Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok kizdirdin dün aksam beni bunun üzerine susman beni cileden cikardi...

Yalan zeka isidir,durustluk ise cesaret...
Eger zekan yetmiyorsa yalan soylemeye;
Cesaretini kullanip durust olmayi dene...
V.Hugo

Hiç düşündün mü?
Benden vazgeçememe nedenini?
Ben bugün aşağıda sigara içerken sen aniden karşıma çıkınca,araca binip şantiyeye giderken tüm kurum dedikoducuların önünde bana el sallarken bunu düşündüm ben.
Ben varken zaten yanımdasın,bitirsem izin vermiyorsun?
Söylesene sevgili ne var bende bu kadar?

bebelerimin babasııı neden bu kadar uykucusun acabaaaa? bal mı depoluyosun böle uyuyarak? anlamadım kii baska bı acıklaması olamaz bu tatlılıgın

Sevmiyomus gibi yapsam da aslında asık olsam da cünkü ben ben böyleyiim!
Ben deliyim.

Son düzenleme:

dayanilmaz cazibeee lalecim

Nazara gelmekten hic bu kadar korkmamistim..
Kotu seylerin tekrarini yasamak istemiyorum artik. Kalbimi sana acmak istiyorum ama korkuyorum. Yorgunum galiba, ama sen her dokunusunda, her opusunde biraz daha aliyorsun yorgunlugumu. Hic bisey icin acele etmemen guzel, tesekkur ederim. Sabah kalktigimda bana gecenin bi yarisi yazdigin mektubu okumak cok guzeldi ( Gercekten cok umuyorum ki sana layik, seni hak eden bir sevgili olurum..

masumca alınmış bir süstü o... neden çıkardın anlamadım...tamam ben yokum hayatında ama o süsü gördükçe aklına geliyorum diye mi çıkardın...bukadar mı dayanılmazım senin için... hiç mi güzel bişeyler yaşatmadım sana...

Apaçık haksızlığa uğradığında sessiz kalmayı tercih eden dostun gerçek dostun değildir... Karakteri oturmuş biri haksızlıkları görmezden gelemez.....

benim için her zaman üzülmene gerek yok.
ben üzüldüğüm anlarda sen de üzül yeter.

Offf offf ki ne offf...

İki yüzlülüğün,yalakalığın adı zekilik olmuş da haberimiz yok...

Nereye gidiyor bu insanlık...

Bu demek oluyor ki ben ömür boyu geri zekalı olarak anılmaya mahkum olucam ....

bugün baktım da yabancı biri gibisin artık bana. bambaşka bir kişilik, farklı dünyadan biri gibi geldin bana. 1 sene sonra görüşsek ne olacaktı kim aynı yerinde kalabilirdi ki?

Kimler bırakıpta beni terketmedi ki
Sende bir kenara at gitsin beni

Savur küllerimi yak gitsin beni ...

Tüm kalabalıkların arasından sıyrılıp sadece 1 dakikalığına arasan ya beni
"Burda olsaydın" desen ya...
Ama nerdeeee...
Ben burda seni düşünüp durayım....
Sen orda....
Aklına geliyorumdur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…