Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çabuk gel güzel gözlümm
kaçıracağım ve en sevdiğim dersim bile umrumda değil şu an
çok özledim çünküü

‎" Bütün kimliğiniz bir anda yok olursa ne yaparsınız? Bütün hayat hikayeniz bir yanlıştan ibaret oluverirse, bu durumla nasıl başa çıkarsınız? "
Chuck Palahniuk

Lise hayatımın içine ettin, ama seni sevdiğime pişman değilim be sevdiğim.
Yine olsa, mal gibi düşerim aşka seninle. Yüreğim seni çok sevdi be sevdiğim.
Keşkelerim kaldı kalbimde, dilimde dudağımda sözleşmeye bir saniyesi kalan.
Ah bir saniyem daha olsa gözlerinde.
Tek bir bakış yeterdi be çocuk.
Ben senden sevgini istemedim.
Kokunu istemedim.
Gülen gözlerini istemedim.
Ben senden bir ''Merhaba'' nı istedim be sevdiğim.
Kalbini mi istedim?

Su yasamimda olsa olsa 5-6 kisiyle tartismisimdir.Sende o 5-6 kisinin icindeydin.Hicbirinde uzulmedimde sende cok icim yandi..Hep bogazim dugumlendi.Simdi hersey eskisi gibi ve sen bizim ailenin artik bir ferdi oldun.Hep boyle dusunceli,durust ve merhametli ol.Ozunu hic kaybetmemen dilegiyle..

ikimizin ıssız bir adada yaşaması fikri aslında güzel bir fikir.
ama yinede sevdiklerimiz de olsun yanımızdaa:127:

kendini birşey sanan gerizekalı eski sevgilim.onca mutsuzluğu yaşattın bana seni çok sevdiğim için hiç ayrılmayacağım sandın ama bak yanıldın.neymiş çok sıkıyormuşum çok karışıyormuşum bunaltıyormuşum ayrıldığımda ilk zamanların çok güzeldi demi karışan müdahale eden kimse yoktu tabiki.ama ne olduda pişman oldun yaptıklarından öyle arayıp arayıp ağlarsın allahın kepçesi.artıkkk sana asla dönmem hatta şimdilerde kendime kızıyorum sen gibi birine çok yüz verdim. kendini playboy sanan gerizekalı artık benim yeni bir sevgilim var yüzsüzlük yapma artık maymun :)

keşke bu ilişkinin mutlu sonu için sadece ben savaşmasaydım..
keşke en az benim kadar cesaretli olabilseydin...
seviyorum demek yetmedi be... seviyorum dedğinde damarlarıma kadar hissettirebilseydin...

canımı yakmaktan bir an vazgeçmedin...küçük hesaplar peşine düşmedim...bizi yormadım..
ben sadece SEVDİM...mutlu olalım diye elimden geleni yaptım..

çok yordun be sevgili bizi...sonunda yine giden sen oldun....
biliyorum seninde canın yanıyor...ama benden bekledn hep değişmemi..ya sen??sen hiçbirşey yapmadınki!
çvremizin bitmez dedikleri hikayemiz bittii...

BİTTİ..yutkunarak söylemek bu olsa gerek...........

Sana rahat rahat diyemedim ama biliyorsun senle ayni beden degiliz ki ama ne yapayim kalbini kiramam hem söylesem sen beni döversinde kesin neyse bi kac parca bisi getirdim umarim olur yoksa sen beni gene döversin haha

Uzun bir aradan sonra birlikte gecirdigimiz 2 gün öyle muhtesemdi ki.
Ve bize cok iyi geldi.

Çabuk gel.Çok acıktım...Karnım açken ütü yapamıyorum...:))

kimseler anlamaz halimden.. kimseler bakmaz senin gibi gözlerime.. kimsenin kokusu seninkine benzemez ki.. kimse senin yerini almaz, alamaz.. vazgecmem senden.. bırakmayalım bırbımızı bırdaha ..

Bir eşi olmalı insanın: ♥
Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini, tasasını, öfkesini, sevincini, coşkusunu... Güven duymalı, her şeyiyle. Başını göğsüne koyup, huzurla uyuyabilmeli, tüm düşüncelerinden arınmış olarak. Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı...
Şımarabilmeli yanında. Kıskanılmalı zaman zaman da..

Beni kirmaya cekinmedin.. beni mutlu edebilme kabiliyetine asik olmustum ama ben senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…