Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sefer cok kotu yaptin herseyi. kirdin, doktun, parcaladin yine birlikte topluyoruz cok yoruldum cokk.
 
Gece otobüste geçirdiğim 12 saat boyunca "Sen orada koltukta boynunun ağrısıyla uyumaya çalışırken benim bu yatakta yatmam haksızlık değil mi?" diyerek yolculuğum boyunca uyumayan sevgili, seni karşıma çıkaran Rabbim'e şükürler olsun!..
 
Sürpriz sürpriz sürpriz
Ne yapacaksın merak ettim.
Aklımda var bir şey amaaa
 
özgürlüğün altından bir tabure çekildi.. tarih 6 mayıs 1972 idi.. sizleri asla unutmayacağiz..
 
Kalbinizde yeşil bir ağaç bulundurun.
Belki şarkı söyleyen bir kuş gelir konar…!

Çin Atasözü
 
ne olur bir daha karşılaşmayayım sinirden elim ayağım titriyor ya..........
 
Ohh be kalbim senden kurtuldu artık.Kalbim seni düşünmüyor hemde hiç düşünmüyor.Ohhhhhhhh yeahhhh kurtuldum finishh.Bundan sonra benim senle işim olmaz.
 
Bir anda girdin hayatıma..Umutsuzluğum umudu oldun sen :) Bazı engeller olsada aramızda geçecek bunlar aşkım.. Eşim, kocam herşeyim olacaksın :))
Her gün her an seni görmek seninle yaşamak istiyorum.. En güzel şeyleri yaşadık :) Bundan sonra kimin ne dediği umurumda değil. Aşkımmm beniiiiiiiiiiimmm herşeyim ömrüüümmmm:)))
 
Öldürdünüz mü sandın beni cellat 6 Mayıs'ta?Say bakalım o günden bu güne doğan çocukların adını,kaçı cellat,kaçı DENİZ?!
 
Öldürdünüz mü sandın beni cellat 6 Mayıs'ta?Say bakalım o günden bu güne doğan çocukların adını,kaçı cellat,kaçı DENİZ?!
 
Öldürdünüz mü sandın beni cellat 6 Mayıs'ta?Say bakalım o günden bu güne doğan çocukların adını,kaçı cellat,kaçı DENİZ?!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…