Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En kötü günümüz böyle olsun..Sizinkilerin yanındaki o çaktırmadan ufak ufak oynaşmaların da çok hoşuma gitti

sen benim ilk ve tek erkeğimsin. seni çok seviyorum. hep yanımda ol, hep aşkımı hisset

Allahım bize yardım et nolur...
Hakkımızda hayırlısını nasip et yalvarırım...
Zorlanıyorum,kolay bir yol göster nolur...

Bak bebeğim evlendik, ve tam bir sene oldu bugün... İnanamıyorum ne kadar cabuk gectı zaman sankı daha dün gibi nikahımız... Zamanın bukadar cabuk gecmesi beni korkutuyor. SENİ SEVİYORUM ilk günki gibi ve daha fazla...Nice yıllara bitanem buruşup pörsüyünce bile sevicem seni...

onu benden almasınlar
bize bulaşmasınlar
arayıp sormasınlar
kıskandırıp durmasınlar

ben O'na resmen aşığım

Seninle henüz daha tanışmadık.

Aslında, belki de tanıştık ama farkında değiliz... Belki de sadece ben farkında değilim.

Ve sen benim hayatımın en büyük aşkı ve bana aşık erkek bana doğru geliyorsun..

Seni farkedeceğim günü, hayatıma gireceğin ilk günü bekliyorum. Buna hazırım.

Senin beni sevmene, bana aşık olmana ve beni her şeyin üzerinde tutmana hazırım.

Seni tüm kalbimle ve ruhumla seveceğimi bilmelisin.

Sen , kalbinde ALLAH inancı olan ve ALLAH yolunda adaletlice birlikte yürüyeceğim kişi... Gel artık .

Ben olduğum gibi olduğum yerde seni bekliyorum.

Benim için tek aşk sen, senin içinse bir tek benim biliyorum.

ALLAHTAN tek bir şey istiyorum; onunla tanıştığımda, evleneceğim ve çocuklarımın babası , hayatımın aşkı , hayatının aşkı olacağım adam olduğunu bana bir şekilde belli et ...

Şükürler olsun şimdiden !​

Son düzenleme:
Aile olmak nasıl bişey acaba ??
Hiç düşünemiyorum..
İki kişilik bi aile nasıl bi duygudur ki güzeldir herhalde

kocacımmm seni çok seviyorumm Allahım aşkımızı, sadakatimizi, mutluluğumuzu daim etsin nazarlardan korusun bizleri bebeğimizi aminnn Rabbim sizi başımdan eksik etmesinn

Başka bir kıza bakıyorsan ölümü gör ki Allah'ım beni sana yar etmesin...

Sizin görebileceğiniz bir yerde olup o şarkıya eşlik etmek istiyorum.
O zaman bana bir kez daha ................

Ben bu yaz bronzlaşmaaak,kendimle uzlaşmaaaak,yer yer yozlazmak,uzaklaşmaaak istiyoruuuuuuuum!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…