Ben seni çok sevdim canım çok sevdim seni. yoksa çekilir miydi bunca acı bunca yıl beklenir miydi vuslat. seni çok sevdim ben. herşeyi göze alışım, geçirdiğim karanlık günler hep ilerde bir ışık olmasındandı. biz o ışığa kavuşunca pes edeceğimizi nerden bilirdim ki.
Bir inat uğruna bitiriyoruz bunca emekle kurulan evliliğimiz. şimdi sen sanıyorsun ki ben haklı olmak kaygısındayım, sen sanıyorsun ki sıraladığım onlarca yanlışın için senden vazgeçiyorum... hayır aslında tek bir nedeni var senden ayrılışımın! SEN BENİ SEVMİYORSUN. beni sevseydin eğer bensiz yaşayacağın dünyayı bana anlatırken düğümlenirdi kelimeler boğazında, beni sevseydin başka şeyleri gözden çıkarabilirdin ve sevseydin beni ben sana ömrümü verirdim. kaybetmekten korkun olsaydı eğer ben şu an yanında olurdum can, gitmezdim eğer gidişime seyirci kalmasaydın ve ağlamazdım seni bu kadar sevmeseydim.
Şimdilerde bir boşvermişlik içindeyim, sanmaki seni unuttuğumdan... eğer susuyorsam bugüne kadar elimden ne geliyorsa yapmış olduğum için.