Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsanlar, ya korktukları ya da gıpta ve haset ettikleri şeylerden nefret ederler.

Yakında sana söylemek zorunda kaldığım o iğrenç yalanımı itiraf edeceğim. Ama çok korkuyorum seni kaybetmekten, çok...

Ama ama ama sen hep benimlesin ki zaten
Aramızdaki km.ler sadece bir rüya...
Bir gün uyandığında yanıbaşında olacağım inşallah.

Son düzenleme:
haysiyetsizin onde gideniymissin ya,sana verdigim emeklerim burnundan fitil fitil gelsin.
onun bunun .....sina prim yapacagim diye beni harciyosun farkinda misin?
ayrilgiin faturasi iki taraf icin de bana kesilmis.
Elbet Rabbim goruyordur seni.ettiklerin yanina kalmasin,dunya yuzuyle ettigini cektigini goreyim insallah.
oyle icimden ediyorum ki bu duayi,gozyaslarim icime akiyor resmen..
hep sonradan gelir aklin basina,hep sonradan..
arayip yalvarip da hakkini helal et dedigin gun olur mu ki?Allah buyuktur olmaz olmazmis. bekliyorum ey adi,bekliyorum ben..

bana yanı babana benzıyosun dedın ya kocacım onun ıcın kırıldım sana bu gece oturma odasında yatcam. cunku kırgınım. ben sadece senı cok sevıyorum ve sıcacık yanyana durmak ıstıyorum ama sen bana aynı baban gıbısın dedın mutsuzum vesselam

ben o kıza hayatım boyunca sinir olucam sen de bunu biliyosun..tamam aranızda hiçbişey olmamış olabilir ama ben o kıza ilk günden beri gıcık oluyorum
neden diğer iş arkadaşlarına bişey demiyorum da ona sinir oluyorum sence
çünkü şımarığın,saygısızın teki

Bendeki anlamlarını senmişsin gibi düşünme aldanırsın...
Sen o anlamlarınla yalnızca bende varsın.
Ben seviyorsam sen bahanesin...

Sabırsızlanıyorum, heyecanlanıyorum, mutluluk sarıyor her yanımı.
Beraber büyüdük ve sen şimdi aşık mı oldun? Sen şimdi evleniyor musun?
1 ay sonra hem de? Çok güzel olacak, çoookkk!!! :)))

O saçma insan yüzünden aramızın kötü olmasını istemezdim ama elimde değil napayım böyleyim ben..Sinir oldum bi kere ve geçiyo sinirim işte
Sebebiyet vermeyecektin buna

Dangalak!
Sen o dandirik ingilizcenle benim telaffuzuma çok biliyormuş gibi nasıl itiraz ettin o gün!!!
Çok salaksın ya, çok.
Senin kadar kendini bilmezini, bilmediği şeyi biliyormuş gibi yapanını görmedim.
Kendinden bihabersin!

Adele'i yazıldığı gibi okuyan mal! Saçma salak ingilizce bilgin sana kalsın. ;D

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…