Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SEVİYORUM SENİ!!!! Gelsin artık aynı evde yaşıycağımız günler sevgilim.
Geçsin şu bikaç ay... Netleşsin herşey. Kalbimin tek aşkı, nartanem, aşktanem
aşığınımmmmmm

anneni bırak artık ailen ben ve çocuklarınız biz varız sevgilim canım kocacım seni çok seviyorum

az kaldı
çarşamba günü gelıyorum, yanındayım
sen bunlardan habersız üzülüyorsun oralarda
bılıyorum bana ıhtıyacın var, az kaldı dayan ...
senı sevıyorum

Biliyo musun aslinda mutluyum, huzurluyum...
Seviyorum seviliyorum, gülüyorum, tipki eski günlerdeki gibi.

Tek bir seyi engelleyemiyorum;
gece o yataga yattigimda ve sabah gözlerimi dünyaya actigimda sana beddualarimi eksik edemiyorum...
Söyleyeceklerim bu kadar.

Son düzenleme:
Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım
Sende kaybettiğimi başkasında ararım
Benim için üzülme !!

aklimdan cikmiyorsun ve aklima zararsin. uyuyamiyorum,ders de calisamiyorum be adam(!)...zihnimi doldurma,bu kadarina hakkin yok
git artik defol git dusunmek istemiyorum artik seni.
sadece mutlu olmak istiyorum artik..
unutulacaksin.. sana "eski sevgilim" bile demek istemiyorum ya, madem yanimda yoksun iyelik ekleriyle de var olma hayatimda..

aklım da neversa zamannında bır bır yuuzune soyledım ıyıkıde soylemıısım sen adısın dedımı anlarsın gerıısnıde............ V.....

Madem ki yokluğumla daha mutlusun, O halde yokluk, benim senin için büründüğüm son kimlik olsun..

Bu saatte uyanilir mi beee kuzucum..Ahh ahhhh simdi sicacik yatagimda olmak vardiiii

keşke içimde yarattığın yıkımı görseydin keşke böyle sevgime güvenip yaptığın artislikleri umursamazlıkları bırakıp bıraz bizim için çabalasaydın. hayatımda hiç bukadar ikilemde kalmadım sevgimi bile hissetmiyorum. niye ağlıyorum ozaman.. onuda bilmiyorum. ama son demlerimdeyim biliyorum. ayrılığı düşündüğümde kalbimin acımadığı an bizden eser kalmıcak

‎`'gelmesen önemli değil,
gelsen önemli olurdu`
gelmemen benim büyük yalnızlığımı doldurdu.'

şu güneş gözlüklerini seviyorum doğrusu
hem güneşli günlerde güneşten gözlerimi koruyor
hem de ağlarken belli olmuyor...:26:

Dön dayanamıyorum artık
Dön bu ne çok yalnızlık
Çık gel ne olursun apansız
Hadi dön, hadi dön, hadi dön yalansız....

sabah sabah bu dizeleri dinlerken ,çok
neşeli olsam da tutamadım kendimi..
bir yadan günleri tutamıyorum geçiyor
yapacak onca şeye rağmen,bir yandan da
nasıl geçicek diyorum....

uf sen niye geliyosun ki.

ne anlamı var yani bunun.gelmesen de herkes için hava hoştu zaten.boşuna yol parası vs. vermeseydin keşke!

onun yerine insanlara birazcık sevgi verseydin ve biraz da önem...

o yüzden gelsen de gelmesen de bişey değişmeyeceğinden sen en iyisi gelme daha iyi.

çünkü bazıları senin yüzünden bunalıma bile girebilir burada.tabi senin umrunda mı ki bu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…