Görmedin ya. Gözünün önünden gectik biz ama sen görmedin.
Dönüste de yoktun ortada. Diger tarafa gectin sanırım ama orası da müsait degildi.
Güzel gündü yaaa.
tam 1 yıl oldu bugün..seni çok özledik canım dedeciğim.sana bazen çok kızardık ama evlatların ve torunların seninle hep gurur duydu ve seni çok sevdi bunu bil lütfen.çok özledim seniiiiiii
üzen taraf olmak yerine üzülen sadece üzülen taraf olmayı öyle çok isterdim ki . seni üzmek seni ağlatmak nasıl canımı yakıyor bir bilsen. sana aşık değilim belki ama senin beni ne denli sevdigini çok iyi biliyorum. sana bi çok kez ima ettim seni istememe sebeplerimi ama anlamamakta ısrar ettin suan yine basın dertte ne zaman senden bi haber alsam hep bi pisliğin içindesin ben varken bütün bunlardan sıyrılıyorsun ama ben buna daha fazla katlanamıyorum anla beni ve affet lütfen
Ne olur gelsen Abdullahhh
Bak abim yine mutfaktan sesleniyor evi topla diye, oysa ki hepsini o dağıttı ben değil. Gitti akşam arkadaşını çağırdı ben köle gibi yemek, çay peşinde koştum. Yedi, içti, gittiler toplamak bana kaldı!
Senin gibi bi adamla aylarca aynı evi paylaşıp sonra abim gibi hödükle vakit geçirmek çok çokk zorrr
Gözümün önüne ben bulaşık yıkarken sessizce süpürgeyi bulup, çalıştırman geliyor...
Ah benim canım sevgilim, herşeyim...
Hayat bizi ülkenin bir ucundan, öbür ucuna sürüklerken kalbimdeki yerin hiç sarsılmadı...
Kardeşlik neydi? Seninki acısa benimde acımaz mıydı canım? Sen orda yalnızsan ben çok mu kalabalığım? Ama yok... Yok işte... Birini diri diri gömmek. Sen bana bunu yaptın abi. Ve sırf birini sevdim diye. Ve sırf ona inandım diye. İnandığım masal tam 1 sene önce bugün başladı. Tam 1 sene önce bugün gördüm onu! Ve tam 1 sene önce bugün öldüm senin için...
Annemle konustum simdi. Sana söylemek istediğim o kadar çok şey var ki. Senin yüzünden senin gibi bir iki yüzlü oldum!!! Bir yanım ağlıyor bir yanım gülüyor. Ben naptım sana? Ben iyi olmaktan başka ne yaptım? Senin için? Ailemiz için? Daha 22 yaşındayım, beni nasıl bu kadar yalnız bıraktın?