sizlersiniz... A & Ç

Ben artık çook Özgür'üm:) sana söz verdim ama yine buralardayım efkar bastı birden..gülerken neden ağladım ki ben elimde değil ama..saydım daha bir kaç gün olmus.yok yok onbeş nerdeyse..zor olcak ama olcak inşallah Özgürüm..uyu sen mışıl mışıl.yarını da atlat hayırlısıyla,hiç korktuğun gibi olmayacak Özümmm:)

Seni seviyorummmmmmm
Seni seviyorummmmmmmmmm
seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah im gunahsa gunahi boynuma seviyorum onu Yarabbim.. Cikardin karsima, onu alsan elimden veya biraksan da kabulum biliyorum her iste bir hayir vardir..
Bana yasattigin mutlulukta, huznunde basim ustune.. Beni sev yeter.. Benden vazgecmee

Benimle ömür geçer mi ki'' dedim.
"Senle geçirmeye ömür yeter mi ?" dedi.
İşte bu bana bir ömür yetti.

Özdemir Asaf

günler bir anda geçsin bende kavuşuyım o güzel yüzüne

Son düzenleme:
Asalet; Boyda Değil, Soyda... İncelik; Belde Değil, Dilde... Doğruluk; Sözde Değil, Özde... Güzellik; Yüzde Değil, Yürekte Olur !
"Mevlana"

bu ne yakışıklılık böyle ya.
uzun saç sevmem tabumu yıkan ilk kişisin.
senin gibi birisi çıksın karşıma.
inanılmaz yakışıklısın, çok çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…