Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün gece ne güzeldi ..
beraber şarkı söylemek, dans etmek ve seninle olmak ...
harika birisin

Alışmaya çalışmak diye bir şey yok
Alışmak zorundayım ..

Üzülmemek diye bir şey yok
Üzülmem gerek ..

Severek unutmak olur iş mi
Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki
Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz
Boş bırakacağım yerini..
......HEP BOMBOŞ...

Belki de herkese göre bir yer var dünyada diyorum,
Herkese göre biri var ama herkes doğru yerde değil.

ya madem bitti neden hala bana çektiriyorsun.... git hayatını yaşa.... yok beni düşünüyormuşsun da falan.... artık yalan söylemekten sıkılmadın mı allah aşkına... yeter ya...

niye hala beni mutsuz etmeye çalışıyorsun.... perişanım zaten görmüyormusun.... bırak ayağa kalkayım ya.... OOOOOFFFFFF

Benim ikinci melegim suprizle mi gelirmissss :)))))) hos gelirmissss sefa getirirmisss :))

Alışıyorum sevgilim. Sorgulamıyorum artık, kabullendim sayılır. Bazen çok kızıyorum sana, neden böyle oldu diye. Gitmemeliydim oraya diyorum. Nefret ediyorum senden. Tanışmasaydık diyorum! Tanıştıranlara kızıyorum. Bazen de ellerim sen gibi kokuyor. O zaman, kesin sen de beni düşünüyorsun diyorum. O zaman özlüyorum seni sevgilim. Kaç kez görebildim ki topu topu zaten.

O sokağın başında ayrılınca, arkamdan bakmadığını gördüğüm gün anlamıştım. Benden adım adım uzaklaşıyordun ve ben aklımı kaybediyordum...

Birbirimizin hayatlarına dokunduk. Dokunduk ve geçtik. Bende izlerin var hala, silinsin istemiyorum. Ben hala, çok özleyince seni gözümü kapatıp, sana son sarıldığım kazağımı kokluyorum.

herşeyiyle harika bir yıldönümüydü sevgiliiimm Ağva'da şahit oldu aşkımıza Seni seviyorum.

Neden BİTTİ biliyormusun?
İnanmaya gücüm kalmadığı için BITTI.
Ne olursa olsun her defasinda peşinden geldiğim için BITTI.
İncittiğin yerler daha geçmedi diye BITTI…
Senden vazgeçmem sandığın için BITTI.
Uğruna gösterdiğim sabrı anlamadığın…… için BITTI.
Zerre kadar değişmeyeceğin için……BITTI..
SEVIYORUM dediğin ama SEVGININ uğruna hiçbirşey yapmayacağını gördüğüm için BITTI..
BITTI..; zor oldu ama BITTI…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…