Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben seni çok sevdim canım çok sevdim seni. yoksa çekilir miydi bunca acı bunca yıl beklenir miydi vuslat. seni çok sevdim ben. herşeyi göze alışım, geçirdiğim karanlık günler hep ilerde bir ışık olmasındandı. biz o ışığa kavuşunca pes edeceğimizi nerden bilirdim ki.
Bir inat uğruna bitiriyoruz bunca emekle kurulan evliliğimiz. şimdi sen sanıyorsun ki ben haklı olmak kaygısındayım, sen sanıyorsun ki sıraladığım onlarca yanlışın için senden vazgeçiyorum... hayır aslında tek bir nedeni var senden ayrılışımın! SEN BENİ SEVMİYORSUN. beni sevseydin eğer bensiz yaşayacağın dünyayı bana anlatırken düğümlenirdi kelimeler boğazında, beni sevseydin başka şeyleri gözden çıkarabilirdin ve sevseydin beni ben sana ömrümü verirdim. kaybetmekten korkun olsaydı eğer ben şu an yanında olurdum can, gitmezdim eğer gidişime seyirci kalmasaydın ve ağlamazdım seni bu kadar sevmeseydim.
Şimdilerde bir boşvermişlik içindeyim, sanmaki seni unuttuğumdan... eğer susuyorsam bugüne kadar elimden ne geliyorsa yapmış olduğum için.

şuan yanımda olsan küfürler ederdim sana ki içimden yeterince ediyorum zaten...bu kadar duyarsız olmak zorundamısın.? bu kadar alakasız.bu kadar canım yanmak zorundamı yaaa
bazen gercekten değmedigine inandırıyosun..hadi olağan olan şeylerine alıştım yutkundugumda geçiyor ama bu kadar umursamaz olman kahrediyor beni.
bugün cok üzgünüm
bugün cok umutsuzum
bugün cok güçsüzüm
bana verdiğin bütün gazların süresi doldu bak şimdi yine döküğüm
hepsi senin eserin hepsi senin yüzünden

bitmeliydi bizim evliliğimiz bitmesi gerektiği anda,benim tarafımdan bişey değişmedi çünkü...unutulmayan acılar,kapanmayan yaralarla yaşamak insana hep acı veriyor... sen farklı pencereden bakıyorsun tabi,göremiyorsun ama unutma sorunumuz senin gördüğün taraftakiker değildi...şimdi herşey çok iyi ama sadece senin tarafından...dedimya aynı pencereden asla bakamadık aslında

Çook az kaldı sevgiliiiiim.. çoğu zaman benii şüphelendirsendee hala çok seviyorum seni iyiki varsın üzme tamam mı benii eminiim ki benim gibi bi sevgiliyi kaybetmek istemezsn.

bitanem kim naparsa yapsın istedikleri kadar uğraşsınlar onlarada söledim sanada sölüyorum bizi ölümden başka hiç bir şey ayıramıycak yoksa ben boşuna mı çektim onca acıyı onca yıldır çekiyorum seni ne kadar uzun zamandır bıkmadan bekliyorum seni asla bırakmam her gece ettiğim duayı yine ediyorum yaşıcaksak beraber ölüceksek beraber beni bırakmıycana söz verdin bende sana söz verdim kavuşmamıza çok az kaldı şu an bayılarak yaptığım şeyi kafamı kolunun altına sokup orda kokunu içime çekmeyi çok isterdim ahhh sen benim cicimsin (bu arada biz yıllardır birbirimize cici diye hitap ederiz)

sayılı gün çabukmu geçer zormu geçer bilmem ama ...... SENSİZligin BANA acı getirecegi kesin..!

beni suçlama cezalandırma kızma bana
bizim için elimden gelen herşeyi yaptım
sonunda yoruldum yıpradım ve pes ettim

sevgili öksürüüükk krizleriim artık geçseniz diyooruuumm hanii!! akşamları sayenizde ızdırap oldu banaa!!

Yeni haftanın, yeni ilk gününde bu kadar enerjik beni üzebileceğini sanıyorsan ne kadar yanılıyorsun?
En azından fotokopi çekerken rahat bırakaydın be abla!
Ahh ahhh neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…